• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Bunlardan herşey beklenir bu saatten sonra.
Açlık grevine filan da başlarlar yakında binanın önünde..
Bir tarafları tutuştu ama korkunun ecele faydası yok !

2006'daki Denizli maçını konuşanlar,2001'i ne çabuk unuttu.Aziz Yıldırım,Mustafa Denizli'ye takımı sen değil ben şampiyon yaptım demişti.İstanbulspor'a verilen teşvik primleri,3-0'dan 4-3'e dönen Gaziantep maçı ne çabuk unutuldu.

MAA bize gelince ''kimseden akıl almayız'' bugün fener'den tehdit dolu açıklama gelince '' Sert bir açıklama görmedim'', fenerli değil misiniz işte hepiniz aynı mahallenin çocuğusunuz.

Adam delil yok diyor süper kupayı erteliyor? Gerçekten bu fener'liler garip insanlar. :)

biz açıklama yaptıgımız zaman susun ceza veririm diyorlar.karşı taraf daha agır birşekilde fedarasyonun tek başına karar verme yetkisi yoktur dediginde ben bunda bişey görmedim desin fenerasyon başkanı.bu nasil çelişki??kimse buna dur demiycekmi?ligler başladiginda bunlar nasil tarafsiz kalacaklar???bunlarin içinde hiçmi galatasarayli yokmu??başkan 25 milyonluk camiayi karsina alma diyen??hiçkimse tarafsiz degil.bizde dogru olanin tarafindayiz.aklaninda öyle gelin lige.bu kadar basit.

Malesef TFF sınıfda kaldı krizi yönetemedi,bakın Fenerbahçe yada başka bir takım ceza alırsa avrupa kupalarından men edilecek ve yerine başka bir takım gidemeyecek çünkü UEFA'nın maç takvimi artık başladı. Yarın Trabzonspor,Fenerbahçe,Beşiktaş takımlarından birileri ceza alırlarsa avrupa kupalrından men edilirse ne olacak?
Avrupa kupalarında bir,iki belkide üç takım eksik temsil edileceğiz bunun sorumlusu kim? TFF
Bir aydır savcılıkdan iki delil,iki dosya,iki belge alamayıp Türk futbolunu riske atıyorsan neyin federasyonuyum,ne federasyonunun başkanıyım diye geziyorsunuz ortada.
Neymişş marka değerini koruyacaklarmış siz anca sarı lacivertin marka değerini korursunuz hatta sarı laciverti korumak adına Türk futbolunu böyle riske edersiniz.
Renkdaşlar bu nasıl bir rezaletdir? Aziz Yıldırım TFF başkanı olsa rengini bu kadar belli edemezdi.
Fenerbahçe bu işden sıyralabileceği en az zararla sıyrılacaktır ,bir alt lige düşse bile emin olunki ,iki alt lige düşmesi gerekiyorda bir alt lige düşürülmüştür.
Şahsen Fenerbahçeyle ilgili bi sorunum yok, isterlerse hiç düşürmesinler gram umrumda değil yeterki Türk futbolunu Türk sporunu ve Fenerbahçeyi Aziz Yıldırım ve tayfasından kurtarsınlar yapmadıkları çirkeflik kalmadı.

TFF fenerin yaptigi açiklamalari nasil sindirebiliyor anlasilir gibi degil. Galatasaray'in yaptigi açiklamalara aninda cevap geliyor, hadi fenerede desenize bisey hadi bir sonraki bu tarz açiklamanizda ceza uygulamasi olabilir desenize. Diyemezsiniz demi, çunku isinize gelmez.

Bugün bir açıklama yapmış Mehmet Ali Aydınlar. Neymiş efendim, Ağustos başında lig başlaması takımları, oyuncuları zorlar. Ben bu görevde olduğum sürece ligler asla Ağustos sonundan önce başlamayacak falan... Çıkıp hiç değilse şike soruşturması kapsamında ertelenebilir de be kardeşim, bütün açıklama iklimden falan bahsetti. Baktı tuttuğu takım gümbürtüye gidiyor, hemen mazereti de hazır maşallah paşamızın.. Bizler de safız zaten şike olayı patlak vermese kesin başlamazdı zaten ligler Ağustos başında diye düşüneceğiz, oldu canım .

