Seda'nın geçtiğimiz günlerde yeni bir röportajı yayınlandı. Federasyon'un verdiği sözleri tutmamasından şikayetçi. Röportajın içeriğinde dikkat edilmesi gereken çok önemli noktalar var..
Seda Tekindağ, “Allah beni sağlığımla, paramla ve en önemlisi sabrımla sınıyor. Çok güzeldim, bir giydiğimi bir kez daha giymezdim. Gezmeyi, alışverişi çok severdim. Dolabım tam 5 kişiye yetecek giysilerle dolu. Fotoğraflarıma bakarken içim gidiyor. 100’den 1’e düşmek bu olsa gerek. Ama Allah’a şükür hayattayım” diye konuşuyor.
Çok şükür ayağa kalktım. Arkadaşlarım bana çok destek oldu. Geçmişte nevarsa sildim. Zaten kaza öncesi ve sonrası bir yılı hatırlamıyorum. Anneme minnettarım. Onun desteği olmasa başaramazdım. Basketbol Federasyonu’na kızgınım. Kaza geçirdiğimde anneme Darüşşafaka’da ki tüm tedavi giderlerimin karşılanacağı sözünü vermişler. Ama sözlerini tutmadılar. Artık basketbol sahalarına dönemem. Ancak ‘Bende orada olmalıydım’ diye düşününce kötü oluyorum.”
Seda'nın annesi Birsen Tekindağ (54), "Tek üzüntümüz, federasyonun ‘Tüm tedavi masraflarını karşılayacağız’ sözünü tutmaması oldu. 60- 70 bin TL’lik masrafın ancak 10 binini karşıladılar. Ama kızım yaşıyor ya, ayağa kalktı ya, bu yeter bana”
Vefa yalnızca İstanbul'da bir semt adıymış meğer.
Tamamını okumak isteyenler için:
http://t.co/PImTbKj