Sağlık Raporu

Re: Tufan Ersöz Sakatlandı

ya ne bahtsız bir insan tam iyileşti bu sene tufan show izleyeceğiz diyoruz yine sakatlanıyor.nazara geliyo anlaşılan
 
Murat Kaya Sakatlandı

Salı günü Eurocup elemelerinde Siauliai ile karşılaşacak olan Sarı - Kırmızılıların yakasını sakatlıklar bırakmıyor.

Galatasaray Cafe Crown'da yeni sezon hazırlıkları tam gaz sürerken tam da Eurocup eleme maçları öncesinde kötü bir haber geldi. Sarı - Kırmızılıların milli oyuncusu Murat Kaya'nın arka baldırında bir yırtık tespit edildi. Kaya'nın 1 ay süreyle sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Tufan'ın da ağır sakatlığıyla sezonu kapatmasının ardından Murat'tan gelen bu haber takımı sarstı. Salı günü Litvanya'nın Siauliai takımıyla mücadele edecek olan G.Saray Cafe Crown'da bu haberin moralleri bozduğu ancak Sarı - Kırmızılıların konsantrasyonunun iyi olduğu belirtildi.

http://www.basketdergisi.com
 
Re: Murat Kaya Sakatlandı'

Artık bonservis bile verilip iyi kısa oyuncular alınmalı...
Ayrıca M.Baros transferi gibi elendikten sonra yapılmamalı transferler...
 
Re: Murat Kaya Sakatlandı'

ya bu ne yaa futbol takımı öyle basket takımı öyle herkes sakatlanıyor böyle giderse maçlra 3 4 kişi çıkacaz bu kadar şansızlık biraz fazla eğer gerçekten sağlık ekibinin bir hatası falan varsa o kadar oynucu alıyorsunuz yararlanamıyorsunuz o zaman bastırın biraz parayı daha iyi sağlık ekibi getirin
 
Re: Murat Kaya Sakatlandı'

bu tam bir şok oldu.murat tam iyice kendine gelmişken milli takımda bulunmuşken sakatlanması hem kendisi için hem de takım için kötü oldu.artık bi transfer yapılmalı.kısa rötasyon iyice azaldı.
 
Re: Murat Kaya Sakatlandı'

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Samet Kandemir":23b0farn]bi arakadaşımızın dedigi gibi bizim saglık ekibimizle enaz 2 ay
Ne varmış sağlık ekibimizde onu anlamadım ben.Medyadan duyduğumuz şekilde yargılamayalım insanları.[/quote:23b0farn]

geçen sene başımız sakatlıklardan kurtulmadı.Bu sezonda önce tufan sonra murat sakatlandı ki daha sezon başlamadı.Gerçekten korkutucu
 
Re: Murat Kaya Sakatlandı'

Galatasaray geldi geleli patlama yapıcak biz otrudugumuz yerde patladık belki muratda oturunca patlamayı yapar

Yinede gecmis olsun üzüldüm :(
 
Re: Murat Kaya Sakatlandı'

Bu sakatlık Murat için iyi olabilir çünkü Murat'ın süresi garanti gibi birşeydi. Onun da aklını başına toplaması lazımdı. Bu dönem çok zorlanacağız ama Murat'ın da aklı başına gelir belki.
 
Re: Murat Kaya Sakatlandı'

Kerem SEÇER' Alıntı:
Bu sakatlık Murat için iyi olabilir çünkü Murat'ın süresi garanti gibi birşeydi. Onun da aklını başına toplaması lazımdı. Bu dönem çok zorlanacağız ama Murat'ın da aklı başına gelir belki.
Sakatlıktan milli takımdaki Sabri gibi dönerse ne mutlu bize
 
Re: Murat Kaya Sakatlandı

Murat bugun 3.periyotun bitiminde sky türk muhabiriyle kısa bir röpörtaj yaptı 3 hafta sonra takımla calısmalara basliyacakmıs
 
Geçmiş Olsun Polat

Takımımızın yeni transferlerinden ve aldığı az süreyi iyi kullanarak sezona iyi başlayan oyuncularımızdan Polat Kocaoğlu malesef bugün talihsiz bir sakatlık geçirdi. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Aldığım bilgilere göre Polat'ın durumu yarın netleşecekmiş ama en az 1 ay oynayamayacağı tahmin ediliyor. Ama bu bilgi yarınki testlerden sonra kesinlik kazanacak. Şu anda net birşey yok.

Tufan ve Murat sakatlığında, Hüseyin'in ise henüz hazır olmadığı bir dönemde çok ihtiyacımız vardı. Kötü oldu. Bu arada Hüseyin'in bir sağlık sorunu yokmuş. Ama sanırım fiziksel açıdan henüz hazır değil.
 
Re: Geçmiş Olsun Polat

Hüseyin ile ilgili bilgi için teşekkür ederim Kerem Abi, Polat'ı ise istekli ve mücadeleci gördüm sakatlanması çok kötü oldu.
Sanırım Hüseyin'in sorunu ise ikiz bebelerin tüm gece ağlaması olabilir :)
 
Re: Geçmiş Olsun Polat

Hüseyinden artık yaşından dolayı eski performansını beklemek çok doğru değil. Bu sene O'nu yeterince ekonomik kullanmak en doğrusu olacaktır. Bugün oynamamış olmasını yerinde buluyorum. Salı günkü maçta Hüseyinin tecrübesine çok ihtiyacımız olucak.
 
Re: Geçmiş Olsun Polat

Geçmiş olsun gerçekten yararlıydı bugün pota altı defans dışarda hücüm yeteneği rakipleri bozar bu sezon umarım bir an önce iyileşir takıma döner.
 

Üst