Şampiyonlar Ligi Şampiyonu´nu Karşilamaya Gidiyoruz

Engelsiz Aslanlar'ın yarın 17:30'da Atatürk havaalanında olması bekleniyor. Biz 17 gibi orda olmalıyız. İMKANI OLUPTA GELMEYEN BİZDEN DEĞİLDİR!
 
Başlığı sabitelesek iyi olur diye düşünüyorum,başta farketmedim.Bu günlerin değerini bilmek,keyfini çıkarmak lazım.Bir avuçtan fazla oluruz umarım.
 
Şamil Turançiftçi ve tayfası oradaydık.Yaklaşık 100 kişiydik(yıldızteknik,marmara,itü vs) .Çok iyi oldu,çokta güzel bi karşılama oldu.Şampiyonlar geldi,bağrımıza bastık.Kupaya rağmen hakem hatalarından yakınıyorlardı.
Pascal Noumayı karşılamaya gelen Beşiktaşlılar ve Nihat Doğana kalkan eller kırılsın yazan pankartla gelen Nihat Doğan aşireti de günün ilginçliğiydi. Gelen herkese teşekkürler.
 
Bugün Engelsiz Aslanlarımızı karşıladık, 100 kişi kadar. Her anı çok güzeldi, sanıyorum GSTV’de canlı yayınla verdi görüntüleri, izleyen olmuştur belki.

Önemli noktaların altını çizmek gerekirse ;

Teknik heyet ve oyuncularımız, bu şampiyonlukta ultrAslan - Avrupa’nın çok büyük bir katkısı olduğundan bahsettiler. O destek ve baskının şampiyonada yanlarında olmasaydı kupanın gelme ihtimalinin çok düşük olduğunu belirttiler.

Bütün maçlar boyunca skandal bir hakem yönetimi olmuş, bunun en üst noktasını final maçında yaşamışlar. Kadın hakem inanılamayacak kararların altına imza atmış, bunun da üstesinden geldi takımımız.

En önemli dilekleri, 15 Mayıs Pazar günü saat 12:00’de herkesin Ahmet Cömert Spor Salonu’na gelmesi. Bu şampiyonluk sonrası dolu bir Ahmet Cömert görmeleri en büyük hakları sanırım.
 
jEAoAY
 
Arca Sedat Hoca'nın çocuğu gibi çıkmışsın :)

Giden herkese teşekkürler. Matt'in çektiği videodan da ne kadar güzel bir atmosfer oluştuğunu görüyoruz zaten.
 

Üst