Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Maç | BC Igokea 85-89 Galatasaray NEF

Liderlik yolunda büyük avantaj sağladık ve igokea evinde 2 takımı da yener bence. Şimdi lig ve bu kupada ilerisini düşünüyorsak pivot sıkıntısını çözmeliyiz. Darüşşafaka maçını hücum ribaundları yüzünden kaybetmiştik, Bugün de aynısı oluyordu..
 
Şu takım iyi ki Kızılyıldız'ı yenmiş,bazı arkadaşların sürekli yazdığı başka bir şey yok.Denizli Basket takımıda Efes'i yeniyordu,dün Asvel 20'den gelip Efes'i yendi.Çok abartmamak lazım.İyi bir pota altı oyuncumuz olsa 20'ye yatıracağımız takım.

Bu maçın bu noktaya gelme sebebi bugün özelinde Dee Bost'un sakatlık geçirmesi ve bizim ciddi derecede savunma sorunlarımızın oluşu.Her maçı atarak kazanmaya çalışıyoruz.

Ribaund alamıyorsun,aldığın zaman hızlı hücumlar yapmak zorundasın.Dış şutu kötü savunuyorsun.Hücumda pas yapmayınca zor atışa kalıyorsun.Hal böyle olunca yüksek skorlar yememiz normal.
 
Tebrik ediyorum takımımızı. Maçı takip edemesemde, kazandığımızı görmek mutlu ediyor. Burada yazılanlar gibi sağlam bir pota altı oyuncumuz olsa, sanırım bu kadro enteresan işler yapabilir.
 

Üst