Şampiyonlar Ligi A Grubu 1.Maçı | Dinamo Sassari 93-84 Galatasaray

Tarih: 21.10 2020
Saat: 21.15
Salon: Pala Serradimigni
Yayın: A Spor

Ligte 2 galibiyet 2 mağlubiyet ile 13.sırada yer alan takımımız, Şampiyonlar Ligi A Grubu 1.maçında grubun güçlü rakiplerinden Sassari ile deplasmanda karşılacak.

İtalyan rakibimiz liginde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 mağlubiyet ile 4.sırada yer alıyor. Rakibimiz Marco Spissu, Eimantas Bendzius, Jason Burnell, Miro Bilan gibi etkili isimlere sahip.

İlk kez Şampiyonlar Ligi arenasında mücadele edecek takımımıza bu zorlu deplasmanda başarılar diliyoruz...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Miro Bilan'ın maçı olur. 20 sayı 12 ribaund ile maçın adamı olmaya şimdiden aday. Bizim coachta Berke-Williams'ı sanırım aynı anda oynatmak zorunda kalacak gibi bu maçta. Maç sonundada basın açıklaması gayet basit..: Takım Fethiye'den yorgun geldi. 3 saat uçakla uçtuk veya sezonu geç açtık falan filan işte..:)...Yaşasın başarısızlığı örten, bahane kokan açıklamalar!;)
 
Rakibin kadrosu gerçekten zayıf. Miro Bilan dahil Euroleague-Eurocup seviyesinde oyuncuları yok. Marco Spissu, Eimantas Bendzius, Jason Burnell, Stefano Gentile, Filip Kruslin vs. Hangisi bizim takıma gelse, geldiği gün forum yangın yerine döner.

Kısaca, vurup geçmemiz gerekiyor.
 
Bence iyi koçla dengeli bir takımları var. Geçen senelere göre tanınmış oyuncu sayısı az olsa da Bilan, Spissu, Burnell, Pusica, Bendzius belli bir kimyada iyi katkı veriyorlar. Oyuncu olarak daha iyi oyunculara sahip olabiliriz ama takım kimyası konusunda bizden çok öndeler. Tabi kimyayı oluşturma konusunda sorumluluk teknik ekibin. Şu gruptan çıkmamak net bir başarısızlık olacaktır her şeyden önce.
 
Aksama mac sporekrani.com a gore hem tivibuspor 2 de hem aspor da gozukuyor.
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_20201021-144838_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20201021-144838_Samsung Internet.jpg
    501.3 KB · Görüntüleme: 5
Fethiye rezaletinin üstüne kötü bir fikstür oldu.Özellikle Avrupa deplasmanlarında çok başarısızız.Umarım takım bi reaksiyon verir.
 

Üst