Sessiz Kalmayın!

Can beyin dedigi gibi bir metin hazirlayip bunu kulübe yollamak ve her tarafa yaymak lazim.
 
Can Altay' Alıntı:
Bu iş daha fazla büyümeden tepkimizi koyalım. Ortak bir metin hazırlayalım, kulübü faks, e-mail bombardımanına tutalım.

Okudukça kan beynime sıçradı, yazıklar olsun. Şubenin bütçesi ne ki daha hala kısıntıya gidiliyor, paralarına el konuyor?

Sevgili Can ve değerli forum ahalisi,

Küçülmenin finansal bir sebebi yok. Elime birkaç bilgi daha geçmesini bekliyorum. Doyurucu bilgilere ulaştığım zaman buraya asarım. Tepkimizi ona göre veririz.
 
Yüzlerce üyesi olan Gsbasket'ten bu konuya 21 yazı çıkmışsa, sessiz kalmama içimizden başlasak nasıl olur ? Biz sessiz kalırsak, yönetim dünden razı.

Sessiz kalmayın diye başlık açmak güzel de, sessiz kalmamak için yapılacak bir kaç şeyi buradan paylaşmak daha akılcı ve mantıklı olurdu düşüncesindeyim.

Sitenin girişine bir resimle ve şuraya yazılan 10 yazıyla bu şubeyi ayağa kaldıramayız değil mi ?

O zaman sert, kararlı ve doğru hamleleri atmamız gerektiğini düşünüyorum...

Tavsiye olarakta tüm siteyi kaldırır sadece bu konunun açık olmasını sağlar ve burada tepkileri yazıları toplayıp yönetime ya da gerekli kişilere postalanmasını sağlayabiliriz.

Böylece basınında dikkatini çekmiş oluruz.

Umarım birileri görür de düşünceme ve tvsiyeme destek verir.
 
Burak Barut' Alıntı:
Yüzlerce üyesi olan Gsbasket'ten bu konuya 21 yazı çıkmışsa, sessiz kalmama içimizden başlasak nasıl olur ? Biz sessiz kalırsak, yönetim dünden razı.

Sessiz kalmayın diye başlık açmak güzel de, sessiz kalmamak için yapılacak bir kaç şeyi buradan paylaşmak daha akılcı ve mantıklı olurdu düşüncesindeyim.

Sitenin girişine bir resimle ve şuraya yazılan 10 yazıyla bu şubeyi ayağa kaldıramayız değil mi ?

O zaman sert, kararlı ve doğru hamleleri atmamız gerektiğini düşünüyorum...

Tavsiye olarakta tüm siteyi kaldırır sadece bu konunun açık olmasını sağlar ve burada tepkileri yazıları toplayıp yönetime ya da gerekli kişilere postalanmasını sağlayabiliriz.

Böylece basınında dikkatini çekmiş oluruz.

Umarım birileri görür de düşünceme ve tvsiyeme destek verir.



Bence burada söylediklerimi yapalım.
 
gsbasketin veya burda ki arkadaşların önce samimi olması gerekiyor.

şimdi kızgınlıklarımı getirsem şuraya döksem ve herkes vicdani bir şekilde cvp verse samimi bir ortam yaratsak kendi aramızda.

herkeste dilara hanım kızgınlığı var.(bende ki kızgınlık çoğunuzdan fazladır)

neden dilara hanıma kızgınlık var?cvp:maçlara gelmiyor diyor.

bu soruyu soranlar maçlara geliyormu?cvp.şamil gazanfer ben ve bir elin değil 10 5 parmağı bileyoktur gs baskette.(istanbul dışında olanları kesinlikle katmıyorum.)

burda bile çok önemli bir konu sadece 2 sayfada kalmışken kimse bişeyleri düzeltmek için uğraş vermesin.

biz yine az kişi salonlarda olacağız allah izin verirse.

feritin askerin serdarın vs başka takıma gitmesini dert etmesin .

formamızı terleten onu onuruyla taşıyan oyuncuların yanında olsunlar yeter.


daha önce bir kaç kişi yazmış gereken sitem önceki sezon verildi anlayan anlamıştır.
 
