Şampiyonlar Ligi 4. ve Son maç Galatasaray 72-46 Hyères Handiclub (Pazar 12:15)

Amet abi güzel bi fotoğraf koyalım dimi sitenin girişine haklısın. İlk maçı iple çekiyorum, takımla kucaklaşma anımız çok güzel olacak çokk.
 
şamilin sonra senin de bayrağı alman bu konuda artık daha da hassas olmanız arkanızdan gelen arkdaşlarınıza kardeşlerinize güzel örnek olmanız dah da güzel...

kesmeyelim bu havayı..
 
Şimdi Nevizade'ye kaçmak zorundayım üzülerek, Engelsiz Aslanlarımıza tebrikler. Onlar armanın gerçek sahipleri. Hepsine teşekkürler bize bu gururu yaşattıkları için.
 
Takım maça rahat başladı heralde ama baktı rakip fena değil gücünü gösterdi tabi Filipski'de sazı eline aldı onu da unutmamak lazım M.Scott'da biraz faul problemi içine girmiş ama bu saatten sonra çok ciddi bir sorun olmaz bu.
 
Ahmet Bey, maçlar başlamadan önce Uğur (Güven) arkadaşımız koyacaktı Engelsiz Aslanlar´la ilgili bir açılış. Yalnız ana sayfada sorunlar var sanırım. Fazlasıyla hak ediyor Engelsiz Aslanlar.

kalpler bir olsun ...
uğuru tanımıyorum şayet özel istek olmaz ama mümkünse resim karesinin içinde dilara hanım olmasın;)

sarı kırmızı bütün sitelrin girişi bu hafta bu ay engelsiz aslanlarımız hakediyor..
 
Beyler ben fiziktedavi ye gidiyorum takım size emanet hadi bakalım, boş bırakmayın buraları. Artı 90 yaptırın takıma, en az bir Triple-double, iki double double bekliyorum hadi öeprim gözlerinizden.
 
72-46 kazandık. Fifi 32 s, 6 r, 4 a, 1 blk, 3 tç ile maçın yıldızıydı.

1. Galatasaray (4-0) - [+89]
2. FG Norte (2-1) - [+51]
3. Köln 99'ers (2-1) - [+7]
4. Hyeres Handiclub (1-3) - [-73]
5. Anmic Sassari (0-4) - [-74]

Norte - Köln maçı ikinciyi belirleyecek.
 

Üst