Re: Cüneyt Erden'de Sakatlandı
Kötü oldu bu.En verimli adamlarımızdandı.İnşallah maçta sorun çıkmaz
Kötü oldu bu.En verimli adamlarımızdandı.İnşallah maçta sorun çıkmaz
1 top kaybı , 2 top kaybı Buducnost maçını kaybederiz. Murat hoca gitsin die yeni bir topic açılır .Arda Öztürk' Alıntı:Kötü filan olmadı kimse canını sıkmasın.
Alican ve Teo bu yükün altından kalkacak kapasitedeler.Şahsen ben kefilim.
1 top kaybı yaparlar,2 top kaybı yaparlar seyirci bi destek çıkar 3. top kaybı hikaye olur rotasyona bir oyuncu daha kazanmış oluruz korkmayın destek olalım gençlere geleceklerimize..
1 top kaybı , 2 top kaybı Buducnost maçını kaybederiz. Murat hoca gitsin die yeni bir topic açılır .[/quote:w8ra026u]Mustafa Kaya' Alıntı:[quote="Arda Öztürk":w8ra026u]Kötü filan olmadı kimse canını sıkmasın.
1 top kaybı yaparlar,2 top kaybı yaparlar seyirci bi destek çıkar 3. top kaybı hikaye olur rotasyona bir oyuncu daha kazanmış oluruz korkmayın destek olalım gençlere geleceklerimize..
Arda Öztürk' Alıntı:Mustafa Kaya' Alıntı:1 top kaybı , 2 top kaybı Buducnost maçını kaybederiz. Murat hoca gitsin die yeni bir topic açılır .Arda Öztürk' Alıntı:Kötü filan olmadı kimse canını sıkmasın.
Şu Buducnost maçı 2 genç oyuncudan daha önemli mi be kardeşim?
Ki ben maçı kaybetmiyeceğimizide eminim sizde emin olun inanın.