• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Fenerbahçe medyası olayın üstüne örtmek, unutturmak için her türlü şaklabanlığı yapıyor yine..

Harbiden, bu lig bize ters. Biz takım olarak fazlayız. Keşke zamanında G-14 ligi aktif futbol ile kurulsaydı da ebediyen orada kalsaydık..

Diyorum ya kesinlikle küme düşürülmez bu iki takım ne yapıp ne edilip küme düşürülmez .

Fenerbhçe kupayı iade etmeyeceğini açıklamış, böyle bir beklentimizmi vardı zaten böyle birşey için şeref gerekir :)

Yalçın Dümer'in Şike Operasyonuyla ilgili son yorumu:

Yalçın Dümer
arkadaşlar kimse bana alınmasın ben tahmini söylüyorum temennim değil fenerbahçe % 100 beşiktaş % 90 küme düşürülülecek her iki takımın avrupaya katılma olasığı yüzde 0 trabzon eksi puanla lige başlar olan galatasaray a olur gelirleri yarı yarıya azalır süper lig izlenmez lig tv yanar tekrar söylüyorum kimse alınmasın bu gerçeğe

Yalçın Dümer :) Drogba perşembe İpekçi'deymiş ? :D

Ben özellikle Fenerbahçe' nin düşürülebileceğine inanıyordum ama Yalçın Dümer yüzde yüz dediyse Fenerbahçeliler kutlamalara şimdiden başlayabilir. Seneye Fenerbahçe kesinlikle Spor Toto Süper Lig' de :P

Bir de Yalçın Abi, Alex Song n' oldu? Ya da Drogba, neyse liste uzar gider :D

Ben özellikle Fenerbahçe' nin düşürülebileceğine inanıyordum ama Yalçın Dümer yüzde yüz dediyse Fenerbahçeliler kutlamalara şimdiden başlayabilir. Seneye Fenerbahçe kesinlikle Spor Toto Süper Lig' de :P

Bir de Yalçın Abi, Alex Song n' oldu? Ya da Drogba, neyse liste uzar gider :D
Berkan, ne diyorsun yüregime indirme renkdasim. :(

Of şimdi kesin oldu fenerin kümede kalır Yalçının açıklamalarından sonra .

He birde şu GS'ın gelirleri yarı yarıya düşer olayı varki insanlar ne olur bizi düşünmesin arkadaşlar.
Digitürk'ün verdiği 300 küsür milyon dolar performansa, yada izlenme oranına göre değil sabit bir rakamdır. Hee digitürk olan olaylardan ötürü tff'yi suçlayıp anlaşmanın fesihini isteyebilir ki bu kolay bir süreç değildir.Bu durumda madur olan kulüplerinde TFF'yi suçlayıp zararlarının tazminini isteme hakkı doğarki Digitürk'ün kazanması halinde herkes kazanır yine alacağımızı alırız.

Yeni sezon gelirlerinin 4te birlik kısmı sezon başında dağıtılmıştır. Bu Digitürk'ün vaz geçmesini zora sokar.

Hee hadi Digitürk bunu yaktı diyelim.GS'da kendisine cephe alan tüm anadolu kulüplerine inat şekilde havuzdan ayrılma kararı alıp sadece kendi maç yayını için anlaşma yapabilirki 2 sezon önce hem fb hemde GS'a 100 milyon dolarlık teklifler gelmişti.

O yüzden kimse bizi düşünmesin,kendi başımızın çağresine bakarız;)

Bu geliri gideri bırakın ya adalet yerini bulsunda lig başlamadan umarım cezalar açıklanır :)

Ümit aranın menejeri müvekkilinin çantayı 14nisandan önce aldığını ve içinde ne olduğu bilinmediğini söyleyerek itiraz etmişler karara .

http://www.meleke.com/?p=4639

"Spor medyasının vicdanı Ahmet Çakır’ın cumartesi günü köşesinden Cavcav’a yönelttiği soru her şeyi özetliyor aslında: “Neye karşı birlik ve beraberlik içindesiniz? O masada başkanları oturan 6 takım şike yaptıysa onlarla da birlik içinde olduğunuzu mu deklare ediyorsunuz?”

"Hırsızların dünyasında tek gerçek günah, yakalanmaktır…"

"Çünkü zaman “Darağacında bile Fenerbahçe” değil, “Darağacında bile adalet” diyebilme zamanı…" Yazının can alıcı kısımları olmuş.

Yok hani öyle bir molozluk varki sanki ayın 14'ünden önce şike yapmak, rüşvet almak serbestti sanki:D Yine suçtu ahmak adamlar ama hapis cezası 3-5 yıl arasındaydı. Yeni yasada ise 5-7 yıl arasında aradaki en temel fark o. Hakim gerekirse dosyaların ayrılmasını 14'ünden öncesinin o yasaya göre yargılanması kararını verebilirki o yasa 14'ünde çıkan yasaya dlönüştürüldüğü için böyle bir şeye gerek yoktur zira ilerleyen aşamada zaten dosyalar birleştirilir.

Lütfi Arıboğan'ı bugünkü UEFA toplantısı çıkışında çok gergin gördüm.

Ayrıca şöyle birşey dedi, bu zamana kadar delilleri,belgeleri bekledik. Ama bu hafta içinde elimizde olacağını düşünüyoruz.

Fenerbahçe'yi çok ama çok kötü günler bekliyor. Bugün Vatan Gazetesinde de okuduğum köşe yazısı beni bu düşünceye doğrulttu.

İstemeye istemeye alacak o belgeleri TFF, onlara koyan da bu zaten.

'Seve seve' düşürecekler bence.

Geri