Sağlık Raporu

İyi tarafından bakalım.İlla ki sakatlık olacaksa bu dönemde olsun.Ancak playy off lar başladığında hepsi sapasağlam ve dinamik bir şekilde takımdaki yerlerini alsınlar.O dönemde olacak sakatlıkların telafisi olmayacaktır çünkü.
 
Serkan Dursun' Alıntı:
İyi tarafından bakalım.İlla ki sakatlık olacaksa bu dönemde olsun.Ancak playy off lar başladığında hepsi sapasağlam ve dinamik bir şekilde takımdaki yerlerini alsınlar.O dönemde olacak sakatlıkların telafisi olmayacaktır çünkü.
Sonuna kadar haklısın ama bu hafta Antalya'ya yenilirsekde 2.liğimizi kaybedecez . 1.bile olabileceğimiz normal sezonda sakatlıklar sebebiyle 3.-4. olursak o zaman daha cok canımız yanacak .
 
Öncelikle sağlık kurulunun futbol dahil ne kadar kötü bir durumda olduğunu görüyoruz..
Belki hatırlıyanlar olacaktır.Gs.org da bir basın toplantısı yapmıstı bir yöneticimiz.Şimdi anımsamıyorum kim oldugunu ama okudugum metinde "sağlık kurulu ile ilgili açıklama çarşamaba günü yapılacak" diye bir cümle vardı. Ne bir açıklama yapıldı ne bir yaptırım..

1.5 sene önce sakatlandı Ugur.Hatırlayın o maçı(konya sanırım) saha kenarına alındıktan sonra tekrar oyuna girdi ve taç atmaya kalktı. Sonra çıktı oyundan çıkış o çıkış.Ayagı kırılan Deivid 3 aydır sahalarda..
Lincoln oyundan cıkarken hafıf sekiyordu(Malatya maçı).Ama inanın adım gibi biliyordum sırf o goruntusuyle anlamıstım gene bir kaç hafta oynayamayacağını.
Basketbol da en temizi 1 ay giden gelmiyor.Aha işte Milojevic. Tufanı en son girona maçında gördük.Ondan sonra günler yıllar geçti(Marc Gasol nba e gitti.Girona dağıldı vs.) Hani nerde bu adam.
 
koray hocanın dediğine göre,atkins ten bundan sonra hiç faydalanamama gibi bi ihtimal varmış.bu çok kötü oldu.onun gibi bi guardı bulabileceğimizi sanmıyorum...
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Semih Öztürk":1q3kk332]koray hocanın dediğine göre,atkins ten bundan sonra hiç faydalanamama gibi bi ihtimal varmış.bu çok kötü oldu.onun gibi bi guardı bulabileceğimizi sanmıyorum...

Kaynak sorsam abi?[/quote:1q3kk332]



maçtan sonra koray hoca kendi açıkladı.kulaklarımla duyuduğumu yazdım...
 
Bu kadar şansızlığı dile getirmeye utanıyorum artık.Ama bu sıkıntılı günlerinde üstesinden gelecektir Galatasaray.Biz,taraftar,yönetim ve birkaç inanan oyuncu ya bir yol bulacağız yada bir yol açacağız.Ama mutlaka zafere kavuşacağız.Tüm olumsuzluklara rağmen.
 
Atkins'i unutabilirsiniz. Yerine gelicek isim konusunda umutluyum. (????)

Cüneyt kaptanın en az 10 günü var.

Milo haftasonu gelicek deniyor... (deniyor da deniyor bir gelemiyor..)
 
Semih Öztürk' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":ffo3ofjn]koray hocanın dediğine göre,atkins ten bundan sonra hiç faydalanamama gibi bi ihtimal varmış.bu çok kötü oldu.onun gibi bi guardı bulabileceğimizi sanmıyorum...





maçtan sonra koray hoca kendi açıkladı.kulaklarımla duyuduğumu yazdım...[/quote:ffo3ofjn]
Teşekkürler
 
Eğer yanlış duymadıysam mac sırasında yorumcu ''Milojevic İstanbul'a geldi , bu hafta içinde çalışmalara başlayacak'' , dedi.
 
Atkins'in dönmesine ne kadar çok sevindim anlatamam.Ona her zaman inanıp,güveniyorum.Cüneyt ve ikisi olduğu sürece oyun kurucu mevkisinde sorun yaşamayacağız.

Milojevic ribaunt anlamında en üstün oyuncumuz.Basketbol bilgisi olsun,Şutları olsun hep saygı duyduğum oyuncularımızdan.Onun dönüşüyle takımımız vites atlayacak.
 
Tekrar yazacağım, Saglık ekibi tam bir skandal.
İnanın maçları diken üstünde seyrediyorum.Hayır basket veya gol yiyeceğiz diye değil.Sakat vereceğiz diye.
Çünkü giden gelmiyor arkadaş..
Atkins: Hala tam iyleşmediği belli.Alslına baklırsa rahatsızlığına rağmen alınmasıda bir SAğlık ekibi eksikliği.
Milojeviç: Belkide transferler içinde en istikrarlısıydı.En son ne zaman oynadı anımsamıyor. Ha bu gün ha şu gün geldi gelecek diyorlar.Kısmet
Tufan: En son bır sene once ılk gırona macında sahadaydı..
Cuneyt: 3 hafta dendi artık allah kerim.

+ 15 sakatlı futbol takımı

şimdi takıma katkı sağlasın diye para verdiğin bu futbolcular, basketcileri randımanlı kullanamazsan boyle 2 numaradan 1 numara, stoperden sağbek yapmaya devam edersin..
 

Üst