Seneye Guardımız kim olsun?

Türk oyun kurucumuz kim olsun


  • Kullanılan toplam oy
    87
Öncelikle Cüneyt ve Hüseyin ne olursa olsun takımımızın 2 ABİ'si olarak takımda tutulmalı.Ha oynatmayalım ama 11 ve 12.adam olarak yine de kenarda tutalım.10 dakika oynasın 2 üçlük atsın yine etkili olur Cüneyt.F.Ülker'deki Mrsiç örneği gibi.Bu yüzden Cüneyt kalmalı.

Yapacağımız olası Türk Guard transferi de biraz da yabancı tercihimize bağlı.NCAA'den bir guard alacaksak eğer Türk Guard seçimimiz kalitesi belli olan Tutku Açık yada Hakan Köseoğlu'ndan birisi olmalıdır.Şayet yabancı tercihimiz biraz da kaliteli bi oyuncu olacaksa o zaman Soner Şentürk,Barış Ermiş gibi oyunculara yönebiliriz küçülme(!)düşüncesine uyarak.
 
Engin Atsür veya Barış Ermişin gelmesini isterim özellikle Barış'ın fiziğini beğeniyorum.Kenardan gelip maça enerji katabilecek bir oyuncu.bu sene Ercüment Sunter'in onu kullanamamış olması koçun bir eksikliğidir bence.
Ayrıca bu iki oyuncunun yaşı da genç!!
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Öncelikle bütçeyi öğrenelim sonra daha sağlıklı tartışabiliriz sanırım.

Lüks olmayacaksa;

Cüneyt kesinlikle takımda tutulmalıdır. 11. veya 12. oyuncu olarak.
Bir kere burası yanlış. Cüneyt'i 11. yada 12. adam diye kadronda tutmak hem lüks olur, hem gereksiz olur. Hem de Cüneyt 11. yada 12. adam olacaksa Galatasaray'da kalmaz. Ayrıca benim düşüncem Cüneyt o kadar düşmedi yani.

Cüneyt hala 20 dakikalarda maximum verebilecek bir guard ki benchten gelip katkı verecek alabileceğimiz en makul isimdir. Aldığı parada zaten kendi standartlarında bence azdır. O yüzden 2. guard olarak onu tutarım. Önemli olan 1. guard. Yabancı istikrarlı hem skor yapıp hemde oynatan sert bir adam almak lazım.

O yabancıyı bulamıyoruz yıllardır. Kabak cüneyt'e patlıyor. Adam 3 günde bir maç yapıp 25 30 dakikalarda tabiki istediği verimi veremez. Ligde de onu hiç ekonomik kullanmadığımızı söylersek yalan olmaz 2 yıldır.

Sonra bazıları Cüneyt niye sakatlanıyor her yıl diyorlar? Playoffta formu düşüyor diyorlar? Doğru tartmak lazım bazı şeyleri.
 
Kerem Abi valla hem lüks olmasın demişsin hem de Cüneyt 11. oyuncu olsun demişsin,şaşırdım.

Guard konusunda merak ettiğim şey MS'nin durumu, acaba Türk statüsüne geçer mi, geçerse kesin gelsin bana kalırsa, şu adamların bir bölümünden daha iyi olduğu kesin bence...
 
J.R Holden veya Gary Neal olsun isterim ama hedef küçülttügümüze göre gençlerle yolumuza devam edecegimize göre Soner Şentürk..
 
soner şentürk diyorum nedeni madem küçültmeye gidiyoruz geleceğe yatırım yapmalıyız diye düşünüyorum daçkadan hatırladığım kadarıyla iyi bir oyuncuydu
 
Şu listede olanların hiçbiri bizim 1. guardımız olacak seviyede değiller diye düşünüyorum. Benchten gelip katkı yapacak yerli guard arıyorsak doğru düzgün kullanırsak elimizde Cüneyt Erden gibi bir isim var. Gökçe Abi'nin de dediği gibi Cüneyt henüz o kadar düşmedi. Önemli olan takımımızın 1. guardının sağlam olması olması. Cüneyt onu çok rahat yedekleyebilir. Ağırlık vermemiz gereken basketbol oynamayı ve oynatmayı bilen, işin savunma tarafını da bilen, gerektiğinde sorumluluk alabilecek bir guard almak. Gerekirse bütçenin önemli bir kısmı buraya ayrılmalı. Çünkü bir takımın guardı o takımın beynidir...
 
Madem küçülüoruz bu seneye ileride gscf götürecek bir oyun kurucu almamız lazım en mantıklısıda bnce soner şentrük bence..
 
Bu arada ankette Tutku AÇIK nie yok anlamadım açıklarsanız sewinrim :roll:
 
semih çiğdem' Alıntı:
Bu arada ankette Tutku AÇIK nie yok anlamadım açıklarsanız sewinrim :roll:
Senelerdir taraftarımıza , oyuncumuza abuk - subuk hareketler yapan , en iyi olduğumuz dönemlerde bile yaptığı açıklamalarla bizi yok sayan bir oyuncuyu ankette nasıl görmek istersin anlamıyorum ?? Bu adamın Galatasaray taraftarının gözünde Mirsad'dan ne farkı var ki ?
 
Serdar abide doğuştan Galatasaraylı.
Tamam Hüsoyla beraber uzun rotasyonuda tamam.
Kaldı forvet. Tabii ki Şemso.
 

Üst