San Antonio Spurs

Re: SanAntonio Spurs Kahvesi--(Yeni Sorular Eklendi).

çok büyük süpriz değil bence.san antonio büyük takımdır.şimdiden phoenixe allah kolaylık versin diyorum. :p
dallas 7.nciye elenmesi ilk değil.daha önce 65 galibiyet alıp batı birincisi oldukları yıl ilk turda 8.nci golden state elenmişlerdi. :)

Golden State ile Spurs'ü bir tutmak , Galatasarayla Kasımpaşa'yı bir tutmak gibi birşey olmuş :)

o zaman golden state boş takım değildi.
baron davis,jason richardson,stephan jackson,mike dunleavy,jamal crawford,matt barnes gibi iyi oyuncuları vardı.

Geçen sezonu Cleveland Cavaliers'da tamamlayan NBA efsanesi Shaquille O'Neal, NBA'de iki sezon daha oynamak istiyor.

Shaq'ın bu 2 yılı nerede geçireceği ise belirsiz. Oyuncunun ilk tercihinin San Antonio Spurs olduğu söylendi. Shaq için bir diğer listebaşı takımsa Atlanta Hawks. Celtics'in de Shaq'la ilgilendiği doğru ancak, Shaq'ın Celtics'e gitmesi biraz zor gibi.

Gel babacım sende gel, yeniden yapılanma adına mükemmel hamlelerden biri daha :)

Merak etme oradayız bu sene Doğan Sağlamla beraber :) Yapılanma olana kadar buraları kapayacaz belli oldu :)

spurste tık yok ya anlaşılan bu sene de son 2 -3 senedeki gibi olacak bi türlü yapılanmadık gitti :D

Kapalı kapalı bu başlık bitti arkadaşlar :p Ancak isteyeni Heat başlığına yatay geçiş alabiliyoruz hizmette sınır tanımayız. ;)

Bizim başlık 2.sayfaya düşmüş,bu sezon da çok yukarılarda olmayacak gibi.Dünkü maçta eski Ksk'lı Gary Neal'ın son saniye 3lüğüyle aldık maçı,normal sezonda süre bulabilecek mi bakalım?

Çoğu maçımız kolay rakiplerle olsa da 8-1 başlamak güzel.Oklahoma'ya karşı 3'te 0 2sayı, 7'de 7 3sayı ile Bonner'ın ilginç performansını ve Gary Neal'ı izlemek çok keyifliydi.Splitter'a da 3 dk.da öyle 3 faul çalındı ki,onun yerinde Duncan'ı geçtim,Bonner ya da Blair bile olsao pozisyonlarda en fazla 1 faul çıkardı heralde,Kaan Kural da baya değindi maç sırasında bu konuya.Jefferson da uyum sağladı takıma bu sezon,çok iyi oynuyor.

Jefferson bu sene top oynamaya başladı . Böyle devam ederse 4 adet skorerle oynamış olacak San Antonio. Ki benchten de Splitter , Blair , Hill , Bonner filan iyi geliyor. Küçük bir ekleme daha yapıp bench'i biraz daha genişletirlerse San Antonio'dan bir LAST DANCE bekliyorum ben. Lakers'ı geçerlermi bilmem ama Lakers'ı geçen zaten şampiyon olur.

Bence gerek yok hiç. Potaaltına zaten topun inceği yer belli.Splitter'in alışması ve Mcdeiss'in diri kalması lazım playoff'a. Duncan olsun Ginobili olsun farklı oynayacaktır bu sene çünkü son şansları bu. O iyi uzun gelirse top paylaşımı hikaye olur ki daha bu işin Blair'i var . Şöyle blokçu bir oyuncu fenma olmaz ama onu da alcak parça yok takımda