Salona seyirciyi nasıl çekebiliriz ?

Ayrıca hani alakasız bir konu olsa neysede başka bir forum üyesine hakaret var işin içinde.Ne ayrıcalığı var cevdet beyin.Bunuda anlatırsanız sevinirim.
 
Re:

Volkan SAVCI' Alıntı:
Bilet fiyatlarına gelince Ahmet cömert gibi köhne bi yerde 3 - 5 ytl'ye oynadık bu salon için 10 ytl pek abartılı bir fiyat değil kanımca, çünkü bunun içerisinde ay içerisinde oynayacağımız 3 ve ya 4 maç en fazla kendi sahamızda, o salonun kirası var bilumum harcamaları var, hep cebe dayalı değil biraz da kulübe dayalı düşünmeliyiz..

İyi hoş güzel söylüyorsunda bizleri düşünüp mü konuşuyorsun bilmiyorum..
Bizler öğrenci taraftarlarız ve okuyoruz..Okul masraflarını sana açıklamam anlamsız olur galiba..Zaten ailemize yeterince yük oluyoruz..Bizde kulübümüze para kazandırmak isteriz tabii ki ama olmayan şeyi maalesef kazandıramıyoruz..Burada da kulübümüze ve büyüklerimize bazı görevler düşüyor..Bilet fiyatlarını olanaklı bir duruma getirirlerse belki biz para kazandıramayacağız ama taraftar kazandıracağız..Saygılar ve sevgilerimle..
 
...Tugay'ın da söylediği gibi bizler öğrenci kişileriz ve okul masrafları sebebiyle ailemize gerçekten fazla yük oluyoruz...Bilet fiyatına verdiğimiz para görünür de çok büyük bir miktar olmayabilir...Fakat biz öğrenciler için bu para açıkçası büyük bir para...Farkındaysınız maçlarda bağıran kesim genellikle öğrenci kesimi ve uA abilerimiz...Bazı uA abilerimiz de ayrıca üniversiteye hazırlanıyor...Bağırmayan kişiler de genellikle ailesi ile çoluğuyla çocuğuyla gelen kişiler...Bu kişilerin de ellerinde genellikle belirli bi işleri var...Neyse biz böyle küçük çaplı olaylardan dolayı takımımıza küsecek olan taraftarlar değiliz...Biz farklıyız...Başkalarına benzemeyiz...:)...FoReVeR uA...
 
Valla beenim bide ailemden maça gidiyorum diye para istemeye yüzüm yok bilet fiyatları normal ama çalışan adama göre normal öğrenci milletiyle bizleri bir tutmamaları lazım.Ben maça gelmek için iddaa oynuyorum valla napalım kopamıyoruzda takımımızdan:D:
 
Salona şu ana kadar gelmeyen arkadaşlar, bir kere geldiklerinde ulaşımın zor olmadığını gayet iyi anlıyacaklar.

Geçen sene A.Cömertte çişe gitmek için ,su almak için
yemek almak için barikat aşmak gerekiyordu
En ufak bir harekette çevik kuvvetle dipdibe olduğumuz için birbirimize giriyoduk.
E5 karayolunda salona ulaşmak için arabaların arasında seksek oynuyoduk.
Otoparktaki çalışma yüzünden araba park etmek işkenceydi.

Unutmayın A.Cömert,Ayhan Şahenk veya İpekçi olsun salonu salon yapan taraftardır!

Şimdi adam gibi bir salondayız ve lige iyi bir başlangıç yaptık.

Beyler Bursaya, Kayseriye deplasmana değil Maslak'a gelin diyoruz!
 
Salona seyirci çekmek için yapabileceğimiz tek şey ulaşım sorununun giderilmesidir. Taksim, Mecidiyeköy çadır gibi yerlerden kaldırılabilir. Onun dışında Galatasaray seyircisinin duyarsızlığını anlamak mümkün değil. Çok iyi bir kadro kurduk, salonu daha iyi seçtik, daha ne bekleniyor. Galatasaraylılık peşinde gitmedikçe anlamını yitiriyor. (Bu sözlerim özellikle belli ekonomik seviyeye ulaşıp, arabası olmasına rağmen zahmet edip de gelmeyenler içindir.)
 
