Seneye hangi salon ?

Hangi salon.

  • Hasnun Galip Efsane Salon

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    20
Anket sonuçları;

-Hasnun Galip Efsane Salon 26%
-Florya Şube Salonu 40%
-Hacı Ömer Sabancı Galatasaray Lisesi Kapalı Spor Salonu %34

Florya Şube Salonu önde gidiyor.

Bence gelen oyuncular da burayı ister.Evlerine yakın diye. Benzinden yırtarlar.
 
Bir demeçle ne hallere düştük yazıklar olsun bizi bu duruma düşürenlere .
 
Bu sene oynadığımız basketbol bana sokak basketbolunu hatırlattığı için salona gerek yok diyorum. Önerim caddebostan sahil. Tek potalara biz de katılırız arada :)
 
GS yi büyük yapan bütçesi değil, peşinden giden taraftarlarıdır!
Gelecek sezon nerede olursa olsun! hangi bütçeyle olursa olsun!
Yine onun peşinden yılmadan giden insanlar olacak!

Ben hep A.İpekçi'de oynamamız gerektiğine inandım, çünkü en büyük biziz, yeterki bazı yöneticilerimiz ve ''taraftarlarımız'' küçük düşünmekten, küçülmekten vazgeçsin!
 
Cevdet Akay' Alıntı:
[quote="Can Bulubay":29lsnu6t]abdi ipekçi kampanyası yapacağız daha durun hele..
Biri Eyüp bey mi dedi ? :)[/quote:29lsnu6t]
valla ben demedim :(

ben de hep adım adım ilerlemekten yana oldum.. yürümeden koşmaya çalışmak en büyük hatadır.. göz göre göre hata yapmaktansa küçük düşünmüş diye anılmaya razıyım :) işyerindeki,okullardaki çöp tenekesine kağıttan toplarla basket atma yolunu seçerek de küçülebiliriz ayrıca.. seçenek çok..
 
Darüşşafaka'ya yeni salon
Darüşşafaka Eğitim Kurumları'nda yeni yaptırılan basketbol salonunun açılışı, 10 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilecek.
Eğitim kurumunun Maslak Derbent Mevki'sindeki yerleşkesinde bulunan Ayhan Şahenk Spor Salonu'nun yoğun bir tempoyla lig maçlarında kullanılması nedeniyle öğrencilere daha çok basketbol oynamak için zaman yaratmak amacıyla yaptırılan salon hizmete girecek.

Çelik konstrüksiyon ve branda sistemiyle inşa edilen salonu kullanmada, bayan basketbolunun gelişimine katkıda bulunmak için önceliğin kız öğrencilere verileceği kaydedildi.
 
Konak Anadolu Lisesi'nde de oynayabiliriz.Ama kapalı spor salonumuz yok.Etrafı tellerle örtülü bir sahamız var.Ama çok sorun olacağını sanmam.
 
Cimbom Şahenk'ten çıkıyor

Galatasaray Cafe Crown'un gelecek sezon maçlarını Maslak'ta oynamayacağı belirtildi.

Beko Basketbol Ligi'nde maçlarını Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda oynayan Galatasaray Cafe Crown'un gelecek sezon maçlarını Maslak'ta yapmayacağı belirtildi. Darüşşafaka yönetiminin de Sarı - Kırmızılıların salondan çıkmasına olumlu baktığı ifade edilirken Galatasaray Cafe Crown'un maçlarını yüksek ihtimalle Abdi İpekçi'de oynayacağı öğrenildi.
 
Ali Sami Beyin ülküsüylü büyüye büyüye lise takımından adını dünyaya ezberlettiren bir kulüp (futbol için) olduk; ama konu basketbol olunca küçüle küçüle başladığımız yere geri döndük. A. Cömert bile fazla geliyor artık yazıklar olsun.
Eğer gerçekten bir öneri yapacaksak daha öncede yazmdığım Bağcılar Olimpik eğer ulaşım açısından uygunsa, tv görüntüleri çok şık.
 

Üst