Seimone Augustus

Re: Seimone Augustus Galatasaray' da

Augustus 30 sayı, 6 ribaunt, 1 top çalma, 2 top kaybı ile maçı tamamladı. 15-12 genel şut yüzdesi, 1-0 üçlük, 14-12 ikilik... İkiliklerde hani üçlük gibi desem yeridir. Ann Wauters'ın üstünden 2-3 kere attı diğerlerinin hepside el üstü zaten. İnanılmaz temiz ve yumuşak bilek var. X'i koyuyor faul çizgisinin etraflarına durmadan stop jump shot atıyor. %85 oranında da isabetli. :)

ama en takdir ettiğim yanı öyle illa ben topu alim, 20 saniye elimde kalsın filan değil. 4-5 dakika sadece arkadaşlarına oynuyor, bakıyor fark kapanıyor sorumluluğu kendi alıyor. Ona hava hoş. Son 3-4 saniye kala verseleerde o sürede birşeyler üretip sayı buluyor. San antnio'lar 2 li hatta 3 lü sıkıştırmalar getirdiler ama pek çözüm olmadı, boş alanları, oyuncuları da iyi görüyor. Asistinin olmamasıı yanıltmasın diiğer takım arkadaşları pek iyi oyuncular değil. En büyük yardımcısı Wiggins.

Büyük oyuncu büyük. Kerem bile maç başlamadan önce devre de yatarım diyordu, ikinci yarı başladı 3 dakika geçti üstünden bana fırça çekiyor 2. yarı başladı da niye haber vermiyorsun diye. ahaahaha :ehue

Büyük oyuncu büyük.

Güzel haber arkadaşlar... Vallahi sabırsızlıkla bekliyoruz kendisini. Ya bu arada kombineler ne zaman satılacak ve bunun için ne yapmak gerekiyor. Başvurumu yapacağız yani.

Mrs Nowitzkİ. Süper birşey bu kız yahu!!!

Böyle bir oyuncuyu canlı izleyebilmek herkese nasip olmaz. Sezonun başlamasını şimdiden iple çekiyorum. Bu sene bayan maçları erkeklerden daha çok ilgi görürse kimse şaşırmasın. Teşekkürler Ahmet Dedehayır.

Mert Demirtepe' Alıntı:
Böyle bir oyuncuyu canlı izleyebilmek herkese nasip olmaz. Sezonun başlamasını şimdiden iple çekiyorum. Bu sene bayan maçları erkeklerden daha çok ilgi görürse kimse şaşırmasın. Teşekkürler Ahmet Dedehayır.
evet tesekkurler pembe gomleklı

Gökçe'nin dediklerine katılıyorum. Gerçekten izlemekten büyük zevk aldım. Bir dahaki maçı 2 gün sonra. Bu gece de Taj'ın maçı var.

Bu arada bu kadar sayı attığına bakmayın. Wiggins ondan 2 kat fazla top tutuyor. Augustus zorlasa 45 falan atardı herhalde.

2006-03-13-augustus2.jpg

kopegide cok cici :)

maçın tekrarını izliyorum siprudan hakikaten inanılmaz şutları sokuyor. Erkek takımında oynar yahu!!!

bu kız geldikten sonra eğer 20kişiye oynarsak yuh inanın her maç 500kişiyi salona çker bu kız ya büyüleyici bi basketci

Zaten 20 kişiye oynarsak yazıklar olsun bize en büyük ayıp olur zaten kız nbaden seyirciye alışık seyirciyle bütünleşik neler yaptığını videolardan izleyebilirsiniz

Ben yokken neler olmuş böyle, müthiş bir takım oluşturdu yönetim artık bu kadroya şampiyonluklar yakışır.

Şampiyon belli ikinci kim?

Dün şans eseri izledim bende maçı.Gözlerime inanamadım..Bu nasıl birşey be kardeşim. :p .

Bu sene bende bayan maçlarına gelicem.Klavye başından sallamakla olmuyor bazı şeyler.(Kendim içinde söylüyorum)

Vayy be Seimonedan sonra forumda bi minesota sevgisi başladı.Hayallerim gerçekleşiyor sanki. :p Minesota maçlarını izlemeniz için Seimone lazımmış demek ki.Ben 1 yıldır bağırıyordum Şöle iyi oyuncu böyle iyi oyuncu diye.O zamanlar kimse inanmıyordu.Umarım gözlerinizle görünce sizde inanmışsınızdır :)

wnba superstar oyuncusunun artık bızde olduguna hala ınanamıyorum dun aksam macı seyrettım ona sut ya attıgı gırıyo kobeye benzıyoya