Şemsettin Baş da en son Ömer Saybir'le falan İstanbul Ligi'nde takılıyordu, Potalı'ydı sanırım takımlarının ismi. Şampiyon oldular.
Senelerdir taraftarımıza , oyuncumuza abuk - subuk hareketler yapan , en iyi olduğumuz dönemlerde bile yaptığı açıklamalarla bizi yok sayan bir oyuncuyu ankette nasıl görmek istersin anlamıyorum ?? Bu adamın Galatasaray taraftarının gözünde Mirsad'dan ne farkı var ki ?[/quote:1p9g9ite]Yaw haklısınız ama tutkunun oyun sitili çok hoşuma gidiyor.Sadece sordum ben zate cevabımıda aldım.Emin Doğanca' Alıntı:[quote="semih çiğdem":1p9g9ite]Bu arada ankette Tutku AÇIK nie yok anlamadım açıklarsanız sewinrim :roll:
Atkins ten basarılı olacağı kesinMehmet E. Güneş' Alıntı:Kim mi olsun?
Okan hoca yanında Işılı da getirsin , sacını da 3 numaraya vurdurdu mu al sana taş gibi guard.
Dee Brown mantıklı bir hamle olurEyüp YILDIZ' Alıntı:Ben Dee Brown'ı hemen alalım diyorum, Dee ve Cüneyt bu sene çok iyi olur!
Dee Brown mantıklı bir hamle olurCan Akan' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":l9ejojmn]Ben Dee Brown'ı hemen alalım diyorum, Dee ve Cüneyt bu sene çok iyi olur!
3 guard biraz fazla kaçmaz mı be abim :roll:[/quote]Can Akan' Alıntı:Dee Brown mantıklı bir hamle olur
Cüneyt ücretinde indirim yapılması halinde kadroda tutulmalı
Hakan Demirel le ilgilenilmeli
Dee Cüneyt Hakan demirel bir numarayı rahat götürürler
3 guard biraz fazla kaçmaz mı be abim :roll:[/quote:262y4zcg]Emre Evren İçöz' Alıntı:[quote="Can Akan":262y4zcg]Dee Brown mantıklı bir hamle olur
Cüneyt ücretinde indirim yapılması halinde kadroda tutulmalı
Hakan Demirel le ilgilenilmeli
Dee Cüneyt Hakan demirel bir numarayı rahat götürürler
Okan DAMGACI' Alıntı:Jaka Lakovi? :ehue keske gulmeseydım keske hedeflerımız buyuk olsaydıda bu tıp bir oyuncu alabılseydık
Dee Brown mantıklı bir hamle olurCan Akan' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3k9au9mt]Ben Dee Brown'ı hemen alalım diyorum, Dee ve Cüneyt bu sene çok iyi olur!
Mustafa Kaya' Alıntı: