Yerlileri İyi olan Efes ya da Fenerbahçe Şampiyonluğun en büyük 2 adayı.
Hayır abi yerli rotasyonumuz yeni değil ki geçen sene beraber oynadılar.Ayrıca tüm takımların yabancı oyuncuları yeni transfer...Faruk Tanrıyar' Alıntı:Beyler, İSTİKRAR sözcüğüne ne oluyor bu durumda? yani 5-6 adam aldık diye şampiyonsak, bu tipik fener'in futbol mantığıdır.
şimdi rakiplere bir bakın, kaç oyuncuları kaç zamandır yan yana.... onların karşısında kötü bir sonuç alırsak mazeret hazır: YENİ BİR TAKIMIZ...
e babalar, son kaç senedir hep yeni takımız! sucuk mu bu askıda kurusun! kimin suçu yeni bir takım olması...? bir de klasik laftır UYUM SÜRECİ.... geçiniz!
kapalı kutuyuz beyler... bir derin nefes alın hele
Etom hoca bu sefer sonuna kadar inanıyor tabii bendeEthem Gürtepe' Alıntı:Eyüp Yıldız a sormak lazım derim... murat hoca inanmıyorsa biz olacağız demenin anlamı yok. buluşmaya gelemediğimden hocanın gözlerindeki ifadeyi görmedim haliyle. eyüp o heyecanı gördüyse zaten bizide örgütleyecektir demekki şampiyonluğa gidiyoruz diyebilirim o zaman.
+ preston shumpert.Mustafa Yanar' Alıntı:Buyrun efes'in kadrosu; Kerem gönlüm, Mustafa abi, Bora han paçun, Ender arslan, Barış hersek, Sinan güler, Cenk akyol, Milos vujaniç,Charles smith,Bootsy thornton,Michalis kakuouzis,Mario kasun............ Ben böyle bir kadro görmedim. :shock:
vay bea...Kerem SEÇER' Alıntı:Kesin olmamakla beraber Shumpert büyük ihtimalle sadece Avrupa'da oynayacakmış.