Ahmet, dedikleirnde doğruluk payı olsa da bence temel yanlışlık içeriyor. Dilara Endican Şube Kaptanı. Onun maçlara gelmesi ile benim gitmememin alakası yok. Aynı potada eritemez bile bu eleştiriyi. Şimdi ben desem Dilara'ya, "yahu ben Futbol ve basketbol maçlarını kaçırmıyorum sen neden yoksun?" O ne der? "benim görevim engelsiz aslanlar" yani onun GÖREVİ bu. Margarin fabrikasının müdürü diyebilirmi "Müşteriler bizim ürünü almıyor. Bu yüzden, ben işe bir süre gelmeyeceğim Patron" gibi bir savunma? Onun görevi Engelsiz aslanların yanında yer almak. Sezonda kaç maç oynuyorlar ki? Yurtdışına maç oldumu en önce gidiyor. Ödül töreni oldu mu en başta koşturuyor. Ama takımın özellikle yurt içi maçlarında ve haklarının korunması esnası piyasada Dilara hanımı ara ki bulasın. Bu yüzden benim maça gelip gelmememe takmasın o. Ha diyorsa buyur sen yap. Tamam ben geçeyim Şubenin başına, ben gideyim tüm maçlara. Bak o zaman ona diyormuyum "neden maçlara gelmiyorsun?" diye.
 
Sühan abi Ahmet Önder abiyi iyi tanırım, Dilara hanım konusunda hepimiz ile hemfikirdir çünkü salonda beraber verdik tepkimizi, ama istediği daha çok insan takip etsin Engelsiz Aslanlar hakettikleri desteği görsün, taraftarlar üvey evlat muamelesi yapmasın şubeye.

Kısacası Gönül umduğu yere küsüyor.
 
Yok zaten Ahmet benim dediklerimden yanlış bir şey anlamasın. Onun dedikleri tabiiki doğru kelimeler. Ben oradaki ayrıntıyı açtım. Yoksa benim de "taraftar maça gitmesin kardeşim. Şube kaptanı maçta olsun yeter" dediğim yok. Ama "Şube Kaptanı bi zahmet etsin" dedim. Tribüne seyirci gelmiyorsa bunda gene taraftarı eleştiremez yöneticiler. Yönetim bir bilimdir. Buna uygun hareket etmeli. Gene margarin fabrikasından gidersem. O Margarin fabrikasının yönetim kurulu, "malımız satılmıyor ne yapalım bırakalım bu işleri" demez ya. Malın satılması için çalışmalar yaparlar. İşte Engelsiz basketbolda seyirci az ise o zaman gene GS yönetimi yapacak o çalışmayı. Okullara inecek müdürlerle, Milli eğitim ile ortak çalışacak gerekirse. Hatta Sosyal hizmetlerle çalışacak. Ya da taraftarın o maçlara gitmesi için kampanya yapacak. Önemli olan insanların ayağını alıştırmak. Bunu da sen ben bireysel anlamda yapsak da iş öncelikle yönetime düşer.
 
Biz bu verdiğimiz 2 sayfalık tepki de bile istediklerimizin bir kısmını aldık.

Diğer kısmı için 20 post değil 500 tane taraftarın bu takımın peşinden koşması gerekiyor.
 
sühan şamil arda veya konuyla alakalı ilgisi olan herkese selamlar.

sühan temel bilgiler sağlam ama ;) benim anlatmak istediğim şeyi a sen tam anlayamadın ya da ben tam anlatamadım.

şamilinde dediği gibi dilaa hanım konusunda hepimiz aynı fikirdeyiz.

takıma oyunculara taraftara branşa ilgisi ve sevgisi bu kadar eksik bir insanı asla savunamam.

geçen sene engelsiz aslanlarımızın çoğu maçında bulundum ve daha da bulunacağım.

ben yaşadığım ve gördüğüm şeyler yazdım.

dilara hanımı asla göremedim.yanılmıyorsam 2 maçımıza geldi hele ki akatlardaki bjk maçında taraftarımız hiç bir sebep yokken içeriye alınmamışken onun girmesi,sadettin sarana ve onun takımının maçı olduğunda maç seçip salona gelmesi,hiç bir maçımıza gelmeyip gece magazin programı yapması yeterlidir bir taraftar için.teknik ve spor konusunda ne kadar başarılıdır ve alakalıdır bunu hoca ve oyuncular yorumluyabilir.


