Şampiyonlar Ligi A Grubu 1.Maçı | Dinamo Sassari 93-84 Galatasaray

Pota altı her maç yol geçen hanı maalesef. Berke, Ayberk, Motum, Williams yetmiyor. Kalıplı, savunmacı, Patric Young tarzı bir pivot lazım. Her maçta karşı takımın pivotları maçın yıldızı oluyor. Tabi sadece tek sorun pota altı da değil.
 
Şu takımın halini görünce gözlerim kanıyor. 5 numara diye bizler yırtınırken bence teknik ekip gerek yok bildirimi yapmıştır. Neticede Williams'ı aldık. Boy uzayınca ücret artmıyor.
 
Oyun olarak geride olmamız değil kalite olarak geride olmamız çok üzücü. Johnathan Williams (yılların sıradan uzunu Miro Bilan'ı Luksa Andric yaptı resmen) - Ayberk Olmaz (Kaçırdığı boş üçlükler ve yapamadığı savunma ) - Göksenin Köksal (Kaçırdığı boş üçlükler) gibi skandal oyuncuları oynatmak zorunda kalıyoruz. Üstüne Berke ve RJ Hunter'ın da kafası maçta değil. Sadece Yiğit, Macon ve Hamilton'un katkılarıyla oyuna tutunamıyoruz.

Macon ve Hamilton'ın yanında eski yıldızlarımız Nigel Hayes ve Zach Auguste'ı düşünmeden edemiyorum. Şimdi bizden kazandıklarının 2 katından fazla para kazanıyorlar ama onların yanında hiç bu kadar üst seviye kısalarımız oynamadı. Onlara düşen ise saç baş yolduran Williams - Ayberk ve unuttuğu basketbolu hatırlamaya çalışan Berke. Üzülüyorum...
 
Hadi alabiliriz bu maçı iyi bir hava yakaladık. Macon çok iyi oyuncu ama. Adam saf yetenek gerçekten. Motum beni hayal kırıklıiına uğratıyor onun kariyerindeki bir oyuncunun çok daha fazla katkı vermesi gerekirdi.
 
Haklı bi sportmenlik dışı düdüğü anasını satıyım oyuncun rakip oyuncunun ensesine tokat atıyor neye itiraz ediyorsun. Aptal bu adam ya gerizekalı atıldı oyundan iyi oldu.
 

Üst