• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Öncelikle ne Galatasaray'ın ne de yöneticilerin açıklamasını dikkate almayıp, şike operasyonu da şike operasyonu, teşvik de teşvik, Denizli de Denizli diyen basına bir şeyler söylemek gerekir de hadi neyse. Hemen atladılar konunun üzerine, yok bilmem kaçıncı dalga, yok o yok bu, hani tutuklama. Olay hele bir açıklığa kavuşsun, o zaman görürüm kaçışmalarını.

İkinci olarak, bilmem bilirler mi, hukukta kanunların geriye işlemezliği diye bir olay vardır. Teşvik olduğu iddia edilen maçın tarihinde ne TCK'da ne de TFF Talimatnamesinde bir hüküm, bir ceza yok. Daha neyin derdine düşüyorsunuz, niye Bank Asya'ya gidenlere arkadaş arama girşimindesiniz?

Her zaman söylüyoruz Galatasarayın şike yaptığına dair en ufak bir kanıta sahiplerse 5 dk düşünmesinler düşürsünler bizi..federasyondan daha delikanlıyız..Fenerbahçe taraftarıyla kimse onurlu dik duruşumuzu kıyaslamasın..onlar gibi ağlayıp ağıtlarda yakmayız..Tamam biz yaptık ama herkes yapıyor deyip el açıp af da dilemeyiz..DÜŞÜRÜNNNN

ama sırf fenerbahçeye yaranmak için çocuk teselli eder gibi tamam bak seni küme düşürcez ama karşı tarafada bir çamur atacağız düşüncesi varsa eğer şimdiden türk futbolu için geçmiş olsun..ve Şimdiden içimizdeki romanyalıda ben olurum hollandalıda..Çünkü Türk futbolu diye birşey yokmuş demmekki..Daha neyin avrupa elemelerinden bahsediyoruz..

italya yunanistan örnekleri var..italya 5 gün yunanistan iki gün içinde çözüme kavuşturdu olayı..ama bizde 2 aydır da şike şike..artık can sıkmaya başladı..bir an önce şu süreci çözümlerndirmeleri gerek keza Fenerbahçeyi en hafif nasıl kazadan kurtarırız nasıl derken Türk futbolu uçuruma sürüklencek...

.Tüm haberlerde son dakika haberleri şike Galatasarayda manşetleri geçerken neden kimse Ali Dürüstün Şikeyle ilgili hiçbir yetkili polis bize birşey sormadı konu farklı demecine yer vermiyor..Ozaman adama derler ki bu ne pis kokular...

''Trabzonspor Başkanı Şener: Umarım Galatasaray da yargıda aklanır.''
Az bak konuşana, la kefaletle, yurt dışı yasağı ile dışarda geziyorsun farkındasın değil mi? Biz rahatız sen bak davana...

Aklıma bir Rumen atasözü geldi: "Köpekler istedi diye atlar ölmez"...

Bülent Tulun ifade verdikten sonra emniyetten ayrıldı, açıklama yapmadı ama gider ayak lafını söyledi ; ''Kendi arabamla geldim, kendi arabamla gidiyorum, gördüğünüz gibi çocuklar''

Anladığım kadarıyla olay şu...
Tahir Kum denen zat elimde kağıtlar var diyerek şov yapmaya çalıştı...
Tahir Kum zatın bugüne kadar tek yazısını da okumuş değilim. Neyse...
Savcı onu çağırdı, tabi elinde belge filan yok. Şöyle bir mektup var dedi...
Onlarda olayı açıklığa kavuşturmak için GS'a başvurdu, bizde yardım ettik...
Tahir Kum kendi sitesinde (sporx.com) elinde belge olduğunu yalanladı, bana iftira attılar dedi...
Ama Habertürk de o konu hakkında yazı yazdığını unutmuş...
Zaten adamın tipinde meymelet yok, belliki Metristen önce Azizin paralı kalemşörüymüş...
Şimdi bu işi polis sorgulamasaydı Aziz Metristen ağlayacaktı, GS'ın Denizli maçını niye araştırmıyorsunuz diye...
Oysa o sene kulüp oyunculara dahi paralarını ödeyemiyordu, Hadi 100.00 EUR olsa neyse de 1.5 Milyon EUR'yu nereden bulacak...Az para mı ?
Birde Denizlinin ölüm kalım maçı...Teşvike ihtiyaçları mı var. Para versen daha ne kadar üstüne çıkabilirlerki performansın ?
Kısaca olay baştan itibaren mantık dışı zaten...
%1 bile ihtimal vermiyordum, ama %1'den az ihtimal gerçekse, şike yapmışlarsa bizi düşürsünler...
Neyse köpekler istedi ama atlar yine ölmedi....

