Şampiyonlar Ligi 2.Maç : Juventus 2 - Galatasaray 2

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ
B GRUBU 2. MAÇI

2 Ekim Çarşamba
21.45

JUVENTUS - GALATASARAY

Herkesin kafasında soru işaretlerinin olduğu bir maç. Allah yardımcımız olsun.
 
Mancini ilk maçında aşağıdaki gibi bir kadro çıkarır büyük ihtimalle.

Muslera - Eboue - Chedjou - Semih - Hakan - Melo - Selçuk - Engin - Bruma - Wesley - Drogba

Bence çıkması gereken;

Muslera - Eboue - Dany - Semih - Riera - Melo - Selçuk - Engin - Bruma - Wesley - Drogba
 
Mancini antrenmanda Aydın'ı as kadroda oynatmış. Büyük ihtimal maça tek forvet Drogba, Burak yedek olcak, Aydın 11 başlıycak deniyor NTVSpor'da.
 
Dün antremanı seyrettim ntvspordan. As takımı ayrı çalıştırdı mancini. Aydın da as takımla beraberdi. İnşallah aydın parayla satın alamayacağı bu fırsatı iyi kullanır. Ben mancininin aydını tanıdığını sanmıyorum acaba mancini'ye aydını kim tavsiye etti?
 
Önyargılı değilim ama Aydın bu maçın oyuncusu ASLA değil. Çok çok yanlış bir tercih olur. Kırılgan ve mücadeleden kaçan bir oyun yapısı var takım savunması üzerinde olumsuz etki yapar oynaması zaten performans beklemek hayalcilik olur bütün yaz boştaydı ve daha resmi maça bile çıkmadı sadece antrenman maçlarında yer aldı. Çok yazık olur böyle bir tercih...
 
GALATASARAY
Muslera
Eboue
Semih
Chedjou
Hakan Balta
Melo
Selçuk
Sneijder
Bruma
Riera
Drogba

Bu ilk 11 garip geldi şimdi nedense gözüme Mancini tanıdıklarından ilk 11 yapmış gibi 4-2-3-1 oynayacağımıza sevindim.
 
11 fena olmamış. Riera koca takımda dikine gidip çalım atabilen 2-3 oyuncudan biri. Eboue umarım hakkını verir. 4-2-3-1 oynıcaz nihayet.
 
Şimdi Fatih Hoca'nın arkasından atıp tutmak gibi olmasın ama Mancini çok akıllıca bir hamleyle farklı alternatife yönelmiş.Amrabat'ın bu takıma fayda sağlayamayacağı on kere yüz kere bile oynasa bu işin olmayacağı belli iken kanatta Riera alternatifine hiç yönelmemişti Terim.Riera sol bekte zaten kendisini ispatlamıştı fakat kanat yokluğunda da kendisine birçok kez şans verilmesi gerekiyorken hep Amrabat'ın arkasında kaldı.Neyse Mancini bunu görebildi.Riera pas ve oyunu tutma konusunda Selçuk ile birlikte bu takımın en iyisi.Sneijder'den bile bu konuda iyi kendisi.
He Sneijder demişken.Çift forvet sistemine uymuyor denildi.Kanat oyuncuları olmaana oynayamıyor denildi.Yanında kendisine ayak uyduramayan adamlar var denildi.Kenarda sorun yaşadığı ve kendisine güvenmeyen bir hoca var denildi.Bu sebeplerden kötü olduğu söylendi.Şimdi bunların hepsi ortadan kalktı ve artık tüm şartlar kendisinin lehine.Ha bugünde yapacağın tek şey topu ayağında 0.5 saniye tutup en yakınındakine paslamak olacaksa ve sahada Mustafa Sarp misali silik duracaksan en ağır kelimeler senin için gelecek maçtan sonra.

Hadi bakalım Allah yardımcımız olsun.
 
Amrabat'ın savunmadaki tecrübesizliği,Bruma'nın son dakikada ki tecrübesizliği bizi galibiyetten etti.
Galibiyet olsaydı muazzam olurdu ama beraberlikte bence iyi sonuçtur.
Şimdi önümüzdeki 2 Kopenhag maçını mutlaka ama mutlaka kazanmamız gerekecek.
Juve'ninde Madrid'e 2 maçı da kaybetmesini bekleyeceğiz.
Defansif olarak penaltıya kadar çok iyi oynadık.
Zan,Chedjou,Melo ve Balta muazzam oynadılar savunmada.
Eboue yine savunmanın en zayıf halkasıydı.
Devre arasında kaliteli bir sağ bek ve ve kanat oyuncusu almalıyız.
Sneijder bugünde istenilen performansı sergileyemedi.
Canınız sağolsun...
 
