Seimone Augustus

Re: Seimone Augustus Galatasaray' da

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Emrah Acar":smjbjp1b]harika olmuş arkadaşlar ;) gözüm kamaştı 8)
Galatasaray forması giydkten sonra güzel oyunuyla da göz kamaştıracağından şüphem yok.[/quote:smjbjp1b]
evet ben masaustune koydum

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Emrah Acar":3b7hiq0b]harika olmuş arkadaşlar ;) gözüm kamaştı 8)
Galatasaray forması giydkten sonra güzel oyunuyla da göz kamaştıracağından şüphem yok.[/quote:3b7hiq0b]

ondan kimsenin şüphesi yok zaten 8)

Yenisi sağ alta ve sol alta iki resim eklendi

seimone2hr3.gif

hemen maçların başlaması ve salona gitmek için heyecanla bekliyorum bu nasıl bir şutördürya 15te 12 ne demek abicim napıyor bu kız ya :)

BABY FACE KİLLER in türkçesi nedir arkadaşlar anlayamıyorum.Bence augustus bu seneki performansıyla otoritelerce türkiye ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı bayan basketbolçu olarak nitelendirileceğine eminim.İnşallah bir sakatlık yaşamazda bu seneki 4 kupayıda almamıza yaerımcı olur.Takımımıza inşallah yardımcı olur.

Suat Aydın' Alıntı:
BABY FACE KİLLER in türkçesi nedir arkadaşlar anlayamıyorum.Bence augustus bu seneki performansıyla otoritelerce türkiye ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı bayan basketbolçu olarak nitelendirileceğine eminim.İnşallah bir sakatlık yaşamazda bu seneki 4 kupayıda almamıza yaerımcı olur.Takımımıza inşallah yardımcı olur.

türkçesi bebek yüzlü katil demek dostum

sağol fatih abi ama sanki benle dalga geçer gibi söledin bana öyle geldi ama inşallah yanılıyorumdur sağol

Yok, yarın akşam 19.00 da maçı var. Yarın öğlen verecem size linki.