Çok sıkı bir rap dinleyicisiyim diyemem. Çünkü benim sevdiğim, hayran olduğum rap ne yazık ki Biggie'nin ölümüyle beraber bitti. Yani 97 senesine kadar yapılan rapin alasını bilirim, onla yaşarım, sadece onu dinlerim. Çok sıkı bir Tupac hayranıyım, hakkında yazılan çizilen film yapılan herşeyi okudum seyrettim. Rap'in geçmişini, ortaya çıkışını biliyorum.
Şimdi bazı müzik türleri vardır. Amerika'da bulunan rap müzikle ilgili belgesel ve bilumum yazı da, rap müziğe resmen "culturel" yani kültürel bir müzik olarak hitap ediliyor. Nasıl Türk Sanat Müziği bir kültürel müzikse ülkemiz için, rap müzik de Amerika'da eşitsizliklere ortaya dökmeye çalışanların toplum için sanat yaptığı ve kendilerini en ifade edebilecekleri bir araç olmuş. Bu müziğin ülkemizde olduğu gibi ABD dışında kullanılması ise, rap müzikten bambaşka bir tür doğuruyor. Rap müzikle biçimi aynı olan ama içeriği farklı olan, bu türün de daha adı konmadı. Bu yüzden her yapılan bu biçme sahip müziği rap deniyor ve ben buna son derece üzülüyorum, dinlemeyi reddediyorum.