Biraz ürkeklik mi desem ne desem bilemiyorum.Atak yapmaya korktuk gibi.Tama defansif olarak iyidik ama abarttık.Selçuk ve Melo ileriye yardım etmedi.Atak yapsak adamlar rahat oynayamayacak.Deplasmanda 1 puan iyidir diyip kendi evimizdeki maçlara bakacağız artık.
 
Hakemden konuşmaya başlarsam sayfalarca yazmam lazım o yüzden o şeref yoksununu pas geçiyorum. Elinde olsa bizim santrayı da onlara yaptıracaktı.

Oyuna gelince maçın adamları bence Gökhan Zan ve Umut Bulut!! İkisi de müthiş profesyonel. Uzun süre kadroya giremeseler de küsmeyip kendilerini formda ve hazır tutuyorlar. Görev verilince de ellerinden geleni yapıyorlar, helal olsun!

Eboue gibi karaktersiz bir futbolcunun takımda olmasından son derece rahatsızım. Nereye gidecekse gitsin artık yeter! Sneijder böyle etkisiz olup üstüne birden çıkınca trip atıp soyunma odasına gidecekse o da gitsin. Ruhsuz futbolcuya ihtiyacımız yok. Devre arasında acil bir sağ bek ve sol bek almalıyız. Ya yabancı kuralı değişecek ya da Eboue-Riera gönderilecek. Amrabat da gönderilebilir pek bir işe yaramıyor.

Bruma yine iyiydi. Tabii yılların İtalya defansına karşı 19 yaşındaki çocuktan müthiş performans beklemek de haksızlık olur.

Drogba sen 100 yaşına kadar oyna.

Muslera da süperdi her zamanki gibi. Chedjou da fena değildi. Hataları oldu tabii. Balta çok ağır kalıyor Avrupa maçlarında. Riera da yürüdü resmen bütün maç. Melo mücadele etti özellikle ilk yarı sağlamdı. Selçuk pek ortalıkta gözükmedi, pas hataları yaptı ama olsun.

Mancini de elindeki en iyi kadroyla çıktı Eboue hariç. Umarım bundan sonra da böyle tek forvet devam eder. İnşallah gruptan çıkarız. Çıkarsak devamı gelir..
 
sonunda takım içinden biri eboue gevşeğine gereken tepkiyi verdi..adamsın chedjou..yemin ediyorum bir tane de okkalısından patlatsın diye bekledim...
 
Muslera kendini mükemmel geliştirmiş, hiçbir topu sektirmiyor, çok iyi yer tutuyor

Chedjou her maç oynamalı, yabancı hakkı için Eboue yerine Sabri oynamalı

Umut'un yaptığı vuruşu oturun 10 kere izleyin, tam 1.sınıf kalite, topu yere vurdurarak Buffon'un üstünden attı. Artık her maç 11 oynamalı

Takım 4-2-3-1 ile müthiş oynadı, maçtan sonra berabere kaldık diye üzülüyorsak gerçekten bişeyler yapmışız demektir.

Real iki maçta da Juventus'u sahadan siler. Juve'de pek bişey göremedim açıkcası. Biz yeterki işimizi yapıp Kopenhag'ı iki maçta da yenip Arena'da Juve'ye yenilmemeye bakalım, üst tura çıkalım.
 
Ben bu maç bir silkinme bekliyordum netekim oldu.Asıl maç sonu röportajında sn.ARIBOĞAN Mancini için çok cesur davrandı demesi garibime gitti!!! biz bu adamla niye anlaştık takımın başına geçmesi için o zaman adam sözleşme imzaladıktan 2 gün sonra olan maça çıkmasından daha doğal ne olabilir.Sn:ARIBOĞAN bunu bu kadar abartması kendi KORKAKLIĞINDAN olsa gerek diye düşünüyorum.
 
Mancini dün çıkabileceği en mantıklı kadroyla çıktı bana göre 3-5-2 oynayan juventusun atak organizasyonu defansın arkasına forvetleri kaçırma ve kanat hücumlarına dayanıyordu. Oyunu geride kabullenerek ve chedjou'nun çok kritik iki müdahalesiyle ilk opsiyonu saf dışı bıraktık ancak kanatlardan çok fazla orta gördük ceza alanımıza. Ben bu bakımdan semihin sakatlanıp Gökhan Zanı'ın girişinin hayrımıza olduğunu yorumluyorum. Maçın bittiğini düşündüğümüz anda gelen gol takıma inşallah yeni bir hava ve özgüven getirecektir.
 

Üst