Seimone Augustus

Re: 23 # Seimone Augustus

Kel bile olsan kabul yeter ki bu senede bizle ol

Re: 23 # Seimone Augustus

Seimone diyince aklıma ilk olarak, Fiba Euro Cup'ta yarı finalinde Ayhan Şahenk'de sergilediği olağanüstü performans ve maç sonrası yumruk atarak takım arkadaşlarını dövdüğü mizansen geliyor.. Bir de sezonun son maçında soyunma odasından tekrar geri çağırışımız... Sanki bir sene geçmemiş gibi ama çok uzun zamandır yok gibi..

Re: Seimone ve Sylvia Galatasaray' da

Seimone döndü ya yeter bana...
O yumruk şovu unutamıyorum inşallah seneye bir yenisini ekler kariyerine

Seimone'in döndügüne sevindim ancak hele bir görelim eski formunu bulabilecek mi ayni sey Isil icin de gecerli umarim ikisi de eskisinden de güclü bir sekilde dönerler yoksa isimiz cok zor olur seneye.

Sühan abi Seimone MVP'lik sıralamasında Taurasiden öndeymiş sakatlanmadan önce diyordu.
Bunuda göz arda etmeyelim.

Zaten şanslar eşit olsada FEDERASYON farkı var..

Bana gece 3'te Seimone'u izlettirebilecek bir hayırsever yok mu ? Çok özledim onu..Ama o olmadı Sophia'yı izleriz Ntvspor'dan.

Mustafa Yanar' Alıntı:
Bana gece 3'te Seimone'u izlettirebilecek bir hayırsever yok mu ? Çok özledim onu..Ama o olmadı Sophia'yı izleriz Ntvspor'dan.
Al benden de okadar müjdeli haber bekliyorum arkadaslar ben de cok özledim Augustusu...

Bağdat abla, burada böyle yazıyor sonra bana kızma ;)

http://www.facebook.com/minnesotalynx?v=wall#!/wnba

Minesota Lynx'in Facebook sayfasına Seimone Augustus oynayacak mı yazdım.Hala bir hayırseverin cevabını bekliyorum.

Karşı takımda Kara Braxton var.Birde Marion Jones var.O atlet değil miydi?

Seimone süre almadı maç boyunca, istatistik sayfasında herhangi bir sakatlığına değinilmemiş. Fowles da takımının oyundan düşmesiyle daha iyi istatistiklere imza atabileceği bir maçı 16 sayı - 9 ribaund ile noktaladı. Sophia takımını uyandırmak adına hırslı bir görüntü çizdiği maçta 15 sayı attı ve faul problemi yaşadı. Indiana ilk beşinde TBBL finalinden çıkmış 4 oyuncunun yol yorgunluğu ile bu maçta kafa iznini kullandı, ligi mağlubiyetle açtılar.

Blogda daha geniş değindim gecenin sonuçlarına, daha detaylı okumak isterseniz; http://sarayinsultanlari.blogspot.com/2 ... uclar.html burada mevcut.

Bu arada Hüseyin bütün sorularının cevabı evet :) Marion Jones bildiğimiz atlet, kolej kariyerinden aşina olduğu parkelere bu sene geri döndü, performansı merak konusu herkes adına. Abi de Hakeem'in kızı.

Sophia iyiydi.Bildiğimiz Sophia ;)Bu Becky'i alma şansımız falan yok mu? Yahu bonservis falan ödesek! ;)

Augustus süre almayınca maçı takip etmeyi bırakmıştım.

Aras,Teşekkürler bilgilendirme için.

WNBA daha önce fazla takip etmiyordum.

Lisa Leslie'ye keşfedilmemiş yıldız diyecek kadar değil. ;)

Evet Hüseyin NBA TV'de maç saatinde Marion Jones röportajı vardı. Atletizm resimleri falan. Ben de Sophia'nın maçını izledim. Ama Sophia yol yorgunuydu sanki. Şutları kısa kalıyordu genelde ama takımının en iyisiydi denebilir. Becky'yi çok aşırı ekstra bir oyuncu olarak göremedim. Belki takımının kalitesi düşük ondandır. Seimone hiç mi süre alamamış? Umarım sakatlığı iyi durumdadır. Aslında yavaş yavaş ısındırılması daha iyi olur sanki.

http://www.usatoday.com/sports/basketba ... gery_N.htm

6 mayıs tarihli haberde 10 gün önce ameliyat olduğu yazılıyor, Seimone rahim ve karın bölgesinden 3 tane kanser olmayan iyi huylu tümör aldırmış, bu esnada rahmi de alındığından artık doğal yollardan anne olamayacağı yazılıyor.

5 hafta içinde basketbol oynamayı amaçlıyormuş.

Haziran'ın ortalarını bulur herhalde. Büyük geçmiş olsun, şanssızlık yakasını bırakmadı bir türlü.