İyi tarafından bakalım.İlla ki sakatlık olacaksa bu dönemde olsun.Ancak playy off lar başladığında hepsi sapasağlam ve dinamik bir şekilde takımdaki yerlerini alsınlar.O dönemde olacak sakatlıkların telafisi olmayacaktır çünkü.
Gökmen Kesen' Alıntı:Murat Özyer haber yollamış Marshall'a benden habersiz hiçbir takıma imza atma diye :ehue
Sonuna kadar haklısın ama bu hafta Antalya'ya yenilirsekde 2.liğimizi kaybedecez . 1.bile olabileceğimiz normal sezonda sakatlıklar sebebiyle 3.-4. olursak o zaman daha cok canımız yanacak .Serkan Dursun' Alıntı:İyi tarafından bakalım.İlla ki sakatlık olacaksa bu dönemde olsun.Ancak playy off lar başladığında hepsi sapasağlam ve dinamik bir şekilde takımdaki yerlerini alsınlar.O dönemde olacak sakatlıkların telafisi olmayacaktır çünkü.
Semih Öztürk' Alıntı:koray hocanın dediğine göre,atkins ten bundan sonra hiç faydalanamama gibi bi ihtimal varmış.bu çok kötü oldu.onun gibi bi guardı bulabileceğimizi sanmıyorum...
Alperen Kaplan' Alıntı:[quote="Semih Öztürk":1q3kk332]koray hocanın dediğine göre,atkins ten bundan sonra hiç faydalanamama gibi bi ihtimal varmış.bu çok kötü oldu.onun gibi bi guardı bulabileceğimizi sanmıyorum...
Semih Öztürk' Alıntı:[quote="Alperen Kaplan":ffo3ofjn]koray hocanın dediğine göre,atkins ten bundan sonra hiç faydalanamama gibi bi ihtimal varmış.bu çok kötü oldu.onun gibi bi guardı bulabileceğimizi sanmıyorum...