RAP müziğin sadece hızlı şarkı söyleme sanatı sanıldığı bir ülkede SAGO'nun tabuları yıkıp bu kadar büyük bir hayran kitlesine ulaşmasının nasıl bir başarı olduğunu anlatmama gerek yok sanırım . Sago'nun şarkılarının yavaş ve '' Manevi Açıdan Anlam '' içermesini neden arabesk olarak algıladığınızı anlamıyorum.sizin arabesk olarak algıladığınız muhabbeti bırakıpta ne yapmasını bekliyorsunuz ? sansar gibi WestCoast özentisi olmasını mı ? yoksa ceza gibi yerli yalama olmasını mı ? Sago'dan artık '' s.......... gidin '' gibi 20'li yaşların başında yaptığı parçalar beklemeyin.artık hayatını bir düzene sokmuş , kendi manevi dünyasında yaşayan , bu işten ekmek parasını kazanan ve bakması gerekn bir ailesi olan Sago var artık.işini hala severek yapması da cabası. bütün gününü ibadet edip , günahkar olmamak için çabalayarak geçirmektedir. yani şu dünya'da bir sınav içinde olduğumuzu anlamış ve bunun için yaşamaya devam etmektedir.çünkü onun sermayesi sadece çift eli ve çift gözüdür . SAGO KAF KEF ...[/quote]
Recep biraz yavaş ol! Tamam sen belki Ceza, Sansar dinlemeyebilirsin ama en azından saygı duy. Yalama, yalaka vs. tarzı kelimler hiç hoş değil. Ben Ceza, Sago, Sansar vs. hepsini dinlerim. Ama Ceza'ya ayrı bir ilgin ve sempatim vardır. Ama hiçbir zaman kalkıp Sago'ya şuan buraya yazamayacağım laflar etmedim. İstersen sen de etmedim. Ayrıca ''5 sene önce yanlışımdan dönerek Ceza'yı bıraktım'' diyorsun. Şimdi de istersen bir yanlışından daha dön ve Ceza ile Sago kıyaslamalarını bırak. Çünkü bu işlerin sonu gelmez. Biri hızlı ve anlattıklarını açık açık söyleyen bir söz camabazı, diğeri daha ezgilere de önem veren sözlerini düşünüp taşınıp yapan biri. Birbirlerinin kulvarlarında değildir... İkisinin yaşam tarzları da farklı. O yüzden bu tip konulara istersen fazla girmeyelim...[/quote]
Uğur bu karşılaştırma ile ilgili bir şeyler yazmış Selçuk abi açıkçası bende ortamı biraz alevlendirmişim.Ancak söyledikleriminde arkasındayım.Herkes istediğini dinleyebilir tabi ki ama bende burada bu konu hakkındaki düşüncelerimi ortaya koymak istedim. Sago'nun bu işi cezadan çok daha iyi yaptığına ve cezanın özentilikten öteye gidemeyeceğine inanıyordum , hala inanıyorum , inanacağım .