ben sadece kızılacaksa veya sitem edilecekse bu sadece bu dilara hanımla sınırlı kalmamalı dedim ve gerekçe olarakta 4 sendir tek mağlubiyetle açık ara şampiyon olan ,bu braşta dünyada nam salan bir takımı bu senen saatler ve günlerin iyi olmasına rağmen yaklaşık 30 kişilik ve bununda 20 kişisinin aynı simaların olması malesef benim için çok acı.


bizim tribünümüz zaten bu konuda çok zayıftır .fener takım kursa anca fener maçında ego tatmin etmek için 500 kişiye oynarız yoksa gerisi hikaye.

rahmetli alpaslan abiden sonra ufakta olsa büyüyen taraftar sayısı onun ölümünden sonra yerinde saydı.

rahmetli alpaslan abi bu braşı sevdirmek için ne kadar emek verdiğin hepimiz biliyoruz.hakkını yememek lazım ömer abi ve ikizlerde yeri geldiğinde her zaman salonda oldu .

dilara hanım alpaslan abinin onda biri olsaydı bugun branş daha fazla değer görürdü.

zamanın kısıtlı bir ara daha geniş düşüncelerimi paylaşır sohbete devam ediriz.

bu sene salonda daha fazla olabilmek dileğiyle. ;)
 
Ahmet dostum, dediklerine aktılıyorum ama benim Dİlara hanıma kızmamın tek sebebi, maçlara gelmemesi değil ki. Şimdi GS taraftarını futbol için baketbol için maçlara çekmeye yönelik o şubeler bir şey yapıyorsa engelsiz basketbolcularımızında taraftar desteği alması için gerekli çalışmayı Yönetim ve bunun ilk adamı olarak da Dilara Endican bir şeyler yapmalı.

Taraftar maça gelmiyor yeaaa maçlarımız boş yeaaa gibi bir söylemde bulunamaz Yönetim. Yönetim maçlara seyirci çekmek için çalışmalar yürütecek. Okullarla görüşecek emsela her maça 2 yada 3 okuldan gelmek isteyen gençleri ücretsiz salona alacak. (ki bu gençlere de otomatik olarak sportif müsabaka seyretme ahlakı öğretilmiş olur) Federasyonla ortak çalışacak ve maç saatlerini ayarlayacaklar insanlara göre. Ya bunla rbir anda aklıma gelen şeyler. Yönetimler ağlamaz. Sorunu tespit edr çözüm üretir ve uygular. Dilara Endican GS engelsiz basketbol şubemiz için ne gibi bir fayda sağlamış? Onun döneminde kaç seyirci daha maçlara gelmeye başlamış? Seyrici yoksa salonda bunun sorumlusu Yönetimdir arkadaşım. Gelmeyen seyirciye suç buluyorlarsa bu acizliktir, opurtünist politikalardır.

Tekrar söylüyorum. Yönetim bir bilimdir. Ehil insanalr elinde firmalar çıkış yaşar. Kötü yöneticiler elinde zarar eder firmalar iflas eder. Adnan polat yönetimi genel olarak bakıldığında başarısız bir yöneticilik göstermekte. birer birer bakıldığında hepsi iyi yönetici oalbilirler ama eğer 10 yönetici varsa toplamı en azından 15 yönetici etmeli. bnizde ise hepsi 1 yöneticiyse de topladığında 7 ediyor. Dilara Endican gibi vasıfsız insanalrı kafa-kol ilişkileri ile belli yerlere getirirsen sen seyirci yok dersin, ben şube kaptanı nerde derim diğeri formalar yok der bir sporcumuz maç için konaklamalar ve yolculuk giderleri hazırlanmadı der. Sonra "ESİRGEMEDEN" gecesi yapıp aradan sıyrılır bu "büyük" (!) yöneticiler.
 
Bu sene daha somut adımlar atılacağına eminim, geçen sene az da olsa yönetime sesimizi duyurduğumuzu düşünüyorum.

Beko Basketbol Ligi maçında tepki koyulsa istediğimizi alırız gibime geliyor ama o da Oktay Mahmuti ve oyuncularına saygısızlık olur sanki.
 

Üst