Mcdyess olmaz Deniz, ondan fayda da gelmez zaten.Ah ulan Ah Marc Gasol'u bize verseler çok farklı güzel şeyler olurdu demedi demeyin.

Ciddi anlamda ışık vermiyordu ama genler odunu adam etti. Mahinmi aşkınızdan dolayı Scola'yı beleşe vermeniz de skandaldı bu arada takas demişken. Scola - Duncan ne 4-5 paslaşması yapardı öyle çok kolay sayı bulurlardı. Gel de yanma şimdi
 Ciddi anlamda ışık vermiyordu ama genler odunu adam etti. Mahinmi aşkınızdan dolayı Scola'yı beleşe vermeniz de skandaldı bu arada takas demişken. Scola - Duncan ne 4-5 paslaşması yapardı öyle çok kolay sayı bulurlardı. Gel de yanma şimdi  Olsun olsun bu sene Denver ve Dallas'a göre daha şanslı görüyorum ben Spurs'ü batı finalinde Lakers'la oynamak için.
  Olsun olsun bu sene Denver ve Dallas'a göre daha şanslı görüyorum ben Spurs'ü batı finalinde Lakers'la oynamak için.
Deniz Baskın' Alıntı:Adam akıyor napsın. Barry'nin eşini de gördüm yani aldatmaya değmez o kadın için Eva'yı
 Benim gaibime giden Barry'nin eşinin başka bir kadınla beraber Tony ile olabilme ihtimali. Neyse çok konuşmaya gerek yok iş spordan çıkmış durumda orda susayım
 Benim gaibime giden Barry'nin eşinin başka bir kadınla beraber Tony ile olabilme ihtimali. Neyse çok konuşmaya gerek yok iş spordan çıkmış durumda orda susayım