Seimone Augustus

Re: Seimone Augustus Galatasaray' da

Murat İnal' Alıntı:
Okumuştum bu yazıyı. El ve göz bağlama bilindik taktikler ama bowling eldiven olayı cidden çok ilginç.
Augustus a gelince hayal kırıklığı yaşatmaz umarım Önder .. Acaip umutlandırıyor seni ve insanları :)

Sen pek umutlu değilsin yani...Yazından böyle bir çıkarımda bulundum,acaba yanlış bir çıkarımmıdır bu?

Umutlu olmaktan ziyade umut etmemek. İsmi altında fazla beklenti içine girmemek. Daha çok genç bir oyuncu ülkesi dışına Türkiye gibi bir yere geliyor. Bir de geldiği klüp Galatasaray. Ne yaşanır nasıl performans gösterir kimse bilemez.
İşin başka bir yönü de basketbolun takım oyunu olması ve diğer oyuncular.
Yoksa benimde umutlarım var tabii ki kendisiyle iligili :)

Bütün galatasarylılar heycanlı, mutlu ve umutlu sabırsızlıkla bekliyoruz vallahi lk maçı ankaraya gidip destekleyelim hem ilk maç hemde fener maçı süper olacak eyüp abi mihriban hanıma trenle gelcez dedi inaşşalah kalabalık gideriz. Bowling eldiveni olayı gerçekten çok iyiyimiş ya topa son anda parmaklarla yön vermek adına ilginç valla.

Yazıyla ilgili ufak bir düzeltme yapma ihtiyacı hissettim...
Seimone'un hayat hikayesinde okuduğum kadarıyla babası dripling için gözlerini öle bilindik bezle bağlamıyor! Özel bir gözlük tarzı bişi yapıyor aşağıyı, yanları ve yukarıyı göremiyeceği bir gözlük sadece ileriye bakmasını sağlıyor bu şekilde hem dripling yaparken hedefe odaklanmayı öğreniyor hem görmediği açılardan gelen müdaheleleri hissederek topunu korumayı öğreniyor.

Baba da psikopatlık var az buçuk sanırsam :)

pondexter_s.jpg
Yanındaki pondexter mı ? :? :)

Hala bu kalitede bir oyuncuyu nasıl aldığımızı anlamıyorum.

Akılsız bir kadromuz var bayanlarda bu sene.

Maçlar kaçmamalı.

Geçen maçını izledim oyun tarzı benim gibi yahu : ) Vallahi, çok fazla izleyemedim maç sabahtı, önden yön değiştirme falan şok oldum izlerken. Jest ve mimikleride süper : )
Gel Augustus Gel !

Serdar Aslan' Alıntı:
Geçen maçını izledim oyun tarzı benim gibi yahu : ) Vallahi, çok fazla izleyemedim maç sabahtı, önden yön değiştirme falan şok oldum izlerken. Jest ve mimikleride süper : )
Gel Augustus Gel !
Gelmesine geisinde ne zaman gelecek bilen var mı?

Maçlarının bitiş tarihine göre belli olur ne zaman geleceği, wnba sezonu devam ediyor hala. Biraz önce biten maçta Lynx Mystics'i 92-78 yendi, Augustus 16da 4 şut isabetiyle 12 sayı 5 rib 1 top çalma ile oynadı...

Yüzdelerde biraz düşüş normal bence çünkü lig, olimpiyat baya ciddi bi tempoda oynadı Augustus, yoruldu haliyle. Tabi maçıda görmek lazım.

Los Angeles Sparks 82-58 Minnesota Lynx

Seimone Augustus; 13 sayı (5/13), 4 rebound (2'si hücum), 2 asist, 2 top çalma, 3 top kaybı.

Maçı maalesef kaçırdım :/ İzleyen arkadaşlar varsa, ve yorumlarını paylaşırsa güzel olur ;)

Murat Birben' Alıntı:
lynx:96 - mercury:103

augustus: 10/24 ile 27 sayı, 3 rib, 2 ast, 2 top kaybı...

İşte şimdi eski kimliğine geri döndü.Neredeyse %50 ile oynamış.Karşısındaki
rakibe karşı neredeyse tek başına oynamış Rakipte Taurasi (32 sayı),pondexter (18 sayı) 8) K.miller (20 sayı) takımını sırtlarken bizde augustusa yardım eden bir tek deforce (23 sayı) olunca az bi sayıylada olsa yenilmişler.

Bu arada durum 1-0

Augustus 27-C.pondexter 18 :)