Samet Geyik

Yıllardır beğendiğim bir uzundu 4.5. Top hakimiyeti pası şutu geç geldi kısmet buguneymis. Mundar edeceğiz mumla aradığımız yerlileri ondan korkuyorum.

Ege Arar ve Mahir Ağva bizim yıllarımızı, Ertuğrul Erdoğan ve Andreas Pistiolis'in olası başarılarını çaldı. Şimdi onların yerine, son yıllarda bize gelen en kaliteli pivot var ama Mitrovic'in anlamsız inadı yüzünden kenarda çürüyor Samet Geyik. Kendisine ayıp ediliyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçen sezon gelen yerliler arasında İsmet'ten sonra en çok kendisine sevinmiştim. Bu yıl ise en çok kendisinin gitmesini istiyordum, hadi olmadı yollayamadik bir yere ok. Yani tüm sene, sana şu maçın son çeyreği hariç bir daha ne zaman bu kadar işimiz düşecek ki? Şu maçı 10 dakika idare etmen durumunda belki de Blumbergs'in süreleri sana kayacak hep. Sen bugün sadece bize maç kaybettirmedin, kendin için de sezonu bitirdin kafada. Çok yazık ettin Samet, bu kadar aciz kalmanı kabullenemiyorum.

Ancak 2. ligde kümede kalma mücadelesi veren takımlarda oynayabilecek yetenek(sizlik)te bir 5 numara. Bu arkadaşa verilen her dakikaya yazıktır, günahtır. Ama tabii ki takımın koçu Yakup gibi "loser" biri olursa oynaması kadar doğal bir şey olamaz. Tipiyle, fiziğiyle ve hangi akla hizmet edip bıraktığı belli olmayan o çirkin bıyığıyla parkeye yakışmayan bir zavallıdır Geyik...

Ancak 2. ligde kümede kalma mücadelesi veren takımlarda oynayabilecek yetenek(sizlik)te bir 5 numara. Bu arkadaşa verilen her dakikaya yazıktır, günahtır. Ama tabii ki takımın koçu Yakup gibi "loser" biri olursa oynaması kadar doğal bir şey olamaz. Tipiyle, fiziğiyle ve hangi akla hizmet edip bıraktığı belli olmayan o çirkin bıyığıyla parkeye yakışmayan bir zavallıdır Geyik...
Yüzde yüz doğru tespitler