Re: 7 # Quinton Hosley
Eren abicim sen maçtamıydın bi seslenseydin be abicim ben eren diye tanışırdık.
Eren abicim sen maçtamıydın bi seslenseydin be abicim ben eren diye tanışırdık.
Hosley kaliteli oyuncu kabul.Ama kaliteli oyuncu formda olmadığı bir günde bire birleri zorlayanmıdır yoksa kötüyken atmayıp en doğru arkadaşına pası vermeye çalışanmıdır.Bu iki ucu keskin bir bıçaktır.1.oyuncu tipi yani zorlayan atarsa kral atamazsa istenmeyen adam olur.2.tip oyuncu için ise suya sabuna dokunmuyor denir.Mustafa Kaya' Alıntı:Bu maç hiç iyi kullanamadık Hosley i ama o yine kalitesini gösterdi .
Tabi abi sen istersinde geri çevirirmiyimŞamil Turançiftçi' Alıntı:Bölseydin be abicim çizgi film muhabbeti yapıyoduk Sarp'la neyse bir dahaki maçta bi çay falan içelim bi selam ver abicim.
Salih GOZMEN' Alıntı:Yanlis hatirlamiyor isem "Ki sanmiyorum" Alican o an oyundan alindigini ve Galatasaray Taraftari onu alkisladigi. Nejat Sayman'in ise bunu dogru buldugu.
Tabi abi sen istersinde geri çevirirmiyim [/quote:2aj1t4q8]Eren Aydın' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi":2aj1t4q8]Bölseydin be abicim çizgi film muhabbeti yapıyoduk Sarp'la neyse bir dahaki maçta bi çay falan içelim bi selam ver abicim.
Aykun Alan' Alıntı:Ne kadar kötü faul atıyor ya.