Sezon Öncesi Değerlendirme Toplantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum yönetimi olarak önümüzdeki sezona dair yapmak istediklerimizi, plan ve programımızı sık sık masaya yatırıyoruz. Bu süreçte bizlere en büyük kaynak olacak GSBasket ailesinin değerli üyelerinin de fikirlerini almayı haliyle bir görev, borç bildik. Forum içerisinde hepiniz fikirlerinizi bizlerle paylaşabiliyorsunuz, konularımız mevcut ama daha kapsamlı fikir alışverişine mutlaka ihtiyaç duyuyorduk. Bu amaçla önceden plandığımız ve arkadaşlarımızın da ayrıyeten planladıkları buluşmalarına denk gelen Pazar günü bizim için en uygun zaman oldu. Toplantımızın yer, zaman ve gündem bilgileri aşağıdaki gibi olacaktır;

Yer: Nevizade Vera
Tarih: 18 Eylül Pazar
Saat: 14:00-17:00 arası (Tercihen 18:00)

Gündem

- Forum Organizasyonu (Forumda olması veya olmaması gerekenler, istek ve öneriler, şikayetler, forumun kalitesini arttırıcı fikirler ve daha fazlası Not: Bu gündem bizi, diğer gündemler hepimizi sorumlu tutmaktadır.)

- Tribün ve Deplasman Organizasyonu (Kombine ve Bilet satışını maksimuma çıkarmamız için yapmamız gerekenler, Pankart önerileri, Tribündeki birlikteliğin sağlanması için fikirler, Deplasmanda da daha fazla bulunmamız için yapmamız gerekenler ve daha fazlası)

- Sosyal Paylaşım Sitelerinde Yapılacak Organizasyonlar (Eksiklerimizi giderici öneriler ve daha fazlası)

- Diğer Organizasyonlar (Deplasman maçlarını ve diğer spor müsabakalarını birlikte izlemeye, aramızda oynanan basketbol maçlarına, her türlü basketbol dışı aktivitiye yönelik öneriler)

Üç başlık altında toplasak da yukarıda yazılanlar sadece örnekten ve bilgilendirmeden ibarettir. Asıl amacımız sizlerden gelecek fikirleri daha hızlı hayata geçirmek. Pazar günü yanımıza gelip benim bir fikrim var diyen herkesin fikrini değerlendirmeye alacağımızı belirmek istiyorum.

Bu konuyu kapalı tutup organizasyona dair yorumlarınız için arkadaşlarımızın açtığı konuya yönlendiriyorum;

http://gsbasket.org/forum/threads/7754-Nevizade´de-Buluşma-Vakti!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst