Şampiyonlar Ligi A Grubu 5.Maçı | Bakken Bears 96-78 Galatasaray

Tarih: 05.01.2021
Saat: 22.00
Salon: Stadionhallen
Yayın: A Spor

Ligte ve Avrupa'da kötü günler geçiren takımımız Şampiyonlar Ligi A Grubu 5.maçında Bakken deplasmanına konuk oluyor.

Grupta oynadığımız 4 maçta 1 galibiyet 3 yenilgi ve averajla 3.sırada yer alıyoruz. Yeni transferlerimiz, takımımız ile Avrupa'da ilk maçlarına çıkacaklar.

Bakken Bears ise grubun son maçında Sassari'yi deplasmanda 71-93 yenerek büyük bir sürprize imza attı. Rakibimiz Jason Burnell, Eimantas Bendzius, Stefano Gentile ve Miro Bilan gibi etkili isimlere sahip.

Yenilirsek Avrupa'ya veda edeceğimiz bu maçta takımımıza başarılar diliyoruz...
 
Yine aynı şeyler, bol bol hücum ribaundu veriyoruz ve 17 saniye varken pota altında kimse yokken el üstünden bol bol üçlük deniyoruz. bu devirde bu tip basketbol kaldı mı acaba ?
 
Bir eziyette burda var. 10 branşta aynı anda maç yapsak 10'da 0 biter. Mustafa Cengiz 'Bakın Arkadaşlar' diye başlasana..Neye,kime bakalım ?
 
Ömer hoca gitmeli. Bu takım kaybettiği için değil, bu şekilde kaybettiği için. Sene ortası gelip Harlem takımına savunma oyunu oynatmaya çalışan Oktay hoca bile bundan daha çok koyuyordu kariyerini Galatasaray markasının önüne. Sürekli aynı hatayı yapıp doğru sonuç beklemek nedir yav.
 
jefferson 1.5 maçta bana negatif sinyaller verdi. umarım yeni geldiği için böyledir.

macon ise tamamiyle facia. avrupa basketbolunda böyle oyuncuların yeri yok.
 
Rezil savunma ve daha ilk çeyrekten verilen bolca hücum ribaundu.

Kenardaki adam enerjisi düşük Göksenin ile,son maçlarda trip atan ve top kullanmaktan kaçan Macon ile başlarsa,son 5 senedir belkide kimsenin hiçbir maçını izlemediği takıma ezilirsin.
 
Halil üner bile daha iyi takım yönetiyordu yahu, bu rezillik ne ? futbol maçı üstüne bu rezilliğe daha tahammül edilmez, iyi akşamlar dostlar.

tanım: son 15 yılki en kötü takımımızın maçı
 
eski dönemlerde Halil Ünerin kurdugu birtakım vardı Galatasaraya,Galata köprüsünde saat satan adamlardan takım kurmus gibisınden makarasını yapardık.

Bu Yabancı oyuncular onlardan beter yahu...

Koç yok takımda ...Sahaya bakıyorum Galatasaray takımınında Basketbol size olan şekli şemalı basketbolcuya benzer nitelıkde insan yok.
 

Üst