'GS'ın ve dolayısı ile GS ve aklı başında her taraftarın lafına geliyorum tıpış tıpış kaçarım yok işte ama fb'liyim genetik olarak döneğim' demiyorsunda Mehmet Ali Aydınlar yok sıcaklarda bilmem ne sanki GS açıklama yaparken yada olaylar patladığında sıcak yoktu sanki angut:D

nerede MAA ismini duysam sinir olarak okuyorum o haberi, bir insan bu kadar mi antipati yaratabilir bu kadar kisa bir surede

Belgelerde ulaştı bakalım daha nasıl kıvırabilecekler :)
yeni oyunları merakla bekliyorum

Belgelerde ulaştı bakalım daha nasıl kıvırabilecekler :)
yeni oyunları merakla bekliyorum

Yeni oyunu bugün oynadı ve bitirdi işte.
Dosyalar geldi ben bakmıcam kurul karar vercek bizimde söz söyleme hakkımız yok biz hukukçu değiliz dedi.
Yarın kendi camiasınada benim elimden gelen bişi yoktu kararı kurul verdi diyip yırtacak:p

Dönüp dolaşıp aynı şeyleri yazıyorum ; Fenerin gösterdiği adama koşa koşa oy veriyoruz, ondan sonra ağlıyoruz.. Basketbolda da aynısı.. MAA denen adamın geçmişi ortadayken ne b.. yemeye gittiniz koşa koşa desteklediniz.. ADAM mı kalmadı memlekette.. Siz Galatasaraysınız. Çıkarın ADAM gibi birini aday, seçilmese de vidanınız rahat olsun.. Bayılıyorlarar Fenerle arkadaş olmaya, dost olmaya. Fenerin kayığına binenler, ağlamaya mahkumdur..

Bizim yöneticilerimiz neyin başında olduklarının farkında değiller..Bizim onlar gibi federasyona, hakemlere, kulüpler birliğine, digiturk'e falan ihtiyacımız yok.. Hepsi onların zaten.. Bir dik duramıyoruz şu adamların karşısında..Kulüpler birliği kim ki Galatasaray camiasını bağlayacak karar alıyor.. Katılmayalım kulüpler birliğine falan.

Fener, federasyonu yedi bitirdi konuşa konuşa.. Bizim bu sessizliğimiz, bitaraf halimiz adamlara boş meydan bırakıyor. Tarafsız olmak zorunda değiliz.. Haktan taraf olsak kafi.

Aziz Yıldrım'ın avukatı Faik Işık da daha önce başbakanın avukatıymış sanırım. Ben de duyunca , başbakan avukatlığı yaptığına göre ağır, oturaklı, bilge bir adamdır dedim, dün akşam tv'de gördüm inamamadım.. Avukatı da kendisi gibi.. Bütün ipten kazıktan kopmuş adamlar bir arada

Ünal Aysal'a demediğini bırakmayan ancak sonra başkanımızın dediğini yapan M.A.A., FB'nin ultimatonunu resmen kabul etti...
Ben Fenerasyonun (artık federasyon deemeye gerek yok) takımlara ceza vereceğini zannetmiyorum...
Taki mahkeme sonuçları açıklayacak ve sonar UEFA Türkiye'yi men edecek...
O zaman ben görürüm tarihe geçen fenerasyon başkanını...

Pınar bırakta biraz havlasın. Onların attığı çamur artık kimseye yapışmaz...

Federasyon seçimlerinde çok fazla Kulübe yada kulüplere yüklenemiyorum..Çünkü onlar seçilmiş adamlara oy veriyorlar sadece olay bu..Yoksa son 3 başkanın bana kulüplerin kendi tercihleri yada kendi kararları olduğunu söylemesin kimse..

Bir insan eski FB yöneticiis olabilir. FB li de olabilir ama Federasyon başkanı olduğu zaman hiç bir kulüp ile maddi ilişkisi irtibatı olmaz. bu ETİK ve hukuk dışı bir olaydır. MAA neden hala FB nin voleybol şubesinin başında neden FB nin sponsoru? Olası FB nin küme düşmesi sponsor olarak MAA ya da zarar verecektir bunun farkında değil midir sanıyorsunuz!
Bugün bu saçma sapan durumu kimse oturup konuşmuyor. Koskoca Galatasaray Beşiktaş camiası çıkıp bu nedir senin ne işin var hala bu adamlar ile demiyor! ben bu işe şaşırıyorum.
Şahsi Görüşüm GS camiası yani kendi kulübümün bu duruma ses çıkarmaması beni kahrediyor.

her gün federasyonu etkileme açıklamaları yapan fb disiplin kuruluna neden sevk edilmiyor?

Shaktar maçında basın tribününe saldırmış taraftarlar.
Çaresizlik böyle birşey olsa gerek :D

Geri