• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sabri Sarıoğlu

Milli takıma oyuncu göndermemekle ne alakası var..Galatasaray her zaman milli takımın iskeletini oluşturmuştur.bu hep böyledir ve bizim içinde gurur verici birşeydir..Mesela ben basketbol milli takımımıza baktığımızda keşke bizim takımımızdan da oyuncular olsaydı derim hep..Mutlu olurum bi kere orda bizi temsil eden birinin olmasından..Arda mesela milli takımı taşıyan tek isim yeri geldiğinde hangi Galatasaraylı mutlu olmuyo ki bu durumdan..
Ama bu olaylar herşey güzel gittiğinde geçerli..İşin içine başka şeyler girdiğinde insan sinirleniyor.Tamam Gökhan da milli takımda sakatlandı Gökhan sakatlandı diye Sabri mi oynamalı koskoca ligte yok mu başka oynayacak insan..Niye başkaları en ufak sakatlıkta oynamazken bizim oyuncularımz fedakarlık yapıp oynuyor.
Yanlış anlaşılmasın ben bizmkiler milli takım için fedakarlık yapmasın demiyorum bizim oyuncularımız oynmasın demiyorum..Sadece herkes bu ülkenin oyuncusuyla herkes fedakarlık yapmalıdır..

Fedakarlık ilgisi yok kendini hazır hissettiği için oynuyor kimse onun başına silah dayamıyor diğer oyuncular kendini korumak isteyipte oynamıyorlarsa iyi yapıyorlar.Sabri ben oynayamayacak durumdayım dese hidink onu zorlamı oynatacak.Milli takımla ilgiisi yok zaten bu işin bizim takım toptan sakat.

Sakatlığın milli takımla alakası yok zaten.Kalçasının diğer kısmından sakatlanmış.Eski sakatlığıyla bir alakası yok.

Takımın temposunu arttıran tek oyuncumuz.

Of ya nedir bu batsızlık...

Ya biri bana bu sakatlığın nasıl bir şey olduğunu, nasıl oluştuğunu açıklasın lütfen !

Semih Çiğdem' Alıntı:
[quote="Hüseyin Karaçil":1j1isxpl]http://www.timsah.com/Sabri-mac-oncesi-isiniyor/drTrV61PGIK

Ulan Sabri... :P
Belçika Türkiye Maçı öncesi mi bu?[/quote:1j1isxpl]

Evet, sanırım Fenerliler çekmiş videoyu. Taraftar sitelerinde paylaşıp dalga geçiyorlardı...

Ulan Sabri... :P[/quote]
Belçika Türkiye Maçı öncesi mi bu?[/quote]

Evet, sanırım Fenerliler çekmiş videoyu. Taraftar sitelerinde paylaşıp dalga geçiyorlardı...[/quote]
Dalga geçilmiyecek gibi değil ama.

Sabri ya,
Biz onu isabetli ortaları, 35 metreen attığı isabetli şutlar için sevmedik zaten :P

31283518044.jpg
sportif cümleler blogunda alıntıd...om/2010/09/sabri-saroglu-ibrahim-uzulmez.html

Milli takımda canını dişine tak, tamam mı ?

Bizi boşver, serbest vuruşta tek kişilik baraja takılsan da olur... ;)

Herkes Puyol vb. gibi futbolu doğduğu takımda bırakacak sembol isim istiyor, istiyor da bir yandan da tüketim alışkanlıklarına yenik düşüp hep yeni yüzler beklentisine giriyor. Araştırma yapmadan yanıtlayın, Sabri kaç yaşında? Şimdi bakabilirsiniz kaynak sitelere, muhtemelen tahmin ettiğinizden 3-4 yaş daha genç değil mi?

Yahu karşı yakadakilerin filan anlarım Sabri ile dalga geçmesini, çünkü altyapıdan öyle oyuncu yetiştiremiyorlar da bize ne oluyor bunu çözemiyorum. Karşı yakadakilerden daha çok dalga geçiyoruz sosyal paylaşım sitelerinde.

Çoğumuzun gönlünde Arda daha değerlidir, çünkü futbolun göze hitap eden kısmında daha yeteneklidir. Oysa bana göre Sabri daha değerlidir. En azından önceliği milli takım değildir, kaptanımız gibi. Bir gün olsun gitmek istiyorum dememiştir. Kimse çıkıp taliplisi mi var ki demesin. Emin olun istese Avrupa´da rahatlıkla kulüp bulur kendisine.

Onur Abi, Galatasaray kısmına katılabilirim çok sevdiğine eminim hatta Ardadan daha düşkündür kulübümüze bana göre. Ancak, kendi kulübünde sakatlanıp iyileşme sürecini bitirdikten hemen sonra Milli Takımda oynaması benim kafamı fazlasıyla karıştırmıştır. Tamam, zamanında parmağı kırık olduğu için oynayamayan Eser Özaltındereyi hain ilan etmişlerdir ama devir çok değişti. Gökhan Gönül kendi takımında oynamak için Milli Takımdan affını istemiştir saman altından ve Sabri adeta ben bir komandoyum edası ile maçlara çıkmıştır. Bu Milli Takım sadece bizim mi ? Bizler yeri geldiğinde akıllı olmayı başaramıyoruz maalesef. Önce can sonra canan...

Sabri'nin iyi niyetli kullanılmaya açık bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Evlendiği için artık kullanılması daha az olacaktır bu da benim umudum.

Orta açması yasaklanmalı.Ciddi ciddi söylüyorum bunu.Bu kadar ayarsız olunmaz!

Bir insan 10 yıldır sağ kanatta oynaıpta orta kesmeyi öğrenemezmi kardeşim ya.Nasıl bir bünyen var senin.

mevcut kadroda bulunan en büyük Galatasaraylı!

Begenmesek de Misimovic'ten daha güzel orta yaptigi kesin.
Ayrica bugün cok da iyi oynadi.
Ve Mehmet'e katiliyorum en büyük Galatasaray'li Sabri diyebiliriz mevcut durumda en azindan yerliler arasinda.

Geri