Şampiyonluk Adayınız

2008-2009 Sezonunda Şampiyonluk Adayınız?

  • Galatasaray Cafe Crown

    Oy: 0 0.0%
  • Fenerbahce Ülker

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    90
Tabi Shumpert ligde oynamayacak derken bunun bir de nedeni var. Tabi bu sadece forumlardan okudğum birşey. Shumpert sadece Avrupa'da oynayacak ve bu şekilde Efes bonservis ödemek zorunda kalmayacak. Bunu sadece forumlardan okudum ama belirteyim.
 
Galatasarayın şampiyon olması herşeyden önce murat hocanın dediği gibi birazda bize bağlı. Tamam efes çok iyi bi kadro oluşturdu ama ben herşeye rağmen galatasarayın taraftarıyla oluşturacağı baskıyla şampiyonluk için önemli rakip olduğunu düşünüyorum efes açısından bakarsak. Yeterki biz gereken ilgiyi alakayı gösterelim salonu hakemlerede, rakip takımada dar edelim.
 
F.bahçe Ülker ile Federasyon arasındaki ters ilişkiye çomak sokulmadıkça en büyük favori F.bahçe Ülker'dir! Bu düzen devam ettikçe, CSKA Moskova'da bu lige dahil olsa bir şekilde onları da devre dışı bırakırlar...

Geçtiğimiz iki yıldaki play-off maçlarını, bilhassa final serilerini tekrar izleyin, daha iyi anlayacaksınız... F.bahçe, kuralına uygun oynasaydı ne Efes'i 4-0'la, ne de Telekom'u 4-1'le geçebilirdi..

Olurda F.bahçe Ülker'in tekerine çomak sokulur, o vakit kağıt üzerinde kadro kalitesi olarak Efes ve Telekom öne çıkar. Onları biz takip ederiz...

Tabii bu işler sadece kadro kalitesiyle olmuyor. Basketbol sahada oynanıyor.

Belki en büyük favori biz değiliz ama, camia olarak iyi bir hava yakalarsak, sakatlık vb. sorunlar yaşamazsak şampiyon olabiliriz!

Yeterki iç mihraplardan darbe yemeyelim!..
 
Ahmet Salih biraz abartmadın mı.Resmen komplo teorisi bunlar.Her şeyi Amerika yaptı diyen mantıkla aynı bu bence.Her ne kadar Fb yi sevmesekte Şampiyonluklarına saygı duyalım bu sene bizim şampiyonluğumuzdan sonra aynı yorumların yapılmasını istemeyiz değil mi?
 
Harun Sah' Alıntı:
Ahmet Salih biraz abartmadın mı.Resmen komplo teorisi bunlar.Her şeyi Amerika yaptı diyen mantıkla aynı bu bence.Her ne kadar Fb yi sevmesekte Şampiyonluklarına saygı duyalım bu sene bizim şampiyonluğumuzdan sonra aynı yorumların yapılmasını istemeyiz değil mi?

Murat Hoca'nın röportajında değindiği önemli noktalar var.Örneğin hep Fenerbahçe'nin oyuncularının yerli oyuncu statüsü kazanması gibi.Bizimle oynadıkları İpekçi'deki maçta çıkan rezalet vs.Ahmed Abi bunlardan bashetmiş aslında ve bence de haklı.Bayanlardaki iyi kadromuza rağmen şu federasyonla ciddi şüpheler taşıyorum,erkeklerde ise zaten o kadar güçlü değiliz.
 
Şahsen ben Ahmet Salih'in abarttığını yada kafasında komplo terorileri kurduğunu düşünmüyorum ve dediklerine katılıyorum. Geçen sene bayan takımında final serisini maça gelenlerin hatırlamasını öneriyorum rakip takımın hocasının ve oyuncularının yaptıklarını, erkek takımının telekom serisi, ikinci fener maçı bunları unutmadık, tamam her şeyide rakip takımın başakanından bilmek biraz basitlik oluyor ama federasyon üzerindeki etkisi hatta baskısıda inkar edilemez bi gerçek bence.
 

Üst