Rakibimiz Buducnost

Sağlam ve tehlikeli bir ekip. Geçen sene Karadağ şampiyonu. Bu sene Adriyatik'te de iyi gidiyorlar. Zorlu maçlar olacaktır. Ama geçeceğimizi ümit ediyorum. Eğer bu turu geçersek gruplarda fazla zorlanmayacağımızı düşünüyorum...
 
deplasmanda yine berabere kalmayalım ya =)

neyse burada umarım bi kazaya uğramayız, geçen sene sanırım final8'ten önce bi sırp takımıyla oynamıştık yine.. yenilmeyecek bi takım olduklarını düşünmüyorum, avrupada tecrübe farkımızı (hem geçen seneki final8 hem de yeni yabancılarımızın tecrübesi) gösterirsek ulebte geçen senenin üstüne çıkarız umarım..
 
Taraftarın protesto kararına saygılıyım ancak bu maçta protesto kaldırmazzz.Farka ihtiyacımız var deplasmanda zor anlar yaşamamak için.
 
Yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum ama bu sene kupaya zaten geçen sene dörtlü finallere kaldığımız için katılmadık mı? Ligde gereken sırada yer alamamıştık çünkü. Futboldan bir örnek olacak ama geçmiş senelerde de Liverpool kendi liginde Şampiyonlar Ligi'ne katılabilecek sırada yer almıyordu ama önceki sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonuydu ve buna istinaden onlar da birinci turdan kupaya katıldılar. Yani eğer hafızam beni yanıltmıyorsa Uleb bize haksızlıkta bulunmadı ve bir nevi ödüllendirdi başarımızı.
 
Zaten 3 takım katılıyordu Türkiye'den. 2'den 3'e çıkartılmadı ki biz ULEB başarısı için katılalım.
 
İnşallah tribünlerin yarısını doldurabiliriz bu macta :roll:
 
Murat Özyer:Sezonun en önemli maçına çıkıyoruz,ama ne yazık ki Ayhan Şahenk Spor Salonu deplasman havasında değil.4 Kasım'daki maça,Olimpiyakos maçında ki 25 000 taraftarın sadece 2000 ni bekliyoruz.



2000 taraftara oynarsak karşımızda durucak takım yok.
 
10 veya daha üstü skorla kazanmamız gereken bir maç...İnşallah taraftarla arası düzelir Ahmet Dedehayır'ın da deplasmanı yaşatırız Karadağlılara...
 
arkadaşlar dün bir karadağ kanalında buducnsot-bosna maçını izledim.tribünler dolu değildi.ama takım bizi bayağı bir zorlayacağa benziyor.guard ları bayağı iyi, gordic diye pivotları da çok uzun. ama iyi oynarsak onları rahatlıkla geçebiliriz. ama unutmayalım bu takımlar yugoslav ekolünden gelen takımlar. saygılar.
 
EUROCUP 2. ÖNELEME
1. MAÇI

BUDUCNOST
GALATASARAY CAFE CROWN
Hakem
Tarih 04.11.2008 21:00
Yer GORNJI KOKOTI BB

resmi sitede deplasmanda gözüküyor ilk maç.uleb in sitesinde ise 4 kasımda istanbul da oynanacağı gözüküyor.
 

Üst