Seda Tekindağ

Şimdi haberlerde gördüm şok oldum..Seda kaptanımız ilgisizlikten yakınıyordu..Sadece 5 arkadaşı masrafları karşılıyormuş..En azından kulübüz sahip çıksa Sedaya...Altyapımızdan çıkıp kaptanlık yapmış bir insan..Sesimizi burdan duyurabiliriz diye düşünüyorum..

Aynı haberi bende izledim. İlgisizlikten şikayet ediyordu. Sıcağı saıcağına herkesin vaatlerde bulunduğundan ama şu an yalnız bırakıldığından bahsetti

Seda'nın ilgisizliğini anlıyorum...Ama şu var işte Türkiye'de bu böyle..Seda iyileşsin,zımba gibi olsun,parası olsun şu an uzak olan arkadaşları 1 saate kalmaz yanında olurlar..Kaç tane vefalı gerçek dost var ki şu alemde? Bilhassa Türkiye'de!

Beşiktaş yardımcı olmak istemişti, Ceyhan biz kaptanımızla ilgileniriz demişti diye hatırlıyorum. Bir şey demek istemiyorum, ağır olur çünkü.

Geçmiş olsun Kaptan...

Türklerin en büyük özelliğidir, sıcağı sıcağına sözler verilir sonrasında unutulur gider...

Zamanında formamızı terletmiş olan Seda Tekindağ´ın şu anda tedavi masrafları önemli bir yekün tutuyordur diye tahmin ediyorum. Gerçi bilmiyorum şu anda nerede tedavi oluyor Seda ama İstanbul´daysa Medical Park ile görüşülüp tüm tedavisinin ücretsiz karşılanması sağlanabilir. Kulübümüz için zor olmasa gerek bu.

Barış Şişman' Alıntı:
Bizden de mi yardım elini uzatan olmamış?

Mihriban Oğuz'un organize ettiği ve oyuncularımızın da katıldığı yardım gecesi tarzında bir organizasyon olmuştu. Fakat resmi olarak bir yardım olduğunu hatırlamıyorum.

Onur Abi'nin dediği çok mantıklı, Galatasaray ufak bir aracılıkla Medical Park vasıtasıyla bu ayıbı kapatabilir.

Evet, onu biliyorum ama kulüp olarak resmi bir yardım eli uzatılmalıydı. Onur Abi'de yazmış, Medical Park'tan böyle bir şey istemek zor olmasa gerek. Ayrıca yardım edeceklerini söyleyen diğer kişi ve kurumlarda bir şeyler yapmalı ama olmuyor maalesef bizim ülkemizde. Önceden ekranlara çıkıp söz veriyorlar sonra yutuyorlar o sözleri.. Yazık ne diyeyim..

Seda'nın geçtiğimiz günlerde yeni bir röportajı yayınlandı. Federasyon'un verdiği sözleri tutmamasından şikayetçi. Röportajın içeriğinde dikkat edilmesi gereken çok önemli noktalar var..

Seda Tekindağ, “Allah beni sağlığımla, paramla ve en önemlisi sabrımla sınıyor. Çok güzeldim, bir giydiğimi bir kez daha giymezdim. Gezmeyi, alışverişi çok severdim. Dolabım tam 5 kişiye yetecek giysilerle dolu. Fotoğraflarıma bakarken içim gidiyor. 100’den 1’e düşmek bu olsa gerek. Ama Allah’a şükür hayattayım” diye konuşuyor.

Çok şükür ayağa kalktım. Arkadaşlarım bana çok destek oldu. Geçmişte nevarsa sildim. Zaten kaza öncesi ve sonrası bir yılı hatırlamıyorum. Anneme minnettarım. Onun desteği olmasa başaramazdım. Basketbol Federasyonu’na kızgınım. Kaza geçirdiğimde anneme Darüşşafaka’da ki tüm tedavi giderlerimin karşılanacağı sözünü vermişler. Ama sözlerini tutmadılar. Artık basketbol sahalarına dönemem. Ancak ‘Bende orada olmalıydım’ diye düşününce kötü oluyorum.”

Seda'nın annesi Birsen Tekindağ (54), "Tek üzüntümüz, federasyonun ‘Tüm tedavi masraflarını karşılayacağız’ sözünü tutmaması oldu. 60- 70 bin TL’lik masrafın ancak 10 binini karşıladılar. Ama kızım yaşıyor ya, ayağa kalktı ya, bu yeter bana”

Vefa yalnızca İstanbul'da bir semt adıymış meğer.

Tamamını okumak isteyenler için: http://t.co/PImTbKj

FOX Tv de izledim şok oldum nasıl kaptanımız olan birisini bu kadar yanlız bırakabilirz sponsorumuz neden üstlenmez tedavisini rica etsek çok mu zor iş ?

Seda Tekindağ Doğum Günü Kutlaması

MAHALLEMİZDE ALTIN GÜNÜ VAR

Sevgili Dostlar,

Camiamızın "Altın Kızı" Seda'mızın doğumgününü bu sene de ve umarım daha kalabalık bir topluluk ile kutlamak istiyoruz.... Sevgili Handan Özbek'in büyük jesti ile Leb-i Derya'ya ait bir mekanda şu anda fiziksel gelişiminde hızla ilerleyen ancak psikolojik olarak bizlerin büyük desteğine ihtiyaç duyan Seda'nın yanında olacağınıza inancım sonsuz...

2010 Ocak ayında geçirdiği trafik kazasından sonra büyük bir yaşam mücadelesi vererek hayata tutunan Seda'mızın doğum gününü hep beraber "Altın Günü" olarak kutlayalım!

Hepinizi bekliyoruz...

Tarih: 6 Nisan 2012 Cuma Saat: 20:00 - ....
Yer: Leb-i Derya Rumeli - Beyoğlu (Taksim Meydan tarafından gelindiğinde max 150 metre sonra sagda Rumeli Han'ın içinde)

Mihriban Oğuz