Ekrem ÖZCAN' Alıntı:[quote="fatih şengün":33ot0zvf]şimdi borç harç maça geldimde palavralararını herkes geçicek gelen gelir maça salon dün biletler pahalı die salon boş kalmadı fb nin maçı da etkili oldu artı futbol maçında anons yapılmaması da bunda çok etkili olmuştur ahmet dedehayıra protesto edenleride da kınıyorum ne biçim galatasaraylılıktır anlamadım ahmet gider biz kalırız mışlar size kalmayın en sonlaf edeceğimiz yöneiciye yapılanlara bakın bide kendi taraftarına saldırmaya çalışıyolar
kardeşim sen biz o kendi tarafdarınız dedin kişiye neden saldırıldını biliyormusun bilmiyorsun o yüzden konuşma okey.
bi adam tek başına çıkıpda 100-150 kişiye dönüp lan adam gibi bağarın keserim sizi ... küfürleri sölemiyom böle derse
sonuçlarına katlanır okey dua etsinki orda polisler araya girdi.paran bol galiba gelen gelir diyorsun hep bana hep bana demiceksin etrafındakileride düşünüceksin boş boş konuşma ok[/quote:33ot0zvf]
Ekrem; yavrum, çocuğum, evladım. Sen laftan anlamaz mısın? Polis vardı, o vardı bu vardı bana sökmez. Sen sabır nedir biliyor musun? Sen sormuşsun kaç deplasmana gittiniz diye, sen karşındakinin kim olduğunu biliyor musun? Sen deplasman neresi bilmiyorken biz deplasmanlarda yaşıyorduk. Benim gitmediğim deplasman görmediğim karakolu da kalmadı. Sen baskstbolun kurallarını bilmiyorken biz Ahmet Fetgeri'ye 10 kişi gidiyorduk. Sen Beykoz'da yanımda mıydın? Peki GS-Ülker, fener-efes maçının aynı gün olduğu Abdi İpekçi'de biz 20 kişiyken kaç bin fenerliye kim kafa tuttu? Ben diyorum ki R1 Sıra 21 Benim kombinem ve ben sene sonuna kadar da oradayım. Eğer içeride polis var diyorsan dışarıda ara beni. Eğer salonun çevresinde polis var diyorsan sana adresimi vereyim. Ben Galatasaraylılığı ve niyetinden şüphe etmediğim şu ortamdaki insanların yanında sustukça sen polise dua etsinler deme. Biz 95-96lılarda Ankara'da, İnönü'de, Bursa'da çok yüz kişier gördük. Sen ilkokuldayken sarı tişortlu adam dediğin Şirvan Polat da her deplasmandaydı.
Şimdi benim burada bizzat tanıdığım ve gerçek hayatta da iyi kötü görüştüğüm arkadaşlarım, forumdan tanıdığım arkadaşlarımı bu konuyu kapatmaları konusunda ön ayak olmaya davet ediyorum.
Ben o gerginliğin beş dakika sonrasında Hüseyin Tüfekçi'yle, Eyüp Yıldız'la sarmaş dolaştım sen biliyor musun? Akatlarlı Umut'u da tribünden en az 12 senedir tanırım.
Eyüp Yıldız "Kerem Polat gerekli açıklamayı yaptı, uzatmayın maça dönelim" derken senin gibiler hala polise, oraya buraya dua etsinler zor engelledik diyorlarsa ben cumartesi de oradayım. Pazar da Eskişehir'deyim. Ne zaman istersen ben oradayım.