sovereign' Alıntı:Cibona Zagreb'de bir sezon oynayamadı ne yazık ki...
Disiplinsizlik nedeniyle sezon ortasında gönderildi...
o zaman iş değişir bekleyip görmek lazım ben bir sezon oynadı diye biliyordum araştırmamıştım , iyi oldu söylediğin
sovereign' Alıntı:Cibona Zagreb'de bir sezon oynayamadı ne yazık ki...
Disiplinsizlik nedeniyle sezon ortasında gönderildi...
Fatih-h' Alıntı:oynamak icin can atmak bencillige de isarettir. tam tersi yedek beklemeyi kabul etmemesi onun takima olan saygisizligini gösterir. Basketbol da oyuncu degistirmek futboldan 10 kat daha dogaldir cünkü sadece dinlendirilmek icin oyundan alinirsin ve sonra yine girersin oyuna. bu kadar kötü bir mac oynamasina ragmen oyundan alininca hocaya ters düsüyorsa ben bunda art niyet ararim. kendini dev aynasinda görüyorsa eger gitsin Houston rockets'ta sezon boyu antreman oyuncusu olarak kalsin. burasi Galatasaray. Öyle bir oyuncunun kaprisine boyun egecek kulüp degiliz evelallah. Ya adam gibi takima hizmet eder yetenekleri ile. Ya da bi zahmet kendine baska kulüp bulsun eger Galatasarayi kendi ciftligi zannetiyse.
angelique7' Alıntı:ama şu bir gerçek ki, takıma verdiği zarar attığı sayılardan çok daha fazla. GERALD FİTCH HEM TAKIMIN HUZURUNU BOZUYOR, HEM DE HOCASI DA DAHİL KİMSEYİ TAKMIYOR. Bu takımın bir yıldıza ihtiyacı yok, huzura, disipline ve takım ruhuna ihtiyacı var. Basketbol bu ruhla oynanır. Son maçta yaptıklarını kenardan hayretler içerisinde izledik! Hocası ilk beş başlatmıyor, adam kimseye bir şey söylemeye tenezül etmeden küfür ederek salonu terk ediyor. Yabancılar zaten disiplinsiz demiş bir arkadaş, bu disiplinsizlik değil, düpedüz "terbiyesizlik". GO HOME FİTCH! tabi seni orada alacak kadar enayi bir takım bulabilirsen.
onun bunun yazısına %100 dogru diyip katılıcagına kendi yazına tekrar bi bak derim ben sanaangelique7' Alıntı:Arkadaşlar at gözlüklerinizi çıkartıp olaylara Galatasaray basketbol takımı ve bu takımın geleceği tarafından bir bakın. Gerald Fitch bu takıma hatta Türkiye ligine gelmiş en disiplinsiz ve bencil oyuncu. Ne Galatasaray ne de maça gidip 2 saat boyunca takımı için dua edip bağıran binlerce taraftar umrunda. Sadece istatistiklerini mümkün olan en yüksek seviyede tutmak için oynayan bir oyuncu. İsterse gelmiş geçmiş en kabiliyetli en skorer oyuncu olsun, isterse Türkiye ligine 10 gömlek büyük olsun, takım için oynamadıktan sonra, bize sadece zarar verir. Son maçları kazandığımız için kimsenin gıkı çıkmıyor, ya da çoğu kişi görmek istemiyor, ama şu bir gerçek ki, takıma verdiği zarar attığı sayılardan çok daha fazla. GERALD FİTCH HEM TAKIMIN HUZURUNU BOZUYOR, HEM DE HOCASI DA DAHİL KİMSEYİ TAKMIYOR. Bu takımın bir yıldıza ihtiyacı yok, huzura, disipline ve takım ruhuna ihtiyacı var. Basketbol bu ruhla oynanır. Son maçta yaptıklarını kenardan hayretler içerisinde izledik! Hocası değişin diyor, adam oyundan çıkmıyor, hocası beklemesini söylüyor, adam kendini sahaya atıyor, hocası ilk beş başlatmıyor, adam kimseye bir şey söylemeye tenezül etmeden küfür ederek salonu terk ediyor. Yabancılar zaten disiplinsiz demiş bir arkadaş, bu disiplinsizlik değil, düpedüz "terbiyesizlik". GO HOME FİTCH! tabi seni orada alacak kadar enayi bir takım bulabilirsen.
CanuAltay' Alıntı:Ben demiştim disiplinsiz olurlar diye. Biraz ağır olmuş ithamların.
Küfür ettiğini nereden biliyorsun ?
Abi her oyuncunun kötü maçı olabilir. Eğer Fitch için bunları diyorsan, geçen sene Dixon için de aynı şeyleri düşünmen gerekir çünkü o da gayet disiplinsizdi, gayet takımı takmıyordu. Ama iyi oyuncuydu, gitti. Neyse.
Böyle şeyler dünyanın her yerinde olabilir, önemli olan o olayı bir an önce kapatabilmektir. Fitch de sanırım hocasıyla kapışınca basketbolunun gelişmeyeceğini anlamıştır.
Herkes asıp kesme modunda olmasın lütfen. Bu takıma sahip çıkmalıyız.
almighty' Alıntı:gereksiz bir tartışma bence , gs teknik heyeti bindiği dalı kesecek kadar saf değildir , olası bir disiplin sorunu varsa da çözülür , ki cibona zagreb te bir sezon oynayabilmiş bir oyuncunun disiplin sorunu olacağını sanmam , olsa orada hiç barınmazdı zaten
abi bende bunu dicektim ıverson ile kobe gelse sahsi oynuyorlar der onlarıda begenmeyiz bu gidisle bence su anda yapılan meyve veren agacı taslamaktan baska birsey degil.ayrıca Absolut un dedigi gibi;X' Alıntı:Kobe gelse beğenmez bizim taraftarımız Absom
Ozzy e ne kadar katılsamda.
bende fitch i son derece sempatik buluyorumAbsolut' Alıntı:ya gercekten anlamıyorum neresi antipatik bu adam'ın bana
gayet samimi geliyor iyi de oynuyor kimseyi begenmiyorsunuz.
bazen bunları diyenlere kolaysa cıkıp oynayın diyesim geliyor.
madem kimseyi begenmiyorsunuz.