Şampiyonluğa İnanıyoruz | GSBASKET

Ne yazık ki mevcut kadromuzla şampiyonluk şu an için çok uzak bir hedef. Özellikle Efes kadrosunu çok ama çok güçlendirdi , görünüşte ilk aday onlar. Ancak umarım geçen seneki gibi Uleb kupasında en azından final 8'e gideriz.
 
bu kadroyla normal sezonu bitirsek bitirsek anca 3. bitirebiliriz 1. efes 2. telekom olacağa benziyo biz fb ve bjk ile bu yarışta olacağa benziyoruz
 
Bence bu sene bizim takımımızda bi değişim var. Örneğin nba tutkusu ; Marshall Strickland o kadar iyi bir oyun kurucu olmaya bilir ama en azından avrupa basketbolunu biliyor.Hite ve Dee ' nin NCAA performanslarına bakılırsa bizim şampiyon olmamız lazımdı ama bu avrupa basketbolu . Antonio Graves dan çok umutluyum bu avrupadaki 2. senesi olmasından dolayı . Bana sorarsanız şampiyonluk için ; " Galatasaray ın olduğu heryerde umut vardır . "
 
Biz İnanmadığımız Sürece İlla bizden iyileri çıkacaktır ve kupayı alacaktır.Sonra burada paragraflarca eleştiriler yazanlar olur yönetimi eleştirir,antrenörü eleştirir,oyuncuyu eleştirir birtek kendini eleştirmez sen en başta efes'i favori gösterirsen sezon sonunda gelip takımı,yönetimi,antrenörü eleştiremezsin.

Taraftar ne yapar çıkıp sahada oynamaz,transferi yapmaz,taktik vermez taraftar inanır ve destekler.Böyle saçma bir düşünce varmı efes pilsen şampiyon olur ben inanmıyorum yazan herkes için bunu dile getiriyorum.Madem efes size göre şampiyon madem çok iyi transferler yaptılar o zaman bu lig oynanmasın.Bu kadar basitlik olurmu en zekasız insanın bile favorisidir en iyi oyuncuların olduğu takımı favori göstermek bunu bizde görüyoruz efes'in kadrosu güçlü ama onların kadrosu güçlü diye biz şampiyon olamayacakmıyız.


Başka yolu yok başka şart yok önümüzdeki yıl erkekler basketbol liginin şampiyonu Galatasaray olacak.Yıllar sonra Galatasaray Basketbol Takımının Şampiyonluğumu göreceğim içinde çok heyecanlıyım sezon başlasada şampiyonluğa giden yola çıksak.

2008-2009 Beko Basketbol Ligi Şampiyonu GALATASARAY cafe crown
 
Oturmuş bir Efes'in (Ekol yazmadım. Ekol tartışması çıkmasın diye.) olduğu bir ligde şampiyon olmak biraz uzak geliyor bana; ama imkânsız değil tabii ki. Yıllardır lige kağıt üzerinde şampiyon olarak başlayan Efes ve Ülker (?), bir şekilde bunu sezon sonuna kadar götürebiliyor. Geçen sene final oynayan Telekom da inancını artık iyice yükseltti. Yakın geçmişte bu üç kulübün gerçekleştirdiği başarı, onlar için çok önemli bir güvenç kaynağı...

Bizim tek sorunumuz bu. Yakın geçmişte en azından bir final oynayamadığımız için şampiyonluk uzak duruyor bize. Futboldan örnek verecek olursam, yıllardır başa oynayan takımımız, her sezon sonu sıralamada zirvede ya da zirveye yakın oluyor. Bu inançla alâkalı bir durum. Aynı inancın basketbolda olduğunu pek düşünmüyorum.

Bu inancı, sadece istikrarla sağlayabileceğimizi düşünüyorum. İstikrar sonucunda inanç ve başarı da gelecektir. İstikrar için de, oyuncularla bir senelik sözleşme yerine birkaç yıllık sözleşmeler yapılabilmelidir. Başarı böyle gelir.

