Seimone' a Mektuplar

Önder Ç.

0
Yönetici
Arkadaşlar Seimone'u hiç unutmayacağımızı, onu ne kadar çok sevdiğimizi göstermek ve ona teşekkür etmek için lütfen düşüncelerinizi yazın. Yazılan mektupları toplayıp ufak bir hediye ile Amerika' ya göndereceğiz.

Yazabilenler İngilizce yazsın, Türkçe yazılanları da İngilizceye çevireceğiz.
 
Seimone , We loved you when we first met in Istanbul.There are some special players for us and be sure that you are the one of them.
Your places is always reserved at GS. No one can take it. We belive that we will meet again in Istanbul. Until that time please dont forget us and take care of yourself. NOTHING COMPARES TO YOU
good luck :)
 
When we first meet with you in the president cup , It is the second turn for Galatasaray woman basketball.You brought the soul again to Galatasaray woman basketball.And finally When we lost the match in Caferaga dump to Feneration,All Galatasaray fans are proud of this team and the winner and leader of this team Seimone.Chocalate Princess we will never forget you.
 
euro cup ı alırken ayhan şahenk teki yarı finalde atttığın 38 sayıyı fenerbahçe de angella oynayacağıma galatasarayda ışılla oynamayı tercih ederim deyişini fener maçlarında onlara yaptıgın hareketleri hiçbir zaman unutmayacağım semione unutma burası senin yuvan ve yuvanın kapısı sana her zaman açık herşey için teşekkürler.....
 
Dear Seimone,
We re all glad we had chance to meet u,
You always have had that "SPİRİT" We'll really miss that determination,strength and joy you showed while playing for us
Thank You Seimone from the bottom of our heart ,hope we'll cross paths again
The good days we used to have together are gone, but will not be forgotten
 
Her şey 2008 yılında başladı bir geldin kalbimizin bir numaralı sahibi oldun.Burdan Gitsen de Sen her zaman kalbimizin bir numaralı sahibisin Seni çok seviyoruz ÇİKOLATA PRENSES.Bir Gün inşallah yollarımız tekrar kesişecek.
 
Sevgili Seimone.

Bana bayan basketbolu sevdiren kadın sensin.Bu yüzden sana teşekkür ederim.İlk gelişin aklıma geliyor da forumlardan,basketbol sitelerinden okuduğum kadarıyla babanın sana gözü kapalı şut attırdığını öğrenince gerçekten ilgimi çekti ve seni takip ederek bayan basketboluna haranlığım başladı ve senle devam etti.

Bize kazandırdığın kupalar için sevmiyorum seni.Armana,formana özellikle biz büyük Galatasaray taraftarına AŞIK OLDUĞUN için sevdim seni.Eminim hiç bir yabancı oyuncu kim olusa olsun bu armayı senin kadar sahiplenmeyecektir,sahiplenemezde.

Keşke bu sene kazanacağımız kupalarda seninde payın olsaydı.Ama umarım başka bahara bu hayalim gerçekleşir.Hangi takımın formasını giyeceksin önümüzdeki sene bilmiyorum ama keşke giymesen :-( Eminim el üstünde tutulacaksın transfer sezonunda.Gideceğin takımda da en iyi performansı göstereceksin.Ama biz seni UNUTMAYACAĞIZ,UNUTTURMAYACAĞIZ !!!

I LOVE YO,BABY FACE KİLLER !!!
 
Benim gibi bir çok Galatasaraylı'nın kadın basketbolunu sevdiren isim belkide.Bir o kadarda en az bizim kadar Galatasaray'lı biri.Öncelikle ona bu formayı başarıyla terlettiği için teşekkür ederim.Unutamadığım maçı ise avrupa kupasını kazandığımız zaman ki yarı finaldeki maçta içerde 39(yanlş hatırlamıyorsam)sayı kaydettiği maçtı.
Onu çok seviyorum,seviyoruz,seneye de umarım bizi hatırlarda arada uğrar gelir maçlarımza :)
Neyse ben inanıyorum ki onu tekrar bu forma altında izleyeceğimz.birgün geri gelicek son olarak; SANA AŞIĞIM :D
 
Seimone,we are always love you. Some players are important for us and you are one of them. We won't forget you,you don't forget us!

Good Luck.
 
It was a big privilege to watch such a gifted player in our team; but the reason makes all Galatasaray fans love you was your ambition to win and your determination. I don't remember a situation like that, all fans are sad about the departure of a foreign player. I hope that we can see you at the team roster in the future. Maybe, some trophies couldn't be won last year, but I sincerely believe that our paths will be crossed again to complete the missing parts of your story here. You won't be forgotten.
 
Hani bazen olur ya seneler gecer aradan ve bir gece sigara icerken aklina gelir "O" kisi, duygulanirsin, dersinki, "O" büyük oyuncuydu, "O" icimizden biriydi, "O" cok sevilirdi, "O" bize avrupa kupasini getirmisti, "O" GALATASARAYLIYDI. Sende "O"nlardan birisi olarak yasayacaksin kalbimizde. Saglicakla kal.
 
Thank u Mone for all, all Gala fans still wanna Minnesota Lynx be champion this year not PMercury. its not a finished chapter,we ll meet again. Take care&good luck

Best wishes,,,
 
You are very special human and basketball player for me and Galatasaray..I will never say any "good bye" to you .. because,I know you will come again to us..

But I'm very miserable..
I love you..
 
Dear Seimone,
There is no player in women basketball i love more than you. You are very special player and person.You have been the spirit and enjoy for the team and u made a lot of hustle in finals that we never ever forget. We will miss so much your crossovers jump shots and tear drops. You are always in our memories and heart. Of course we will meet again.I am looking forward that day. Good luck in WNBA carrer.
 
Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor
Bu şehir o eski İstanbul mudur?
Karanlıkta bulutlar parçalanıyor
Sokak lambaları birden yanıyor
Kaldırımlarda yağmur kokusu
Ben sana mecburum sen yoksun

Sevmek kimi zaman rezilce korkudur
İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur
Tutsak ustura ağzında yaşamaktan
Kimi zaman ellerini kırar tutkusu
Birkaç hayat çıkarır yaşamasından
Hangi kapıyı çalsa kimi zaman
Arkasında yalnızlığın hınzır uğultusu

Fatihte yoksul bir gramafon çalıyor
Eski zamanlardan bir Cuma çalıyor
Durup köşe başında deliksiz dinlesem
Sana kullanılmamış bir gök getirsem
Haftalar ellerimde ufalanıyor
Ne yapsam ne tutsam nereye gitsem
Ben sana mecburum sen yoksun

Belki Haziranda mavi benekli çocuksun
Ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor
Bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden
Belki Yeşilköy'de uçağa biniyorsun
Bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor
Belki körsün kırılmışsın telâş içindesin
Kötü rüzgâr saçlarını götürüyor

Ne vakit bir yaşamak düşünsem
Bu kurtlar sofrasında belki zor
Ayıpsız fakat ellerimizi kirletmeden
Ne vakit bir yaşamak düşünsem
Sus deyip adınla başlıyorum
İçim sıra kımıldıyor gizli denizlerin
Hayır başka türlü olmayacak
Ben sana mecburum bilemezsin..
 
You are special one for me and for us.You are from Galatasaray and you should come back Gala one day.Now good luck in Moscow, we wish see u in same group in Eurolegue,Always Love you..
 

Üst