Saran Anadolu - Galatasaray (Deplasman Zamanı)

Yer: İstanbul Ticaret Odası Spor Salonu
Saat: 13:30

Tarih: 16 ocak Pazar

Adres: Zeytinlik Cad. Seza Sok. Kartal-Yakacık

Maç günü yaklaşınca daha ayrıntılı adres tarifi yapılacak.

Armanın peşinden yağmur çamur demeden koşan, maç saatlerine aldırmadan salondaki yerini alan tüm Galatasaraylılar, Galatasaray SPOR KULÜBÜ'nün şüphesiz desteği en çok hakeden şubesinin hep beraber yanında olalım, ele güne karşı, herkese inat.

Uzunca bir süre yenilmez götürdüğümüz, nağmağlup şampiyonluklar aldığımız ligde geçen sezon bu serimize son veren Saran Anadolu takımı ile hesabımızı kapatırken taraftarında orada olması temennisi ile.

Herkes Şunu çok iyi bilmelidir ki Galatasaray bir Spor Kulübüdür, bunu lafta bırakmamak da en başta taraftarın görevidir. Madem her fırsatta spor kulübü olduğumuzu vurguluyoruz o zaman taraftar olarak bu kavramın içini en önce biz dolduralım ki yarın bir gün gerektiğinde bir şey söylemeye hakkımız olsun.
 
Saran'ın durumuna üzülüyorum. Kepçeden çay kaşığına bile geçmediler. Bunlar da ilgisizlikten oluyor malesef.

Rövanş falan almayacağız, rövanşı geçen sene aldık. Sıradan bir maç olacak. Keşke sağlam bir maç olabilseydi.
 
şamilim evet aslında geçen seneki deplasmandan sonraki yapılması ve sürekli hale getirlmesi gereken bir deplasmandı ama bugun için konuşursak ben gerek saran takımın çok kötü olması,saranın geçen seneki yalakaları(böyle konuşmak istemezdim ama adam bırakınca tribünleride bıraktı ve bunun adı şahsa yalakalıktır benim için) sadettin saranın olmaması maç benim için sıradan bir maç oldu.
biliyorsunki bu branş hem benim hem unılı gençler ve senin gibi bir kaç değerli kardeşimizle bitmeyecek olan bir sevgi yaşıyoruz ve yaşayacağız.

ama derim ki hiç gerek yok deplasmana takımımız zaten farklı yenip gelecek ve en az 50 sayı fark ve 100 ün üstünde skor bekliyorum.

karşıdaki taraftarımız bu maça gitse yeter .50-100 arası karşı yeter .


enerjiyi çarşamba akşamına bırakalım ve beşiktaş maçına kitlenelim ;)
 
Saran eskisi gibi destek olmuyor ama deplasman masraflarını falan veriyor ufak çaplı sponsorluk diyelim adı hala Saran Anadolu işte. Saran'da iş adamı, o kadar varlığın içinde alayı paranın esiri olmuş.
Radyospor'da pofpoflatıyordu kendini sabah akşam yok engelli sporuna destek oluyor da bilmem ne. Ne oldu sonra beklediği karşılığı alamayınca deplasman masraflarınızı veriyorum daha da bişey yapmam olsun bitsin dimi. Seneye de düşerler artık onuda vermez olur biter. Koskoca Holding bu büyük yükten kurtulur ne diyelim. Saran'ı da geçmişte övmüşsem de geri alıyorum tüm övgülerimi arkadaş.

Şimdi Arma'ya Aslan yüreklilere destek olmak zamanı, her zaman olduğu gibi. Ahmet abi hak veriyorum söylediklerine ama zaten herkesi 50 sayıyla yenmiyomuyuz be abi. Kıran kırana maç senede 1 kere oluyor canına yanayım :) .
 
evet şamil dediğin gibi her zaman ki gibi.

o pankartın orda olacağından sizlerin orda olacağından hiç şüphem yoktu.

maça gelecektim inan dün maçta üşüttüm hala yataktayım yaşlandık herhalde ;)

maçtan önce ki yazımında tutmuş gibi olması beni ayrı sevindirdi.50 sayı fark 100 sayıyla maçı alırlar diyordum ucnda kalmış.

oraya giden üzerinde kırmızı olan herkese teşekkürler.
 
8 kisiydik ama zaten ne demiştik 10 kisi kalsak da...

Ahmet abi çok gecmis olsun, seni bilmiyomuyuz abi.

Akıllarda derbi vardı takımda herkes derbiye motive olmuştu yoksa çok daha farklı skorla biterdi. Git git bitmiyor canına yandığımin yolu ama salonda armamın yanında olmak her seye deger.

Semih, Mustafa kisaca Yıldız TEK bitanesiniz hakkınız ödenmez çok samimiyim.

Fiziyo Barışa da kahvaltı için teşekkürler.
 
Can teşekkür ederim iyi düşüncelerin için, sahte tevazuyu kibir ile eş tutarım demişler inan öyle mütevazilik falan yapmıyorum ama o videodaki çocukların her biri benim 10 katım övgüyü hakediyorlar, o yüzden gına geldi Şamil yeter diyebilirsiniz ama bu bu güzel insanların isimlerini her fırsatta zikredeceğim.

Öyle Saran Anadolu İstanbul takımı falan diye düşünmeyin git git bitmiyor İstanbul trafiğini hiç hesaba katmıyorum. Hayır salon Kartal sınırları içerisinde ama Kartal'dan ulaşmak bile ölüm o salona ki gelen herkes Avrupa yakasından geldi.
 
Güzel ve eğlenceli bir maç olmuş sanırım yine :)

Giden 8 kişinin ayağına sağlık, Aslantepe yorgunluğundan ve biraz da Saran'ın güç kaybetmesinden sanırım gidemedik bu maça.

Takımımıza tebrikler.
 

Üst