Fakat biz Galatasaraylıysak "başarı" sözcüğünün olduğu her yerde varız. Bu başarıyı bu sene yakalayamazsak bile, ilerleyen senelerde yakalayacağımızdan şüphem yok.
 
Öncelikle böyle bir konu açıldığı için teşekkür ediyorum...

Başarıyı yakalamanın en büyük sırrı inanmak değil mi? Biz de Galatasaray Taraftarı olarak buna inanmassak oyuncular kendine inansa da ne yapabilirler ki yeterli desteği görmedikten sonra? Şampiyonluk çok zor olabilir ama imkansız değil! Biz elimizden geleni yapalım yeter.

2008-2009 sezonu şampiyonu GALATASARAY!
 
Her ne kadar pek gerçekçi olmasa da şampiyonluk her zaman hedeftir. Fakat bu sene bu çok zor. Yapılan transferlerin hepsinin max. verim vermesi, çok iyi bir takım kimyası oluşturmamız ve iyi bir hava yakalamamız gerekiyor. Bu sene şampiyonluktan söz etmek çok güç. Ama en azından zevk veren bir takım izleriz. Biz de bu takımı destekleriz...
 
2008-2009 BEKO BASKETBOL LİGİ ŞAMPİYONU GALATASARAY!!!
 
Uğur YILMAZ' Alıntı:
Her ne kadar pek gerçekçi olmasa da şampiyonluk her zaman hedeftir. Fakat bu sene bu çok zor. Yapılan transferlerin hepsinin max. verim vermesi, çok iyi bir takım kimyası oluşturmamız ve iyi bir hava yakalamamız gerekiyor. Bu sene şampiyonluktan söz etmek çok güç. Ama en azından zevk veren bir takım izleriz. Biz de bu takımı destekleriz...
Evet şu bana birşey öğretti ki ''Galatasaray'da transfer bitmez!'' bu bazen ters tecelli etse de bugün olanlardan sonra tükürdüğümü yalıyorum. Keşke her seferinde böyle olsa da bizi yanıltsalar.
Doğru sistem, doğru basketbol, destek= Şampiyon Galatasaray
Umarım bu sezon hasret diner. Şu yapılan iki trasnfer gerçekten havayı değiştirdi...
 
efes en büyük adaydır ama bizde çok iyi kadro oluşturduk biz efes playoff larda oynasak tarftar desteğiyle onları eleriz diye düşünüyorum fenerin türk oyuncuları gerçekten iyi önemli oyuncular ama geçen sene onlara şampiyonluğu getiren kinsey ve solomon yok velhasılı kelam bi ikim riskli durum var bizim takımda onları güzel aşarsak ben inanıyorum ŞAMPİYONluğa inşallah bu sene artık baskette tarihi yazacağız
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
2008-2009 BEKO BASKETBOL LİGİ ŞAMPİYONU GALATASARAY!!!
2006-2007 BEKO BASKETBOL LİGİ ŞAMPİYONU GALATASARAY!!

2007-2008 BEKO BASKETBOL LİGİ ŞAMPİYONU GALATASARAY!!

2008-2009 BEKO BASKETBOL LİGİ ŞAMPİYONU GALATASARAY!!

Haydi hayırlısı bu sefer tutar inşalah. :)
 
Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":mfu67mfo]2008-2009 BEKO BASKETBOL LİGİ ŞAMPİYONU GALATASARAY!!!
2006-2007 BEKO BASKETBOL LİGİ ŞAMPİYONU GALATASARAY!!

2007-2008 BEKO BASKETBOL LİGİ ŞAMPİYONU GALATASARAY!!

2008-2009 BEKO BASKETBOL LİGİ ŞAMPİYONU GALATASARAY!!

Haydi hayırlısı bu sefer tutar inşalah. :)[/quote:mfu67mfo]
Gökçe abi sadece bu mu ? :)

2008-2009 FİBA EURO CUP ŞAMPİYONU GALATASARAY!!!
 

Üst