• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sabri Sarıoğlu

Ben de sağdan hızla bindirirken kendisine pas atılmasa bile durmayıp reklam panolarına kadar koşmasını özledim :) Savunmadan çıkarken topu tam rakip takımın oyun kurucusuna vermesini özlemedim ama. O özellikleri milli takım kampında ya da kondisyon salonunda bırakıp gelmesini dilerim.

Speedy Gonzales 8)

12 Dev Adam Sabri :)

''Hakemle Kanlı Bıçaklı,Sabri Hep Sarı Kartlı,Hayalim Üç Kelime O da Şöyle ; ''Sabri'nin Gol Atması''.

Sabri 1982 yılında modern futbola tepki olarak doğdu.

Yiğit Çelebi' Alıntı:
Gecenin bir yarısı, böyle bir cümle şu zamanda hele ki Sabri için :?

Yiğit Çelebi' Alıntı:

Barış Özbek evet,Mustafa Sarp kısmen,C,han Haspolatlı kesinlikle ama Sabri'ye bu yakıştırma kesinlikle kabul edilemez.

Facebook'ta grupmuş o Doğan Abi :)

uzayalım :)

Yunus Gökyıldız' Alıntı:

ayıp ediyorsun.Sövüyorsakta,küfrediyorsakta aşkımızdan. Galatasaray taraftarının en sevdiği oyuncuların başında Sabri gelir.

Biz o zaman Sabri' yi baya bir seviyormuşuz ya :)

Yiğit Çelebi' Alıntı:

Yiğit çok güldüm bu mesaja:) Twitter da paylaşacağım bu cümleyi haberin olsun :)

Yunus Gökyıldız' Alıntı:

Yiğit Çelebi' Alıntı:
ayıp ediyorsun.Sövüyorsakta,küfrediyorsakta aşkımızdan. Galatasaray taraftarının en sevdiği oyuncuların başında Sabri gelir.

Ben zaten genel konuşmuştum canım :P

B_7887_B_7820_MedicakPark-B.jpg

Medical Park Sağlık Raporu: 15 Eylül Çarşamba

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı'nın Gaziantepspor maçı sonrasında sakatlıkları ve tedavisi devam eden futbolcuları ile ilgili bilgiler aşağıda belirtildiği gibidir:

Sabri Sarıoğlu'nun Gaziantepspor maçı sonrasında oluşan ağrıları nedeniyle bugün yapılan tetkikleri sonucunda sol kalça kaslarında kısmi yırtık oluştuğu belirlendi. Tedavisine başlanan Sabri Sarıoğlu'nun yaklaşık 3 hafta forma giymesinin zor olduğu Sağlık Ekibi tarafından belirtildi.

Ayrıca Arda Turan, Hakan Balta ve Mehmet Batdal'ın tedavilerine devam edilmektedir.

Bildiğim bütün küfürleri ediyorum.

Gönderin Milli Takıma düzelir...

Sakatlıkla milli takımın bağlantısı olabilir mi?

Geri