Resmi maçlar başlamadan takımı canlı izlemeden hiç bi şekilde yorum yapmayacağım menfi yada müsbet. Herkesede bunu tavsiye ediyorum.
Arda Öztürk' Alıntı:Aliağa Ural greati mağlup etmiş Fatihten 17 sayı gelmiş.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Senede 3 maç oynar Fatih bu şekilde, daha fazla değil. Benim fikrim.
ayıp ayıp başka bişey demiyorum bir insan bu kadar önyargılı olabilir cemal 13 sayı atıyor yine bahane bulup yok takım 2.sınıf takım bile değil diyip yine cemali eleştiriyor geçen seneki gran canaria maçını izlemedin heralde cüneyt'in o maçlarda nasıl oynadığını görmedin heralde.bence kesin olarak sende bir terslik var ayrıca gözlerinde de sorun var.Serkan Dursun' Alıntı:Oynadığımız takımı hiç tanımıyorum.Bu durumda 2. sınıf bir takım bile değildir.Cemal bu kadar sayı attığına göre takım pivotsuz bile oymanış olabilir.Yoksa Cemal 13 sayıyı bir sezon ancak bir araya getirebilir.Bana seneler gösterdi ki Cemal'i izlemediğim bir maç fikirlerimi değiştiremez.Smaç dışında topu potaya bile değdiremez.Son yıllarda gördüğüm en kabiliyetsiz oyuncu.
Cüneyt'e gelince bu gün GS TV'de Kepez maçını bir kez daha izledim.Son dakikalarda maçı vermek için yine elinden geleni yapmış.Geçen sene kaç iyi maçı vardı ki bu oyuncudan bir şeyler bekleniyor.Bu maçtada üçlük sallayıp durmuştur büyük ihtimalle.Asist yok,oyun kurma becerisi yok,topu oyalayıp,elinde patlayınca üçlük deniyor.
Yoksa ben farklı oyuncuları mı bütün sezon izledim.Ben de mi bir terslik var.
Anıl Aksaç' Alıntı:Venezia takımının sitesindeki habere göre skor dağılımı şöyle oluşmuş;
Erdem 7, Strickland 3, Zizic 7, Polat 0, Murat 9, Cüneyt 16, Milojevic 12, Gurovic 0, Teoman 0, Graves 11, Alican 0, Cemal 14
http://www.reyer.it/maschile/news_de...sc&idnews=1232
Ayrca son periyota da 67-50 önde girmiş G.Saray Cafe Crown ama fark erimiş son çeyrekte.
mustafakaya' Alıntı:Anıl Aksaç' Alıntı:Venezia takımının sitesindeki habere göre skor dağılımı şöyle oluşmuş;
Erdem 7, Strickland 3, Zizic 7, Polat 0, Murat 9, Cüneyt 16, Milojevic 12, Gurovic 0, Teoman 0, Graves 11, Alican 0, Cemal 14
http://www.reyer.it/maschile/news_de...sc&idnews=1232
Ayrca son periyota da 67-50 önde girmiş G.Saray Cafe Crown ama fark erimiş son çeyrekte.
Kalınlaştırdığım yerlere dikkat çekmek isterim türk oyuncularmız maça önemli bir katkı yapmış . Galibiyetde aldığımız malubiyetler gibi hiçbir önem taşımıyor . 6 Ekim i bekliyorum . İşde o zamandan sonra alınacak galibiyetler çok önemli .
Kerem SEÇER' Alıntı:Mağlubiyetleri önemsemediğim gibi galibiyetleri de önemsemiyorum. Ama Cemal'in performansı güzel görünüyor.