Sakat Oyuncularımızın Son Durumu

Pınar Anidjar' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":nszhoqqo][quote="Bayram Kurtulmuş":nszhoqqo]Tufan oynar heralde Alpella Maçında Hüseyinde Oynamalı 2 hafta demişlerdi sakatlığı için

Gazetelerde soyle bir gezinti yaparken bir baktim,Lincoln icin gecen hafta 7 gun icinde baslar diyorlardi,simdi 10-15 gune cikti.Yani ben size soylim Lincoln bence sezonu kapatti,seyircileri avutmak icin bu tur demeclerde bulunuyorlar.Neyse konumuza asil gecelim,basketbola..

Huseyin'in ben en azinda bir 2-3 hafta daha oynayamayacagini dusunuyorum.Yani artik bir oyuncumuz sakatlandi mi,hangi bransta olursa olsun uzun bir sure out of order oluyor!

Bunun nedeni bence sanssizlik olamaz.Simdide Dee Brown'dan bahsediliyor..Gercekten cok sirlarla dolu bir GS ailesinin saglik departmani!![/quote:nszhoqqo]


Valla Dee'nin sakatlığı çok önemli olmasa gerek, yarın oynuyormuş çünkü...[/quote:nszhoqqo]




tufan ve hüseyin bu maçta oynayamaz arkadaşlar çünkü yürüken bile zorlanıyomuş tufan ve hüseyin beşok unda kaburgasında ağrıları varmış...bu arada lincolnde en az leverkusen rövanş maçına kadar yok ona göre hazırlayın kendinizi...ben alıştım artık bizim doktorların gün verme usulüne...
 
su anda hüseyin sakatlığı düzelmekte inşallah hemen salonlaar geri doner...
en onemli oyuncumuz hüseyin onun olmadığı maclar farklı galip gelsek bile eksikliği hissediliyor...
 
Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Arkadaşlar bence bize 5 numaradan çok kaliteli doktora ihtiyacımız var :D

çok doğru bir tespit.Sabah gstv deki yenigün programındaki bayan sunucu gazete haberlerini okurken yanlışlıkla bir haber okudu.Bir tane doktor sanırsam "lincolnun dönmesi 1 ayı bulur,galatasaray doktorları taraftarı oyalamaktan başka birşey yapmıyo"tarzında bi açıklaması olmuş ama devamını okumadı tabi son anda fark etti...


yazık yani yazık bu doktorlara...İnsanları oyalayıp duruyorlar
 
Bunu ben aylar once yazdim.Lincoln sezonu kapadi,doktorlar kombine satabilmek icin taraftari kandiriyor diye bosuna yazmadim degil..Ozhan yonetimi varsa,her kotuluk,ugursuzluk hak bize(maalesef).

Ben sahsen Huseyinin 3-4 haftadan once donebilecegini sanmiyorum.Umarim yanilan ben olurum,hakli cikan doktorlar ama..hic sanmiyorum!
 
Ben Galatasaray televizyonunda Veli Yiğitin hazırlayıp sunduğu basketbol dünyasında duymuştum Tufan oynamak için can atıyormuş. Yani bu hafta oynayamasada önümüzdeki hafta oynayacakmış. bir de Hüseyin´den bahsettiler malesef 2 hafta dedi. Bakalım neler olacak. Bir de Chris´ten bahsetti, oda hafif sakat dedi ama maçta oynayacak dedi. Gaines´te öyle yani. İşin kısası nedir? Bizim bu sakatlıklardan çektiğimiz hala nasıl lideriz şaşıyorum.

Düzeltme: Forumda noktalama işareti kullanabilirsin. (O.Y)
 
Kötü haberler devam ediyor.
Tufanın diğer ayağı sakatlanmış şimdide.Nedeni sakat ayağına yüklenmemek için diğer ayağına yüklendiği için.
2 hafta en az yok.
 
Şaka gibi ya, son dönemde yaşadığımız sakatlıkların haddi hesabı yok. Yakında ilk beşi sezon başında benchte oturmasını planladığımız oyunculardan oluşturursak hiç şaşırmam.
 
nedir bu cenabetlik. hem futbolda hem baskette saka gibi. yakinda bütün transferlerin haram para ile yapildigina inanacagim ciddi ciddi. baska aciklamasi olamaz. ben hayatimda böyle bir sey görmedim.
 
Nonda ısınırken Mehmet Topal'la çarpışır, sakatlanır...

Ardından Tufan kendi kendine diğer ayağını sakatlar...

Ne zaman kurtulacağız bu sakatlıklardan!
 
Cağlar Kumaşdere' Alıntı:
Nonda ısınırken Mehmet Topal'la çarpışır, sakatlanır...

Ardından Tufan kendi kendine diğer ayağını sakatlar...

Ne zaman kurtulacağız bu sakatlıklardan!

Ankaragucu macina 10 eksikle cikiyoruz yarin,bugunde 2 eksik basketbolda..12 oyuncu eder..Diger branslari koy 15'e yakin sakat.Saglik kurulu bu sene cok iyi calismis anlasilan,guiness rekorlar kitabina resmen gecer bu!
 

Üst