Seimone Augustus

Re: Seimone Augustus Galatasaray' da

WNBA oylamasında Parker açmış farkı :).Açıkçası şaşırmadım diyebilirim.Sophia Young da geçmiş Augustus'u acaba herkes Sophia'ya mı verdi ? :)

Seattle Storm 96-88 Minnesota Lynx

Seimone Augustus; 26 sayı (12/22), 5 rebound, 1 top çalma, 2 top kaybı.

İki oyuncumuz da çok iyi döndü. Önceki gece Vickie de 9 sayı 6 reb 6 asist ile oynamıştı. Geliyoruz ;)

Bugünlerde belki Augustus ile ilgili bir süprizimiz olabilir arkadaşlar. Kesin olacak diyemiyorum ama bir ihtimal birşeyler olabilir.

Bizi izlemeye devam edin. :)

lynx: 71 - monarchs: 78

Augustus: 6-13 ile 14 sayı 3 ribo 4 asist 1 top çalma 3 top kaybı

Artık augustus erken gelecek diyebiliriz...

Evet tek başına anca bu kadar napsın artık.Biran önce gelsinde takıma ısınsın kaynaşsınlar.

Tek başına sayılmaz artık fazla wiggins bu sene çok iyi bir performans sergiledi. Eğer Candace PArker olmasa ROY bile olabilirdi.

ya Augustus'cugumuzun :) yükünü hafifletecek birileri ciksa takimda :( .. yoksa kizcagiz iyice yorgun gelecek buraya ... tabi tr de onun ölüsü bile en iyi olmaya yeter ..orası ayrı tabiki ;)

14 de maçı biter bir hafta 10 günde biz izin veririz yada dinlenir desek.En geç 25 eylülde Takımla çalışmalara başlar diye düşünüyorum murat abinin belki bilgisi vardır ne zaman katılacaklar diye duyum aldımı acaba?

Gelmesi yakınlaşmışken kalpleri biraz heyecanlandıralım..

340x.jpg

340x.jpg

340x.jpg

340x.jpg

Augustus'un maçı var şu an ve 4 dakika oynamış sadece şu anda oynamıyor bir sakatlık felan mı var acaba

sakatlıkla ilgili şunları buldum İnşAllah önemli değildir

Five minutes and eight seconds into Tuesday evening's game against Indiana, Seimone Augustus spent 10 minutes on the floor after banging her head on the hardwood and suffering an apparent neck/head injury.

After the game, head coach Don Zierden said that Augustus went to the hospital as a precaution, adding that he does not know the extent of the injury. Wiggins could be seen limping around the locker room after the game, and will undergo tests in the morning on her knee. Lynxbasketball.com will post updates as soon as any information is obtained.

Augustus başını bir yere çarpmış sanırım reklam panoları veya zemine görünüşe göre boyun baş sakatlığı varmış koçları Augustus'un tedbir için hastaneye götürüldüğünü ve durum hakkında net bilgisi olmadığını söylemiş ben bunları anladım

Mustafa Naim' Alıntı:
sakatlıkla ilgili şunları buldum İnşAllah önemli değildir

Five minutes and eight seconds into Tuesday evening's game against Indiana, Seimone Augustus spent 10 minutes on the floor after banging her head on the hardwood and suffering an apparent neck/head injury.

After the game, head coach Don Zierden said that Augustus went to the hospital as a precaution, adding that he does not know the extent of the injury. Wiggins could be seen limping around the locker room after the game, and will undergo tests in the morning on her knee. Lynxbasketball.com will post updates as soon as any information is obtained.

Augustus başını bir yere çarpmış sanırım reklam panoları veya zemine görünüşe göre boyun baş sakatlığı varmış koçları Augustus'un tedbir için hastaneye götürüldüğünü ve durum hakkında net bilgisi olmadığını söylemiş ben bunları anladım
İnşallah önemli bir şeyi yoktur :(