Pınar Anidjar' Alıntı:[quote="Emir Kalyoncu":nszhoqqo][quote="Bayram Kurtulmuş":nszhoqqo]Tufan oynar heralde Alpella Maçında Hüseyinde Oynamalı 2 hafta demişlerdi sakatlığı için
Gazetelerde soyle bir gezinti yaparken bir baktim,Lincoln icin gecen hafta 7 gun icinde baslar diyorlardi,simdi 10-15 gune cikti.Yani ben size soylim Lincoln bence sezonu kapatti,seyircileri avutmak icin bu tur demeclerde bulunuyorlar.Neyse konumuza asil gecelim,basketbola..
Huseyin'in ben en azinda bir 2-3 hafta daha oynayamayacagini dusunuyorum.Yani artik bir oyuncumuz sakatlandi mi,hangi bransta olursa olsun uzun bir sure out of order oluyor!
Bunun nedeni bence sanssizlik olamaz.Simdide Dee Brown'dan bahsediliyor..Gercekten cok sirlarla dolu bir GS ailesinin saglik departmani!![/quote:nszhoqqo]
Valla Dee'nin sakatlığı çok önemli olmasa gerek, yarın oynuyormuş çünkü...[/quote:nszhoqqo]
tufan ve hüseyin bu maçta oynayamaz arkadaşlar çünkü yürüken bile zorlanıyomuş tufan ve hüseyin beşok unda kaburgasında ağrıları varmış...bu arada lincolnde en az leverkusen rövanş maçına kadar yok ona göre hazırlayın kendinizi...ben alıştım artık bizim doktorların gün verme usulüne...