Şemsettin Baş

arsameia' Alıntı:
X' Alıntı:
Istatistiklerle ancak skorer olunur.
Ne basketci nede adam degil.
Umarim acik ve net olmustur.

Geçen sezon Telekom'un başını yaktı, bu sezon bize mi geliyor???.. Telekom menejeri Akif Üstündağ'ın söylediği bir cümle vardı : " o serefsiz bu takımda oldugu sürece biz mac kazanamayız." Gec de olsa sezon bitmeden kadro dısı bıraktılar onlar, simdi biz Şems'i alır bir de kaptan yaparız... !!!

bunlardan hıc haberım yoktu almayalım onu ozamn tepkımızı ortaya koyalım bıseyler yapalım bos durmayalım...

Bazı oyuncular yetenekli ve yararlı olsalar karakterleri bütün bu özellikleri alıp götürebiliyor.Şemsettin bu tip oyuncuların başında gleiyor.

Radikal Cimbomlu' Alıntı:
BuRaKGS' Alıntı:
bunlardan hıc haberım yoktu almayalım onu ozamn tepkımızı ortaya koyalım bıseyler yapalım bos durmayalım...
Nabza göre şerbet :)

ole degıl abı pascal noumada cok ıı bı oyuncuydu ama dısıplınsız dıe kovuldu..bızde semsettın ıı bıle olsa kımse GALATASARAYDAN BUYUK DDEGILDIR der tepkımızı koyar semsoyu koyune yollarız..

Bir oyuncu ne kadar süper olursa olsun, karakter olarak takıma zarar verecek kadar kişiliksiz bir insansa bunu takıma almak çok yanlış olur.Bu oyuncunun geçmişte yaptıklarını unutmayın.

Ayrıca daha yetenekli daha genç ve en önemlisi DAHA KİŞİLİKLİ oyuncular varken bu saatten sonra tüm kulüplerin kapıya koyduğu yaşı ilerlemiş asabi bir oyuncuyu almanın ne anlamı var

Herkeze selam,
bir süredir ortalarda yoktum olduğum dönemdede uzaktan takib ettim olayları. Şemsettin bu takıma geri dönecekse ben uzaktan bile takip etmem artık. millet kambalayı getiriyor kambalayı! biz hala şemso diyoruz. forma edebiyatından bile kaybeder bu işi. Türkiye kupası yarı finalinde ankarada maçtan sonra yaptıklarından sonra olayı bitmiştir. o gün orda olanlar bilir. ama genede bunların tamamı hikaye, genç geleceğe dönük oyuncular ve kesinlikle kaliteli isimli yabancılar olmalı ve birde başımızda bir antrönör olmalı. Molalarda oyuncusuna küfür etmeyen cinsten olması öncelikli temennimdir.

werty' Alıntı:
Herkeze selam,
bir süredir ortalarda yoktum olduğum dönemdede uzaktan takib ettim olayları. Şemsettin bu takıma geri dönecekse ben uzaktan bile takip etmem artık. millet kambalayı getiriyor kambalayı! biz hala şemso diyoruz. forma edebiyatından bile kaybeder bu işi. Türkiye kupası yarı finalinde ankarada maçtan sonra yaptıklarından sonra olayı bitmiştir. o gün orda olanlar bilir. ama genede bunların tamamı hikaye, genç geleceğe dönük oyuncular ve kesinlikle kaliteli isimli yabancılar olmalı ve birde başımızda bir antrönör olmalı. Molalarda oyuncusuna küfür etmeyen cinsten olması öncelikli temennimdir.

NE YAPTI ABI????ozamn bu adamı kıse ıstemıosa tepkımızı koyalım

Kenardaki hocasıyla iyi bir ikili oluşturur. Zaten başka da kimse yok ortalıkta görünen...

Bizde oynadığı dönemde takımda ne gibi sorun yaşadı bilmiyorum ama oynadığı süre içinde takımın en iyisiydi Telekom'da oynadığı dönemde de 15 sayı ortalamasına yakın oynadı takıma döndü ne kadar istenmesede takım için destek olmalıyız.

SEKO' Alıntı:
Bizde oynadığı dönemde takımda ne gibi sorun yaşadı bilmiyorum ama oynadığı süre içinde takımın en iyisiydi Telekom'da oynadığı dönemde de 15 sayı ortalamasına yakın oynadı takıma döndü ne kadar istenmesede takım için destek olmalıyız.
Önder Abi,hatırlarsanız bizden gönderildiği sene Türk Telekom'a gitti.O yıl Türkiye Kupası Final Four'unda Türk Telekomla karşılaştık.1 sayıyla kaybettik.Maçtan sonra yanlış anlamadıysam bizim taraftarlara ters hareketler yapmış.Tepki bu yğzden.Ki bence de çok haklı.Hafiften huzur bulmuşken bu huzuru bozmanın hiçbir anlamı yok bana göre.

Şemsettin' in Galatasaray' da ne işi var? Bu klüpten yediği her lokma ekmeğe yazıklar olsun. Karaktersiz, kişiliksiz insanlar Galatasaray çatısı altında olmamalı.