Rancik, Wilkinson, Jasaitis, Darius GİTMESİN !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sİne BÜyüka'yı sıkça gören bir insan olarak şunu söyleyebilirim. Sİmas ona 2 günden fazla bakmaz:) Sİne'nin kendi kendine gelin güvey olmasıdır. Çevresinde bir çok erkek ona asılıyorsa herkesin ona asıldığını sanmaya başlaması gayet doğal..

Rancik'in kalacağı kesin zaten iyileştirmede bekliyormuş. Ama ben yabancılarımızı dğeil yerli tarnsferimizi düşünüyorum ısrarla.. Ondada en net yanıtları ancak play offlar bittiğinde bulabileceğiz..
 
Konudan saptık; ama sizlerin de çevresinde herkes bana yazıyor tripine giren birçok arkadaş vardır arkadaşlar. Sorsanız çevrelerindeki 10 erkekten dokuzu Blendax kızı görmüşçesine çarpılmıştır onları görünce. Üstüne konuşmaya değmez. Sühan Cem haklı, zaten sezon başında Jasaitis için salona gelenleri hatırlamak yeterli. Fotoğrafları çıkmıştı basketdergisi'nde. :p

Sorun şu ki, sezon erken bitince bizim oyuncuların play-offlar için diğer liglerden kontrat alma şansı oluştu ve o seviyelerde kendilerini gösterip Euroleague kontratı alma şansları bile olabilir. Yabancıları tutmak zor olacak.
 
Bizle olan kontratları 30 haziran bitişli mi 30 mayıs bitişli mi yoksa ikiside değil mi.Yani hala bizim oyuncumuzken gidip play offlarda başka bir takımın formasını mı giyecekler yoksa sezon bittiği anda kontrat fesih mi oluyor.Sezon erken bittiği için evlerine gönderilmeleri normal ama hala bizim oyuncumuzken başka takımlar için play offta oynamaları konusunda bizim takımında bir söz hakkı vardır sanırım.
 
Umutsuzluğa kapılmayalım arkadaşlar. Rancik, açık açık kalmak istediğini, hatta 2 yıllık bir sözleşme istediğini söyledi. Sadece ücrette bir iyileştirme istiyor ve bunu hakediyor zaten. Darius'da GS Tv de kalmak istediğini söylemişti. Ben Mike'ı da elimizde tutacağımıza inanıyorum. Simas dışında bu üçlünün kalma olasılığı %90. Tabi bizim istekli tutumumuz da bunda etkili olacaktır.
 
2010-11 Sezonuna dört Aslan Yürekli oyuncumuzdan enaz ikisyle başlıyacağımızı düşünüyorum. Sezon ortasına doğru Dört Aslan Yürekli bana göre bir araya gelir. Gidenler burayı unutamaz ve mutsuz olup geri dönerler.
 
Bu sezonki oyunculara konsantre olsak daha iyi olur sanırım. Başlığı kilitlemek iyi olacak, yoksa oyuncularımız bu oyuncularla kıyaslanacak devamlı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst