Quinton Hosley

Re: 7 # Quinton Hosley

Şamil Abi Emre Doğan'ın tam yanındaydım hatta önemden geçtin ama Sarpla uzaktan konuşuyodun o sırada, bölemedim :)
 
Re: 7 # Quinton Hosley

Mustafa Kaya' Alıntı:
Bu maç hiç iyi kullanamadık Hosley i ama o yine kalitesini gösterdi .
Hosley kaliteli oyuncu kabul.Ama kaliteli oyuncu formda olmadığı bir günde bire birleri zorlayanmıdır yoksa kötüyken atmayıp en doğru arkadaşına pası vermeye çalışanmıdır.Bu iki ucu keskin bir bıçaktır.1.oyuncu tipi yani zorlayan atarsa kral atamazsa istenmeyen adam olur.2.tip oyuncu için ise suya sabuna dokunmuyor denir.

Bu arada hosley çok kaliteli bir oyuncu çok atletik ama onun penetreleri üzerinden oyunu zorlamak mantıklı değil.Penetresi her an top kaybedecekmiş gibi penetre yapacaksa bile baselinedan yapmalı ve direkt smaca gitmelidir.
Bu arada Gurovic geldikten sonra ben olsam maç içinde zaman zaman ikisinide yan yana kullanmak avantajdır.Gurovici 3 Hosleyi 4 Tolliverı 5 kullanıp Cüneyt ve muratında olduğu bir beşle zaman zaman sahada olmalıyız
Bu arada Hosleynin şutu da çok güven vermez.Zira sahada Gurovic varken boş kalmadıkça üçlük atması taraftarı değilim.
Hosley tarzı oyuncular takımı havaya sokar bu yüzden de oldukça önemli transfer takımda kıvılcım eksiği olduğu zamanlarda Hosley gibi oyuncular sahada olmalı
 
Re: 7 # Quinton Hosley

[youtube:3c9b9ndf]http://www.youtube.com/watch?v=V7nMB9g0yVE[/youtube:3c9b9ndf]
alın 3 kişinin üstünden smaç....
 
Re: 7 # Quinton Hosley

smaç güzel de, öncesindeki hucum da çok akıcı..

Guard problemlerimizi aşarsak Hosley'nin daha efektif olacağını düşünüyorum.. Graves ve Cüneyt'in dönmesi Hosley'i de olumlu etkiler heralde..
 
Re: 7 # Quinton Hosley

Yanlis hatirlamiyor isem "Ki sanmiyorum" Alican o an oyundan alindigini ve Galatasaray Taraftari onu alkisladigi. Nejat Sayman'in ise bunu dogru buldugu.
 
Re: 7 # Quinton Hosley

Hosley İyi oyuncu tamam ama biraz kendine birşeyler katması lazım bence.
İlk başta Serbest Atış çalışmalı.Sonrada Top sürüşünü geliştirmeli boş alanda topla koşarken bana topu kaybedicek gibi geliyo.Ama kaLitesi Tartışılmaz
 
Re: 7 # Quinton Hosley

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Şamil Turançiftçi":2aj1t4q8]Bölseydin be abicim çizgi film muhabbeti yapıyoduk Sarp'la neyse bir dahaki maçta bi çay falan içelim bi selam ver abicim.
Tabi abi sen istersinde geri çevirirmiyim :)[/quote:2aj1t4q8]

Çay içerken beni de arayın kafeteryadan. Tribünde şu bloktayız deyin de TV'den göreyim sizleri. ;)
 
Re: 7 # Quinton Hosley

Herkesin birbirini bulması zorlaşıyor bence bir dahaki maça kapı girişinde beklesin hereks öyle tanışalım valla iyi olur herkes açısından :p :).Şahsen Kerem Seçer Abi'mle tanıştıma ama herkesle tanışmayı bende Eren Abi'm gibi istiyorum :)
 
Re: 7 # Quinton Hosley

gainesin ortalamasi %70 e yakindi.teknigi kotu diye insan sasiriyor fakat boyleydi.hosley genelde 6/1 7/2 falan.felaket bir yuzde
 

Üst