O dönemde afedersin bazı oyuncuların maaşlarını takım ağabeyleri toplayıp veriyordu bazen kalkıp 1.5 milyon doları denizliye vereceksin ya geçiniz . Bülent Tulun çıkışta sözylediği lafla kalbimi fethetti arabamla geldim arabamla gidiyorum bazılarının da hevesi kursağında kaldı .

Elinde hiç bir belge olmadan Galatasaray'ı Denizlispor'a teşvik göndermekle suçlayan FB liler şunu okusunlar ve ispatını izlesinlerde utansınlar.

O dönem Oktay Derelioğlu, Trabzon’da oynuyordu. Kendisiyle sık sık görüşüyordum. Başkan, Galatasaray-Trabzon maçı için İstanbul’da kalıp, Trabzonlu futbolculara beraberlik, galibiyet veya bir farklı mağlubiyet için 250 bin dolar vermem için görüşmemi istedi.

Oktay’ı aradım, ’150 bin doları peşin, 150 bin doları maç sonrası olmak üzere 300 bin dolara tamam’ dedi. Başkana söyledim, ’250 bin dolar’ veririz dedi. Oktay, ‘Abi sen gel görüşelim’ dedi.

‘Başkan 250 bin dolar ile git, ama maçtan önce kimseye para verme’ dedi.

Bu para ile The Marmara Oteli’ne doğru yola çıktım. Oktay’ı aradım. ’603 numaradayız’ dedi. Oktay’ın oda arkadaşı Tamer Tuna idi. Parayı gösterdim. Bu iki arkadaş, ‘Futbolcuları iki odaya alalım durumu anlatalım’ dediler. Ben de parayı yatağın üzerine serdim. Odaya Metin Aktaş, Tamer Tuna, Erman Özgür, Güngör, Nesim, Cem, Abdülkadir, Yanchev, Nikolovski, Jarko geldi. Trabzon doğumlu futbolculara ise söylenmedi. Sonra hepsi elimizden geleni yapacağız dedi. Sergen odaya gelmedi, ama 50 bin dolar istedi.

Konuya SİNAN ENGİN'DE DAHİL OLUYOR
Sinan Engin aradı. Tamer Tuna ile konuşmuş. Trabzon kampına bizden kimsenin gitmediğini söyledi’ dedi. Ben de ‘Olur mu başkan’ dedim. Sinan Engin, ‘Meydanı boş bırakmayın. Gidecek bir şey varsa ben götürürüm

işte Cihan Oskay'ın o dönemde ispatladığı Şike ve Teşvik olaylarının üzerine gidilmemiş ve Fenerbahçe SK!!! adeta kollanmış olay örtbas edilmişti.

Oysaki Cihan Oskay doğru söylüyordu. 3 Gün önce CNNTÜRK'Te "Futbol Mahkemede" adlı programa katılan OKTAY DERELİOĞLU kendisine sorulan; Size hiç şike teklifi geldimi sorusu üzerine EVET yanıtını vererek TELEGOL de Cihan Oskay'ın söylediği teşvik pirimi olayının doğru olduğunu kabul etti. ( oysaki o dönem bunu kabul etmeyip yalanlamıştı)
Yukarıda bahsi geçen Teşvik pirimi olayının OKTA DERELİOĞLU'nun kendi ağzından doğrulandığı VİDEO BURADA
http://video.fanatik.com.tr/Yillar-sonra-gelen-itiraf_1_33799.htm?auto=1

Yıl 2029 , futbolda şike operasyonunun 11826 cı dalgası.. 2011 yılında ortaya çıkan ve hala dalga dalga devam eden operasyonun , emniyet ve savcılık tarafından yapılan açıklamada bu yıl inşallah çözüleceği belirtildi.....

