Seimone Augustus

Re: 23 # Seimone Augustus

Prenses ya ! Geldiği belli oluyor. :) Takımı play off a sokacak ! 8)

Mustafa Yanar' Alıntı:
Ya Seimone'la uzun bir sözleşme yapsak, ne bileyim eninde sonunda sözleşme bitecek sene sonunda. Umarım bizden hiç ayrılmazsın prensesim.
sözleşme 1+1 yıllık yapıldı opğsiyon bizde yani 2 yıllık denilebilir augustusdan memnun kalmamak elde mi :)

Twitterdan seni özledik Seimone yazdım.

Seimone: I miss all my galatasary fans. I will see you soon.

Bilmiyorum Mustafa ...

Maçları olmadığı zamanlar bayağı aktif...

Wiggins ile konuşuyorlar, şakalaşıyorlar sürekli :)

Bu arada yazdığında kesin cevap veriyor.

Hüseyin ben anlamam pek twitten kullanıcısı da değilim arkadaşlardan biri mesaj atmış böyle böyle diye bende varsa öyle bir durum yazayım demiştim demek fos çıktı. :) Veli Yiğit'ten ne kadar kaçmaya çalışsak bir şekilde bulaşıyoruz demek :)

WNBA'de geçtiğimiz hafta göğüs kanserine duyarlı olmak için pembe forma giyilmişti.

Seimone'a çok yakışmış doğrusu.

bhaaugustusreeve100801.jpg

O prenses nasıl olsa her şekliyle mükemmel :) Bu sene Kayseri'deki maçı sabırsızlıkla bekliyorum prensesle bir fotoğraf çekinmem lazım :)

Seattle maçında görmüştüm sanırım bu saç şekliyle ilk defa. Böyle tam skorer tipli olmuş. Katil ruhlu olmuş , fener ezici olmuş. Olmuş işte :)

Yarın gece 03.00'da Chicago Sky'a ve Big Syl'a karşı oynayacak.Hatırlatayım...

Maçı wnba.com vermiyor.ESPN2 kanalı yayınlayacakmış.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Yarın gece 03.00'da Chicago Sky'a ve Big Syl'a karşı oynayacak.Hatırlatayım...

Maçı wnba.com vermiyor.ESPN2 kanalı yayınlayacakmış.
türkiye saatiyle akşam 10 da diye biliyorum doğru mu? bir de nerden izleyebiliriz

Futbol takımına yapılıyor ama asıl yapılması gereken bayan takımıdır.Pembe formalar için sölüyoum:) Gerçekten hoş bir görüntü olabilir.