Sedat Hoca İle Yeniden

Resmi site hocamız ile sözleşme yenilediğimizi duyurdu. Gerçi sözleşme ayrıntıları yok, kaç senelik mesela artık onuda Arda'dan öğreniriz.

İnşallah sözleşme uzatıp kenara çekilmezler, biz hocamızın her zaman arkasındayız umarım yönetimde hocamızın arkasında olur.

Çıkarılan her türlü zorluğa rağmen bizi bırakmadığın için teşekkür ediyoruz hocam inşallah daha nice Dünya, Avrupa şampiyonlukları kazanacağız.

Sedat İncesu İle Sözleşme Yenilendi

Kulübümüz, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı antrenörü Sedat İncesu ile yeniden anlaşmaya varmıştır.

Sayın Sedat İncesu?ya bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için teşekkür eder, yeni görev süresinde de başarılarının devamını dileriz.
 
Sedat Hoca ile sözleşme yenilenmesi güzel bir gelişme ama şeytan ayrıntılarda gizlidir. Yapılan sözleşme 3-5 yıllıksa sözümüz yok ama lütfedip 1 seneliğine imzalanan bir anlaşma varsa ortada, o zaman yaraya merhem sürülmüş demektir sadece.

Mesele salt Sedat Hoca ile sözleşme uzatmak da değil. Uygun çalışma şartlarını da oluşturmak gerekir. Şartlar hazırlandığında Sedat Hoca ve Engelsiz Aslanlar neler yapabileceğimizi herkese gösterdi, üst üste elde ettiği Dünya Şampiyonlukları ile.

Atılan ilk adımı mutlulukla karşılıyor, devamını bekliyoruz. Bu şube sahipsiz değil!
 
Sözleşmenin ne kadar olduğu hiç önemli dğeil bence. Önemli olan uzun vade çalışma isteği. Bu yüzden, Umarım uzun vadeli çalışmaya devam ederiz demeyi tercih ediyorum. Hayırlı olsun GS'ımız için. Sedat Hocaya da başarılarının devamını diliyorum
 

Üst