Bu konuyu açanın alnından öpüyorum,tam atış yapıyosunuz 13 bin kişi susuyor,bütün gözlerin size döndüğünü hissediyorsunuz
bence susmadan aynen devam edilmeli
bence susmadan aynen devam edilmeli
Maccabi maçında bu konuda çok rahatsız oldum. Maçın başlamasına 10 dakika kala pota arkasına geçtim 30-40 kişilik bir grup her boşlukta ve serbest atışlarda SON TOPA KADAR diye bir besteyi söylerek herkesin tepkisini çekti ki bende tepki verdim.Diğer tribünler ile ufak çaplı sorun yaşadılar ama diğer maçlarda bu sorun büyüyecek gibi. Herkes susuyor siz bağırıyorsunuz orda sessizlik olması önemli ama bunu dikkat almadılar.
Doğru olan oranın yaptığı, ısrarla söylüyor oyuncular susmayın diye. Tepki mi gösterdin, tam olarak göremedim o arada Eski bir başlık. 4 sayfa herkes yazmış susmak doğru değil diye. Keşke okusaydın Bize bütün sene Spanoulis'i okutturdun burda
Başlığı okuyupta yazdım. Bu konuyu transfer bölümüne yazsam olmayacaktı ama ya susarsın ya da toplu şekilde tezahurata devam edersin sanki çok farklı bir şey gibi strese giriliyor. Spa konusunda ise gelse kendimi İpekçiye kilitlerdim ama söylenenler olmadı neyse umarım İpekçi de serbest atışlarda ya tek ses oluruz veya susarız yine tek ses oluruz yani..
O zaman pota arkası grubu rahatsız ediyor demeyeceksin. Azınlık da olsa doğruyu yapan grup orası çünkü. Çoğunluğun uymuyor olması azınlığın yanlış yaptığı anlamına gelmiyor.