Bizim yönetim uyuyor mu acaba ?
Federasyon pardon FENERASYON başkanı ortada ne bir tutuklama ne bir gözaltı ne bir kanıt varken açmış ağzını "GS'ın kupasını geri alabiliriz" diyor...
İş FB'ye gelince şahısların yaptığı kulüpleri bağlamamalı diyor...
Pes bu kadar olmaz. GS'dan bugün federasyon başkanına haddini bildirecek bir cevap bekliyorum. Artık haddini çok aştı. TFF adını FFF olarak değiştirsin bari de tam olsun...

Edit : Ha TBF ha TFF ne farkederki. Her ikisinin de sonu "FENERASYON" değil mi ?

'Galatasaray'ın kupasını geri alırız'

3 Temmuz'dan bu yana şikeyle yatıp şikeyle kalkan Türk futbolunun en üst makamı olan Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, dün Emniyet'in Galatasaray'la ilgili adım atması üzerine konuştu

“20 yıl öncesine kadar inceleme yetkimiz var. Geriye dönük dosyaların adli boyutu olmaz ama biz gerekirse kupayı geri bile alırız.

Tutmayın küçük enişteyi :)
söz konusu olan Galatasaray olunca salyalar nasılda akıyo :) mademki 20yıl geri gitme yetkin var 00-01 sezonu için onca itirafcı var görelim delikanlılığını

Yavaş al da sana bir şey olmasın, aslında daha ağır sözler de söylenir de neyse..

1 aydan beri ortada onca olay var, bir kere dedin FB'nin kupasını alırız dedin mi, sen nasıl bir adamsın.

Doğan Sağlam ne demişti; yirim ben seni yirim yirim:)

MAA için içimden geçti de :)

Bizim yönetim uyuyor mu acaba ?
Federasyon pardon FENERASYON başkanı ortada ne bir tutuklama ne bir gözaltı ne bir kanıt varken açmış ağzını "GS'ın kupasını geri alabiliriz" diyor...
İş FB'ye gelince şahısların yaptığı kulüpleri bağlamamalı diyor...
Pes bu kadar olmaz. GS'dan bugün federasyon başkanına haddini bildirecek bir cevap bekliyorum. Artık haddini çok aştı. TBF adını FFF olarak değiştirsin bari de tam olsun...
TFF diyecektin sanirim abi.

Yavaş al da sana bir şey olmasın, aslında daha ağır sözler de söylenir de neyse..

1 aydan beri ortada onca olay var, bir kere dedin FB'nin kupasını alırız dedin mi, sen nasıl bir adamsın.

Baya fanatik bir adam, voleyboldan belli olmuyor mu? :)

Ha TBF ha TFF ne farkeder. Her ikisinin de sonu "Fenerasyon" ile bitiyor...

Milliyet'in dingilliği bu sefer...

Komedi ya alsınla kupayı sergilesinler bi yerlerinde o 16 dakikayı bekleyip aldığımız o kupayı o müzeden almak kolay değil dün de dediğimiz gibi Mehmet bey arabamızla geldik arabamızla gidiyoruz sen git Fb nin pisliklerini incele .

Adnan Polat,Emniyet'ten ayrılmış.Şike ile ilgili hiçbir şey sorulmadı demiş.Mektuptan dün haberi olmuş falan filan.Artık hiç bir alakamız kalmadı emniyetle anlaşılan.Zaten yoktu da basın sağolsun senaryolar falan.Kendi yazıp kendi oynuyor.

Ne oldu basın, emniyete girerken canlı ver, çıkarken ses soluk yok. Polisle geldi de, adam kendi arabasıyla gelsin, kendi arabasıyla gitsin. Serbest bırakıldı diyorsun, adam gözaltına alınmadı ki serbest bırakılsın. Yine hemen bağladınız timsaha, ama anladınız yanlış anons olduğunu, hadi geçmiş olsun.

Sıra bizde alayına ayar vermenin, madem bu ateşi söndürmüyorlar, üstlerine benzini de döküp hepsini temizlemenin tam vakti.

Geri