Seimone'ye Parçalı Çok Yakışıyor ( Ceyhun Hocam Bu Sese Kulak Ver )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yer: Beşiktaş Cola Turka Arena
Zaman: Beşiktaş-Fenerbahçe Ülker maçı.
Kahraman: Seimone Augustus.
OLAY: Iverson, Beşiktaş'a yeni katılmıştır ve ilk derbisine çıkacaktır, salona M.Curry, S.Augustus gelir, Augustus'u gören 50-60 kişilik bir Beşiktaş'lı grup, boynuna Beşiktaş atkısı takmaya çalışır, ama o izin vermez, aşırı ısrarcı olurlar, normal bir insanın çekinmesi gerekirken, Augustus geri adım atmaz, Beşiktaş'lı arkadaşlar laftan anlamazlar, dahada ısrarcı olurlar, aralarından biri ingilizce biz siyah diyeceğiz sende beyaz diyeceksin der S.Augustus'a, ve tezahürat başlar Siyahhhhhh, S.Augustus'a çevrilir kafalar KIRMIZI der Augustus... Beşiktaş'lı lar çok kızar, bir daha dikte ederler S.Augustus'a bu sefer White demesi emredilir S.Augustus'a, ama Black diye bağıranlara kahramanımız, REDDDD diye cevap verir, Beşiktaş'lı arkadaşlarda el kol sallaya sallaya giderler.

S.Augustus, sadece büyük bir basketbolcu değildir, Galatasaray'ı çok seven, armasını formasını benimsemiş bir oyuncudur. Normalde ona o gün kurulan baskı, başkasına kurulsa, geri adım atabilirdi, youtube'da onu başka şekilde izleyebilirdik, keza yanında M.Curry ve Siyah bir erkek vardı, erkek çekindiği için, geri adım attı, siyah-beyazı benle yapın dedi, ama Augustus netti asla siyah veya beyaz demeyecekti.....

Bu olayı daha önce 1-2 kişiye anlattım, bu vesile ile forumada yazayım, umarım Ceyhun hocanın anlamsız tavırları nedeniyle, böyle büyük bir oyuncuyu kaybetmeyiz!
 
Her takımın taraftarının favori oyuncusu vardır, bizimkisi de Işıl ile Seimone. Onlardan daha iyisi de gelse, onlar kadar sevilmeleri mümkün değildir. Onların bu takımdan ayrılması, bizi çok üzecektir. Bu başlığı da onun için açtım. Sonuçta kalıp kalmaması hakkında kararı verecek olan biz değiliz, fakat karar verecek olanlara hissiyatımızı belirtmek için açtığımız bu başlık farklı amaçla kullanılıyor artık.

Koskoca Ali Sami Yen yıkıldı, Hakan Şükürler, Hagiler gitti, Arda satılıyor ama biz hala Galatasaraylı'yız. Seimone'nin de zamanı değilse ve başlık farklı amaçla kullanılıyorsa ben de buna izin vermiyorum.

Her şeyin olduğu gibi, buranın da cılkını çıkartanları tebrik ediyorum. Seimone Augustus başlığından devam edilsin lütfen ve forum kuralları göz önüne alınsın.

Seimone üzerinden abartmak isteyenler varsa da; http://www.wnba.com/lynx/fans/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst