RocknCoke-Barısarock :)

RocknCoke

1-2-3 Eylül tarihlerinde Hezarfen Havaalanı'nda dördüncü kez gerçekleşecek olan Türkiye’nin en büyük açıkhava festivalidir.

Coca-Cola'nın ana sponsorluğunda Pozitif Tanıtım Organizasyonu ve IKSV işbirliği ile gerçekleşen Rock'n Coke festivali, gerek festival alanının yapılandırması ve tasarımı, gerekse katılımcılar, program ve vizyonu ile bugüne kadar Türkiye'de denenmiş festivallerden tamamıyla farklı bir etkinliktir.

Dünya gençliğinin tutkusu haline gelen açık hava festival olayını Türkiye’de de benimsetmek ve geniş bir kitle için ortak platforma dönüştürmeyi hedeflemektedir.

Rock’n Coke müzik kasabası, 3 gün boyunca temel motivasyonu müziğin yanında 50.000 kişinin temel ihtiyaçlarını da karşılayabileceği alternatif bir yaşam deneyimi sağlar.

Hezarfen Havaalanı, İstanbul’dan yaklaşık 50 km uzaklıkta ve 3 tarafı Büyükçekmece Gölü ile çevrili bir yarımada...

2 günlük maratonda dünyaca ünlü bir çok yabancı grup ve DJ’in yanısıra yerli müzisyenler de sahne alacak.
Konserlerin dışında, kamp, aktivite / eğlence alanları, yiyecek & içecek dükkanları, sağlık merkezi/ ilkyardım çadırları, dinlenme alanları / çadırları, tuvaletler, otopark, bilet satış ve danışma noktaları bulunacak.

The Glimmers
PLACEBO
ŞEBNEM FERAH

Duman
Gogol Bordello
Editors
REAMONN
Mercury Rev
VEGA
Ogün Sanlısoy
Yüksek Sadakat
Danny Howells
Tiga
MUSE
Tangun
Dandadadan
Demi
Headman
Mabba&Style – İst.
Portecho
Ali & Ozan
Hayko Cepkin
Aydilge
Direc-T
Hyper
The Rogers Sisters
West and Girls
KASABIAN
THE SISTERS OF MERCY

Hyper Live

http://www.rockncoke.com/tr/default.asp

Bilet fiyatları çok uygun :p
Eğer yok bu festival çok burjuva kaçar diyorsan hem bedava güzel gruplar dinlemk istiyorum hemde çadırımı kurup kamp yapmak istiyorum dersen RocknCoke a karşı olan barışarock var

26-27 Ağustos Mehmet Akif Piknik Alanı –Sarıyer

· Anima
· AYLİN ASLIM
· BULUTSUZLUK ÖZLEMİ
· Catafalque
· Çamur
· Çilekeş
· Deli
· Demirhan Baylan
· DEMİR DEMİRKAN
· Erdal Bayrakoğlu
· False in Truth
· Gevende
· Işığın Yansıması
· Kara Güneş
· Kara Kedi
· Kardeş Türküler
· Kurtalan Ekspres
· Koma Revşen
· Moğollar
· MOR ve ÖTESİ
· Nidal (Suriye)
· Pinhani
· REDD
· Soulitary
· The Blow Ups (İngiltere)
· TURGUT BERKES
· YAŞAR KURT
· Yolgezer
· Zardanadam

http://www.barisarock.org/

2 side muhteşem ama maalesef bu sene de evde yalnızlıgaROCK takılcam..yaa sinirlerim bozuluo yaa... dövicem slem seni... sen hangisine gidion bakemmm??

Gecen sene Rashid'in rock'n coke da çıkması çok üzmüstü
BarısaRock'a gitmeyi düşünüyorum
Mor ve Ötesi Demir Demirkan Aylin Aslım kaçmaz :)
Tabi Şebo rock'n coke ta ama :?
Ama rock'n coke a gidicekler Hayko Cepkini sadece dinlemenizi öneririm :)

kempes89' Alıntı:
Gecen sene Rashid'in rock'n coke da çıkması çok üzmüstü
BarısaRock'a gitmeyi düşünüyorum
Mor ve Ötesi Demir Demirkan Aylin Aslım kaçmaz :)
Tabi Şebo rock'n coke ta ama :?
Ama rock'n coke a gidicekler Hayko Cepkini sadece dinlemenizi öneririm :)
abi Hayko felaket bişiy ya. ben rock'n coke'a gidemiyorum malesef yaşadığım şehir itibariyle ama evde bol bol dinliyorum Hayko'yu. çokta beğeniyorum yani. süper müzik yapıyo adam ya :)

NEYE KARŞI FESTİVAL

Dördüncü yilimizdayiz… Üc yildir, Barisarock alanlarinda, sarkilarimizi baris icin söylüyoruz. “Sarkilarimiz Yeryüzüne” dedik, “Evimiz Dünya”, “Rock Sisede Durmaz” dedik. Dedik ki “Karsı Festival”iz…

Barisarock’ta her nota, her ses, her slogan, her caba Bushgillere karsi.
Barisarock’ta bütün melodiler, savaşa, isgale, isgalciye karsi.
Barisarock hayatlarimizi tahakküm altina alanlara karsi.

Her yil Barisarock daha da büyüyor.
Ne kadar büyürsek sesimiz o kadar yankilaniyor.
Ne kadar yankilanirsa savas cigirtkanlari o kadar korkuyor.

Onlar bir avuc, biz milyarlarız.
Onlar bir avuc petrol tüccari, silah saticisi, cokuluslu sirket CEO’su.
Biz dünyanin bütün sokaklarinda, bütün meydanlarinda, tüm o güzel sarkilarimizla ABD müdahalelerine, sendikasizlastirmalara, parali egitime, cinsiyetci baskilara, irk ayrimciligina, yoksulluga, acliga, adaletsizlige, militarizme, özellestirmelere, küresel iklim felaketine, milliyetcilige, nükleer santrallere direnenlerdeniz…

Barisarock 2006, 26-27 Agustos tarihlerinde küresel direnisin bir parcasi, baris, adalet, özgürlük, esitlik ve dayanismadan yana milyarların sen sesi olmaya devam edecek.

BARIŞAROCK İLKELERİ

1) Asla "ticari" olmadi. "Kazanilacak" paraya el sürmeyecegi ve her artiyi baris için degerlendirecegi sözü verdi.
2) Zorunlu kalemler disinda her seyi dayanisma kültürüyle çözdü.
3) Tek gündemi ve derdi "baris" oldu. Baris kültürü ve baris çagrisinin yayginlasmasi, uluslararasi savas karsiti hareketin bir parçasi olmak yargilariyla davrandi.
4) Kendi disindaki sosyal dertleri olanlarinda kürsüsü olmayi tercih etti.

http://www.barisarock.org

ÖZGÜR BARIŞ DOLU GÜZEL GÜNEŞLİ GÜNLER İÇİN BARIŞAROCK' TAYIZ

uslubuna dikkat et

barışa rock önemli bir organizasyon ama benim yaptığım vurgu başka bişeydi. haberlerede her sene konu oluyordu.

neyin saçmalık olduğunu ayırtedebilecek düzeydeyim

ne demek istediğini açıkca yazabilirmisin o zaman senin yazdığın kelimeden bir çok anlam çıkabilir haberlerdeki konuyuda bizimle paylaşırmısın