Yazmıycam yazmıycam yazmıycam diyorum. Ama yazıcam dayanamadım. Sopa gerekiyor efendim sopa. Yahu Sarıyer Ayazağa Levent tarafında oturanlar için 1 vasıta, İstanbul'un 4 bir tarafında otobüs olan 4. Levent Metro aktarması ile 2 vasıta. Maç saatleri zaten hafta sonu olduğu için trafik yarı yarıya. Bilet fiyaları gişeden alınca 10 milyon ama kombine 150 milyon en az 30 maç seyredeceksiniz (bayanlar ve engelsiz aslanlar maçlarıyla beraber. Aynı gün olan diğer takım maçları hariç.) Haftada 5 lira ne için vermiyorsunuz? Bu durumda tek bahane kombinelere taksit yapılmaması ve/veya öğrenci bileti/kombinesi çıkmaması bunuda bir şekilde yönetime sesini duyurabilecek birileri tarafından belirtilmesi gerekiyor.
 
Bilet fiyatları pahalı evette.Ulaşım konusunda çokta problem yok Ahmet Cömerte bile alışan bizler için.üstelik alternatiflerde fazla.mecidiyeköyden metro ile.veya beşiktaştan kalkan minübüslerle gidilebiliyor.E birazda emek verilmeli...
her maç uzak yakın demeden GALATASARAYın peşinde heryere giden ultrAslan UNİ den arkladaşlarıma ayrıca teşekkürler...
imkanı olupta maça gelmeyenlere diyecek bişey yok...
 
Geçen sene aklıma geldi.Yine aynı şekilde millete sesleniyorduk gelin diye..

3 maç gelmediler, 5 maç gelmediler.. baktılar takım iyi gidiyo, hepsi gelmeye başladı! o zamanda salona sığmaz olduk!

Bu senede aynısı olacak gibi görünüyor.. Çünkü bir kere gelen bir daha kopamıyor...
 
Seyirciyi salona çekmenin yolu başarıdan geçer.Eğer sürekli bir başarı sağlanırsa inanın o yollar gözünüzde kısalır.Bilet fiyatları ise çok fazla bende bir öğrenci olarak söylüyorum.Bu paraları basket maçı için ailemizden istememiz çok zor ama allahtan ankaradayım takımım bir kaç kere geliyorda fazla problem yaşamıyorum.En azından bilet fiyatlarını öğrenciye indirimli yapsınlar.Zaten en büyük desteği(bağırma anlamında)öğrenci kesimi veriyor.
 
evet tüm yorumları kelime kelime okudum hepinize hak veriyorum ua nasıl olursa olsun maça gelmeli bilet+yol parası eklendiğinde ailesine bağlı gençlerimizin durumunu anlayabiliyorum ama birşeyler yapılmalı daha öncede belirttim sitemizw sponsor alınıp katkı ile basket maçlarına yarışma şeklinde bilet dağıtabilir, büyüklerimiz maddi durumu iyi olanlar genç ua için bilet olayını çözmelidir ayrıca bazı arkadaşların dediği gibi mevkii yerlerden TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI KALDIRILMALI


derin sevgi ve saygılarımla
 
arkadaşlar öncelikle merhaba, ben foruma yeni üye oldum.

bence taraftarın sahaya gelmemesinin en önemli nedeni medyada reklam yapılmıyor. ultraslan.com'da bile belirtilmiyor basket maçlarımız. neticede galatasaray türkiyede en çok taraftara sahip klüp. sadece tarabya-istinye-maslakta oturanlar yeter o salon doldurmaya. ama ne yazık ki çoğu galatasaraylının hatta ultraslanın haberi bile olmuyor maçtan.
 
Ben gidiyorum gitmeyenlerin de çok şey kaçırdığı konusunda sizle hemfikirim ama o sahanın ortasında göbeğinde DARÜŞŞAFAKA yazıyor ya işte o bana ciddi anlamda koyuyor. Ben Galatasaraylıyım ve bir ruh arıyorum salonda ruh ! O salonda ruh yok, ahmet cömerte bir gidiyorduk hem küçüktü hem baskı yapılabiliyordu kırmızı kırmızı koltukları da vardı =) o salona bi giden bi daha gitmek istiyordu ama ayhan şahenk pek bi burjuvazi şekli inşa edilmiş inşallah yanılırım ama derbiler harici dolacağını sanmam.
 

Üst